Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
LBJ +
Harden +
Wall+
Saric+
ne znam sto je 7.5 samo saricu margina :S
Harden +
Wall+
Saric+
ne znam sto je 7.5 samo saricu margina :S
Pozdrav ljudi, treba mi vasa pomoc. Veceras sam se malo previse zaigrao u naletu (pri rezultatu 0:0) odigrao ovo

Eh sad, nakupilo se novca, a kladionica je bet365. Sta mene zanima je kako mogu isplatiti taj novac, isplatu (kao i uplatu) vrsim na neteller a sa netellera na karticu iz nekog razloga ne mogu. Je li legalno isplacivat sa netellera na bankovni račun i dozvoljava li wwin da uplatim u njih, pa im dam 5% provizije koliko uzimaju sa netellera, te isplatim preko poslovnice. Jako bi mi znacilo ako neko ima iskustva s ovim, i naravno, nagradicu onog ko mi pomogne preko wwina.

Eh sad, nakupilo se novca, a kladionica je bet365. Sta mene zanima je kako mogu isplatiti taj novac, isplatu (kao i uplatu) vrsim na neteller a sa netellera na karticu iz nekog razloga ne mogu. Je li legalno isplacivat sa netellera na bankovni račun i dozvoljava li wwin da uplatim u njih, pa im dam 5% provizije koliko uzimaju sa netellera, te isplatim preko poslovnice. Jako bi mi znacilo ako neko ima iskustva s ovim, i naravno, nagradicu onog ko mi pomogne preko wwina.
Možeš na wwin, ali ćeš morati malo provrtiti pare prije isplate... Ja sam pokušao jednom 100 eura sa Skrilla direktno, nisu mi dali, pa sam vrtio malo i isplatio.
A inače, ne vidim razlog da ne možeš na račun, samo ćeš vjerovatno da čekaš
PS
Na 365 se najbolje kladiti preko entropayja, tu napravite virtuelnu karticu i nema problema.

PS
Na 365 se najbolje kladiti preko entropayja, tu napravite virtuelnu karticu i nema problema.
ma što se tice racuna, ne znam je li legalno s online kladjenjem i to, banka je unicreditSteph je napisao/la:Možeš na wwin, ali ćeš morati malo provrtiti pare prije isplate... Ja sam pokušao jednom 100 eura sa Skrilla direktno, nisu mi dali, pa sam vrtio malo i isplatio.
PS
p.s. posalji mi podatke wwina u pp
Hajde Howarde još 5 poena
bi bilo fino opet čut yebavanje majke pamučarske na ovom forumu 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Najbolje bi ti bilo da napravis sebi Skrill racun te ga povezes sa bet365 i na njega isplaćuješ. Zatim sa skrilla na wwin i isplatiš u poslovnici iči direktno sa wwina na bankovni račun.Toffie je napisao/la:Pozdrav ljudi, treba mi vasa pomoc. Veceras sam se malo previse zaigrao u naletu (pri rezultatu 0:0) odigrao ovo

Novac na račun u banci ne možeš prebaciti zbog ovog:
Nadam se da sam pomogaoDobar dan, danas sam razgovarao sa djelatnicom BiH Raiffaisen banke koja mi je rekla da je od 06.10. odlukom Federalnog ministarstva financija onemogućeno uplaćivanje novca na online kladionice i na skrill sa BiH banaka.
Po njezinoj priči onemogućeno je i uplata i povlačenje novca sa Skrilla na karticu jer Skrill služi i za uplaćivanje i za isplaćivanje novca sa online kladionica(bez obzira na koji način je taj novac zarađen). E sad me zanima da li je itko iz BIH od 06.10. radio povlačenje na karticu i da mu je došao novac?
Ako je ovo istina onda ovo ima samo u BiH. Da zabrane isplatu sa skrilla na banku i da ne najave ti ni dan prije, svaka čast. Banke kažu da ništa tu nisu mogle jer su im iz ministarstva naložili da isti dan blokiraju sve uplate i isplate sa online kladionica i sa skrilla.

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 26 okt 2017, 02:41, ukupno mijenjano 1 put.
@benjo hvala za pomoc, ne znam dozvoljava li wwin to i koliko se novca treba obrnut
- BenjooJutub
- Kontakt:
To ti ne bi znao reći. Postoji jos jedna opcija ali je malo komplikovano. Ako znas nekog ko ima Skrill karticu, zivi u inostranstvu a često dolazi dole, prebacis novac na njegov skrill i on momentalno sa tom karticom dize kes na bilo kojem bankomatu u BiH.Toffie je napisao/la:@benjo hvala za pomoc, ne znam dozvoljava li wwin to i koliko se novca treba obrnut
Ma trebalo bi da može na wwin i onda mislim da je dovoljno jednom da obrneš na neku kvoticu tipa 1,01 i isplatiš. Proviziju im halališ ko im ybe mater bitno je povuć ostatak novca.
Towns će stati na granici ko da gledam, nabiše ih ovi mamu im yebem

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
ma da, briga me za proviziju, valjda i njima odgovara ta opcija
Howard treba 1 poen u 4/4
Čojk se isječe zbog poena, ja kad skontam meni treba brat bratu sve kad se skupi još 40-ak poena
Mamu im pamučarsku

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Na drugom PG usrao stvar sa faulovima
e yebem sam sebe u očiLjumanM95 je napisao/la:Ma trebalo bi da može na wwin i onda mislim da je dovoljno jednom da obrneš na neku kvoticu tipa 1,01 i isplatiš. Proviziju im halališ ko im ybe mater bitno je povuć ostatak novca.![]()
Bassha je napisao/la:D.DeRozan +
J.Embiid +
Drummond +
Rubio +

------
http://prntscr.com/h24ieg
Bem ti Premier i njihovu autorizaciju, nisam mogao uplatiti ova tri para pa ajd da dodam i Cleveland dobijaju sigurno, jos BKN bez Russella, ali neda se jbg
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
ja sam isplaćivao x puta sa kladionica na skrill pa na wwin i onda po keš u kladionicu i nisam imao nikad problema da obrćem te pare
E jbt, kakvi smecari, to nema nigdje. A sta je tacno problem ovdje, koliko vidim nije min 5 parova?Bassha je napisao/la: http://prntscr.com/h24ieg
Bem ti Premier i njihovu autorizaciju, nisam mogao uplatiti ova tri para pa ajd da dodam i Cleveland dobijaju sigurno, jos BKN bez Russella, ali neda se jbg
bvb je napisao/la:E jbt, kakvi smecari, to nema nigdje. A sta je tacno problem ovdje, koliko vidim nije min 5 parova?Bassha je napisao/la: http://prntscr.com/h24ieg
Listić nije uplaćen zato što nije prošao autorizaciju!
To se stalno pojavljuje, stavljao sam manje uloge nije moglo, i onda sam dodao Cleveland i prosao je tiket
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.