NBA sezona 2017/2018

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će postati prvak NBA lige za sezonu 2017/2018?

Anketa je završila: 16 nov 2017, 15:15.

Golden State Warriors
68
49%
Cleveland Cavaliers
29
21%
San Antonio Spurs
8
6%
Oklahoma City Thunder
11
8%
Boston Celtics
7
5%
Houston Rockets
5
4%
Niko od navedenih
10
7%

Ukupno glasova: 138

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA sezona 2017/2018

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 okt 2017, 23:25

@KK Bosna Prije ce biti da je dobio odgovor kako mu SA nece dati 200mil nakon ove sezone,pa je onda dao ovu pricu o Popu,ali to je moje misljenje. ;)

@alem Pogledao sam i meni se cini tako kako sam napisao.

@Q Pa ako oni znaju bolje kao sto i znaju,zasto je onda iznio netacnu informaciju?Samo mi to objasni i ja cu odustati od svoje teorije.Jel posteno?
Pop je covjek koji je poznat po tome da se drzi svoje rijeci i ako mu zdravlje dopusti,sigurno nece prekinuti ovaj ugovor SA,napraviti pauzu,pa onda preuzeti reprezentaciju.To se milion posto nece desiti,ako bude zdrav.To naglasavam, jer je covjek blizu 70-te.I dalje mislim da se SA samo informisao oko njega,jer su skontali da zeli ici.Ne vjerujem da su ga zaista toliko zeljeli,ali to je moje misljenje.

P.S.Zaista mislite,bez ikakve uvrede i uz svo postovanje prema HOU,da bi prije izabrao njih i D'Antonia nego SA sa Popom da su ovi bili bas bas zagrijani?

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 25 okt 2017, 23:33

NEZALAGANJE je napisao/la:@KK Bosna Prije ce biti da je dobio odgovor kako mu SA nece dati 200mil nakon ove sezone,pa je onda dao ovu pricu o Popu,ali to je moje misljenje. ;)

@Q Pa ako oni znaju bolje kao sto i znaju,zasto je onda iznio netacnu informaciju?Samo mi to objasni i ja cu odustati od svoje teorije.Jel posteno?
Pop je covjek koji je poznat po tome da se drzi svoje rijeci i ako mu zdravlje dopusti,sigurno nece prekinuti ovaj ugovor SA,napraviti pauzu,pa onda preuzeti reprezentaciju.To se milion posto nece desiti,ako bude zdrav.To naglasavam, jer je covjek blizu 70-te.I dalje mislim da se SA samo informisao oko njega,jer su skontali da zeli ici.Ne vjerujem da su ga zaista toliko zeljeli,ali to je moje misljenje.

P.S.Zaista mislite,bez ikakve uvrede i uz svo postovanje prema HOU,da bi prije izabrao njih i D'Antonia nego SA sa Popom da su ovi bili bas bas zagrijani?
Po cemu je netacna informacija? Po tebi? Ne kontam ima li gdje izjava Popa koja ovo demantuje? Izjava RCa koja ovo demantuje?
Shvatas li da ti ovo opovrgavas jer tebi to u tvom razmisljanju ne odgovara?

Covjek misli da Pop se nece dugo zadrzat, ocigledno ima boljeg osnova od sviju nas zajedno, a isto tako SAS ga je htjeo, a on ih odbio i otisao u Hjuston
Mislim sasvim jednostavno, ali ocigledno je lakse reci da je sve slagao da bi ti mogao svoju pricu ispricati?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 okt 2017, 23:40

Quinlan je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@KK Bosna Prije ce biti da je dobio odgovor kako mu SA nece dati 200mil nakon ove sezone,pa je onda dao ovu pricu o Popu,ali to je moje misljenje. ;)

Po cemu je netacna informacija? Po tebi? Ne kontam ima li gdje izjava Popa koja ovo demantuje? Izjava RCa koja ovo demantuje?
Shvatas li da ti ovo opovrgavas jer tebi to u tvom razmisljanju ne odgovara?

Covjek misli da Pop se nece dugo zadrzat, ocigledno ima boljeg osnova od sviju nas zajedno, a isto tako SAS ga je htjeo, a on ih odbio i otisao u Hjuston
Mislim sasvim jednostavno, ali ocigledno je lakse reci da je sve slagao da bi ti mogao svoju pricu ispricati?
Jesi ozbiljan ti?Covjek ima,sa ovom sezonom jos 3 godine ugovora plus repka 2020. Kako je to 1-2 godine?Sta imaju opovrgavati,mislis da njih zanima dokumentarac o CP3u?To nije moje razmisljanje:FAKT je da ima ugovor jos 3 godine!! Uostalom,misli sta hoces,ja cu misliti sta hocu i zdravo djaci.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 25 okt 2017, 23:42

ja jakog fakta u pm, da sutra kaze odoh SA bi mu se zahvalio i pruzio ruku i pade taj ugovor i fakt u vodu :thumbup:

i ja kazem misli sta hoces, ali nemoj druge uvjeravati i fol pisati pusis pricu od CP3-a, a mene nisi pito da ti kazem pravu istinu duboko skrivenu :rol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 okt 2017, 23:43

Brown: ‘There is zero doubt that Markelle, on his own, tried to re-adjust his shot.’ ;) Toliko o tome da su ga treneri PHI "pokvarili" i da povreda,zbog koje nece igrati min. naredne 3 tekme,nije imala uticaja.

@Q Da,ode sutra da bere grozdje,pa ce se vratiti 2020. da u 71. opet trenira. :lol: :lol:

P.S.Koliko se sjecam,nisam se tebi ni obratio,vec @alemu.Upao si u raspravu nepozvan,decko.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 okt 2017, 23:47

NEZALAGANJE je napisao/la:Brown: ‘There is zero doubt that Markelle, on his own, tried to re-adjust his shot.’ ;) Toliko o tome da su ga treneri PHI "pokvarili" i da povreda,zbog koje nece igrati min. naredne 3 tekme,nije imala uticaja.
a cekaj, ovdje ti odgovara necija izjava kao fakt, iako common sense govori da su ga oni tjerali na promjenu suta... a s druge strane ti necija izjava ne odgovara vec common sense (da se razumijemo, common sense jeste da SAS-u ne treba paul) ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 okt 2017, 23:52

KK_Bosna je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Brown: ‘There is zero doubt that Markelle, on his own, tried to re-adjust his shot.’ ;) Toliko o tome da su ga treneri PHI "pokvarili" i da povreda,zbog koje nece igrati min. naredne 3 tekme,nije imala uticaja.
a cekaj, ovdje ti odgovara necija izjava kao fakt, iako common sense govori da su ga oni tjerali na promjenu suta... a s druge strane ti necija izjava ne odgovara vec common sense (da se razumijemo, common sense jeste da SAS-u ne treba paul) ;)
Ovdje prenosim ono sto je covjek izjavio i na osnovu toga kreiram svoje misljenje.U slucaju SA,s obzirom da fransizu toliko pratim dozvoljam sebi da neke stvari citam izmedju redova i ne vjerujem bas svemu izjavljenom.
I cek,zar nije i zdrav razum da je decko sam promijenio sut zbog bolova koje ima,a koji su upravo i zvanicno potvrdjeni? Ne vidim razloga zasto bi mu oni uopste mijenjali sut,kad on nije imao problem sa sutem na koledzu niti imao neki cudan izbacaj bez obzira na dobre procente kao sto npr.Ball ima? To dvoje mi se ne slaze.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 okt 2017, 23:54

NEZALAGANJE je napisao/la:Ne vidim razloga zasto bi mu oni uopste mijenjali sut,kad on nije imao problem sa sutem na koledzu niti imao neki cudan izbacaj bez obzira na dobre procente kao sto npr.Ball ima? To dvoje mi se ne slaze.
slaze se itekako s obzirom da se radi o philadelphiji :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 okt 2017, 23:57

KK_Bosna je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ne vidim razloga zasto bi mu oni uopste mijenjali sut,kad on nije imao problem sa sutem na koledzu niti imao neki cudan izbacaj bez obzira na dobre procente kao sto npr.Ball ima? To dvoje mi se ne slaze.
Jbmu Brown nikad nije djelovao kao neozbiljan lik,ali je stvarno cudno ovo sto se desava sa nekim rookie-ma tamo!? :?
Prosle godine Embiid trenirao sa losim koljenom i inicijalno pogresnom dijagnozom,sad ovaj igra sa povredom ramena,a ionako fizicki nije dorastao NBAu... :roll: Tu nesto opasno ne stima i "zove" na promjene.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 okt 2017, 00:01

NEZALAGANJE je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Jbmu Brown nikad nije djelovao kao neozbiljan lik,ali je stvarno cudno ovo sto se desava sa nekim rookie-ma tamo!? :?
Prosle godine Embiid trenirao sa losim koljenom i inicijalno pogresnom dijagnozom,sad ovaj igra sa povredom ramena,a ionako fizicki nije dorastao NBAu... :roll: Tu nesto opasno ne stima i "zove" na promjene.
bas zato mi je nekako common sense, odnosno "common sense po principu sixersa" da su mu rekli "cuj mali, vidimo mi da si povrijedjen, al mozes ti igrati, samo cemo ti malo sut promijeniti, navices se ti na to" :D

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 okt 2017, 00:06

@Q Da,ode sutra da bere grozdje,pa ce se vratiti 2020. da u 71. opet trenira. :lol: :lol:

P.S.Koliko se sjecam,nisam se tebi ni obratio,vec @alemu.Upao si u raspravu nepozvan,decko.
Napisao si post na javnom forumu, ima ti pravo svako odgovorit.

Pa moze otic, samo kaze penzija, ugovor tu ne igra veliku ulogu. Izmedju ostalog rijetkost je da neko od 70+ godina trenira ionako, tako da uopste nije budalastinja pomislit da ce ubrzo u penziju.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 okt 2017, 00:08

Imam ovu mobdro aplikaciju na mobitelu pa me zanima hoce li na nekom kanalu biti prenos phila-hjuston?
nema potpisa

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 26 okt 2017, 00:08

NEZALAGANJE je napisao/la:@Q Da,ode sutra da bere grozdje,pa ce se vratiti 2020. da u 71. opet trenira. :lol: :lol:

gdje ce otici ne znam, ali je to mogucnost
i da nauci sta je forum, kako funkcionise ;) i nisi imao nikakvu raspravu nego si htjeo da se pravis pametan :wave:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 okt 2017, 00:11

alemsa je napisao/la:

Pa moze otic, samo kaze penzija, ugovor tu ne igra veliku ulogu. Izmedju ostalog rijetkost je da neko od 70+ godina trenira ionako, tako da uopste nije budalastinja pomislit da ce ubrzo u penziju.
Svakako da moze odgovoriti bilo ko,ali sam napisao post citirajuci direktno tebe,zeleci cuti ISKLJUCIVO tvoje misljenje. ;)
Moze otici,naravno,ali nije logika da prekine ugovor koji vazi bas do te godine,pa se onda vrati da opet trenira,ako je sa zdravljem sve ok,zar ne?

Usput,Coach K je stariji od Popa, pa jos uvijek trenira i repku i Duke,Duda Ivkovic se tek oprostio ove godine u svojoj 74.godini. ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 okt 2017, 00:16

KK_Bosna je napisao/la:
bas zato mi je nekako common sense, odnosno "common sense po principu sixersa" da su mu rekli "cuj mali, vidimo mi da si povrijedjen, al mozes ti igrati, samo cemo ti malo sut promijeniti, navices se ti na to" :D
Svasta jbt,doduse sad naidjoh i na ovu izjavu:Brown: ‘I’m going to wrap my arms around this kid (Fultz) and we’re going to do this (with his shot) together.’

Malo mi sugerise na to tvoje.... :D

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 26 okt 2017, 00:16

Admir_Sa je napisao/la:Imam ovu mobdro aplikaciju na mobitelu pa me zanima hoce li na nekom kanalu biti prenos phila-hjuston?
vidi ovdje dobar HD snimak ce biti, trbalo bi na mob moci
http://www.besasport.top/nba-5.php

a ovdje ih imas jos dosta, pise da li moze za mob

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 okt 2017, 00:58

Free agent forward Josh Smith plans to sign with New Orleans under an injury hardship exception, league **** tell The Vertical.

Neloše da popuni par minuta nakon tolikih ozljeda.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 26 okt 2017, 01:26

Solidan raspored veceras
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 okt 2017, 01:39

Odlična prva cetvrtina u Filadelfiji,igra se bas atraktivno.
Nekoliko sjajnih zakucavanja,Embiid umalo obruč ne odvali al ce vjerovatno presjedit drugu jer je vec napravio 3 faula.
Dario ove sezone ko krme u Teherenu.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 okt 2017, 01:41

NEZALAGANJE je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Svakako da moze odgovoriti bilo ko,ali sam napisao post citirajuci direktno tebe,zeleci cuti ISKLJUCIVO tvoje misljenje. ;)
Moze otici,naravno,ali nije logika da prekine ugovor koji vazi bas do te godine,pa se onda vrati da opet trenira,ako je sa zdravljem sve ok,zar ne?

Usput,Coach K je stariji od Popa, pa jos uvijek trenira i repku i Duke,Duda Ivkovic se tek oprostio ove godine u svojoj 74.godini. ;)
Pa prekino bi i Repku, kao da je tesko naci trenera za Repku je.bo ga ti

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.