27..igrao je na desnoj strani napada.Tristan je napisao/la:Schalke je 04, znaci Zvijezda je jaca duplo i kusur.MortemHz je napisao/la:09..staragarda je napisao/la:Jel može neko rijesit jos jednu misteriju (lakrdiju) BH Kupa i reci sta se ustvari desilo sa utakmice Leotar-ova zvezda 04![]()
Pomjeren je termin za 01.11 u 15h.
Belodedic je napisao/la:U Borcu ne stanuje drugarstvo. Nema igrace koji ce ginuti jedan za drugog. Zuti vjerovatno i ne zna zasto je na terenu, niti sta treba da radi. Igrac sa brojem 37..pred cijelim stadionom odbija prihvatiti ruku izvinjenja, Mirkovic ne moze da igra u prvom timu sa ovim drugim jer ne pricaju. Boris jedini pozdravio navijace..ostali izmaglili.RedBlue je napisao/la:Ne kazem da je nezasluzeno, ali reci da je kontrolisala igru, a loptu nisu imali u nogama ni 30%.
Borac nema napad i tacka.
Takvi kod Starcevica ne bi trening gledali ni sa tribina.
Ne nosi niko 37 u Borcu. Ima 17, 27, 77. Na koga mislis?
Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
- Tristan
- Kontakt:
Veselinovic, ima momak neki problem sa glavom.Belodedic je napisao/la:27..igrao je na desnoj strani napada.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Poslije ove današnje mi je žao što smo Sarajevo izbacili, ipak se mi ne možemo boriti i sa sudijama.[/quote]SemirSema je napisao/la:Pa šta hoćeš, četiri gola ste iz penala dali u prvom krugu u prošli, dosta vam je, sudije vas nemilice gurajuFKMLADOSTDK je napisao/la:
Tu si u pravu, kartoniraju nas nemilice, ali hajmo gledati i po penalima.
A buraz, sto sudije? Koliko ste dobili zutih, a koliko ste ih trebali dobit, realno? Jesi bio na utakmici danas?
Ako ovo nije penal, ja stvarno ne znam sta jeste:
[/quote]
Bio sam na utakmici. Danas nisam bio siguran je li penal, ali ovo nije penal. Lopta je brza i pogodila je igrača u gornji dio ruke, koja je u prirodnom položaju i uz tijelo. Uz to igrač nije imao namjeru udariti loptu rukom, te također, nije imao vremena sklonuti ruku. Uz sve to, igrač djelimično okreče leđa štiteći se od udarca lopte. Ako je ovo penal, onda je penal samo kod nas, u drugim ligama ovo nije penal. Postoje definisani propisi za kažnjavanje igranja rukom u kaznenom, a nijedan od njih u ovoj situaciji nije ispunjen.
Da je vama sviran ovakav penal u ovakvoj utakmici, opet bi branili sudijsku odluku?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
tacno smo bili bolji za jedan gol... zato je i zasluzeno! niste vi losa ekipa, ali tebra, preko 50 zutih i oko 10 crvenih kartona ste skupili ove sezone... malo zar ne?FKMLADOSTDK je napisao/la:Kako bolan zasluženo?grbavicka je napisao/la:rutinski i zasluzeno prodjosmo mladost! svaka cast ekipi... cestitke i mladosti, iako su igrali veoma ostro danas...

45515
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Kolko je bilo danas žutih i crvenih i zbog čega su dobiveni? Zbog oštrih startova? E dosta tih nabrojanih žutih je radi sličnih situacija. Šta bi trebali igrači, šutjeti na nepravde? Ne idu nam u prilog prigovori, ali nepravda svakog boli.grbavicka je napisao/la:tacno smo bili bolji za jedan gol... zato je i zasluzeno! niste vi losa ekipa, ali tebra, preko 50 zutih i oko 10 crvenih kartona ste skupili ove sezone... malo zar ne?FKMLADOSTDK je napisao/la:Kako bolan zasluženo?grbavicka je napisao/la:rutinski i zasluzeno prodjosmo mladost! svaka cast ekipi... cestitke i mladosti, iako su igrali veoma ostro danas...
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kad je izvlačenje Kupa za 1/4?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- kyrieirving
- Kontakt:
20.11UstanikSBII je napisao/la:Kad je izvlačenje Kupa za 1/4?
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Moje saučešće.FKMLADOSTDK je napisao/la:Danas nisam bio siguran je li penal, ali ovo nije penal. Lopta je brza i pogodila je igrača u gornji dio ruke, koja je u prirodnom položaju i uz tijelo. Uz to igrač nije imao namjeru udariti loptu rukom, te također, nije imao vremena sklonuti ruku. Uz sve to, igrač djelimično okreče leđa štiteći se od udarca lopte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Treba odmah izvuči sve do kraja
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- kyrieirving
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Moje saučešće.FKMLADOSTDK je napisao/la:Danas nisam bio siguran je li penal, ali ovo nije penal. Lopta je brza i pogodila je igrača u gornji dio ruke, koja je u prirodnom položaju i uz tijelo. Uz to igrač nije imao namjeru udariti loptu rukom, te također, nije imao vremena sklonuti ruku. Uz sve to, igrač djelimično okreče leđa štiteći se od udarca lopte.

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Evolve
- Kontakt:
Fuj u 3 pm, znaci pogledao sam ovaj penal sto je dosudjen, ok, a ne tako davno isti **** sudac mogu rec identicna situacija, nesvira i jos dobija prolaznu ocjenu
Stoko sudijska
Stoko sudijska
NK Široki Brijeg
Priilikom igranja rukom od strane igrača sudija mora uzeti u obzir slijedeće faktore:
- da li lopta ide prema ruci ili ruka prema lopti?
- da li igrač ima ili nema namjeru igranja rukom?
- da li je ruka u prirodnom ili neprirodnom položaju?
- koja je udaljenost igrača od lopte prilikom udarca i kojom brzinom se kreće lopta?
- da li je igrač koji igra rukom u prilici da skloni ruku i spriječi igranje rukom.
Ovako stoji u fifinom pravilniku i sad sam to pročitao, ako koga zanima www.fifa.com pa bujrum.
E sad sami procijenite da li ovdje igrač igra rukom ili ga lopta pogađa, da li ima namjeru ili nema, da li ima vremena da skloni ruku, da li je ruka u prirodnom ili neprirodnom položaju.
- koja je udaljenost igrača od lopte prilikom udarca i kojom brzinom se kreće lopta?
- da li je igrač koji igra rukom u prilici da skloni ruku i spriječi igranje rukom.
Ovako stoji u fifinom pravilniku i sad sam to pročitao, ako koga zanima www.fifa.com pa bujrum.
E sad sami procijenite da li ovdje igrač igra rukom ili ga lopta pogađa, da li ima namjeru ili nema, da li ima vremena da skloni ruku, da li je ruka u prirodnom ili neprirodnom položaju.
- svrakino1921
- Kontakt:
u pravu ste nije bio penal nas Zakaric je morao jos jedan laznjak uradit da prodze ovoga pa onda sutat na gol gdje ces sutat u covjeka loptom kad ces ga pogodit u ovakvim situacijama a mozda je Zaki gadzao doticnog gospodina u ruku hajd sad znajAddict je napisao/la:Priilikom igranja rukom od strane igrača sudija mora uzeti u obzir slijedeće faktore:
Ovako stoji u fifinom pravilniku i sad sam to pročitao, ako koga zanima http://www.fifa.com pa bujrum.
Ne mozes usporediti ovo nikakoEvolve je napisao/la:Fuj u 3 pm, znaci pogledao sam ovaj penal sto je dosudjen, ok, a ne tako davno isti **** sudac mogu rec identicna situacija, nesvira i jos dobija prolaznu ocjenu
Stoko sudijska
Po meni prema ovom snimku ovo veze sa penalom na Grbavici nema. Kazem prema ovo m snimku koji je los
Dok u Gabeli igrac namjerno igra rukom, udaljen je od lopte i ima vremena da je skloni. Al posto je namjerno igrao uz to u Gabeli su penali vise nego ociti
Addict je napisao/la:Priilikom igranja rukom od strane igrača sudija mora uzeti u obzir slijedeće faktore:
Ovako stoji u fifinom pravilniku i sad sam to pročitao, ako koga zanima http://www.fifa.com pa bujrum.
Prema ovom snimku ovo veze s penalom nema
Lopta ide u okvir gola, lik brani rukom, dovidjenja i prijatno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je ista situacija bila na drugoj strani, ne bi svirao. Jos ljude osakati kartonima, dovidjenja i prijatno. Penaleljo.Virtu4l je napisao/la:Lopta ide u okvir gola, lik brani rukom, dovidjenja i prijatno.
Slusajte Virtu od zraka s Durmitora bolje radi krvotok samim tim bolje vidi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Re: Odg: RE: Re: Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Pročitaj pravilnik fifin kralju. Nema veze gdje ide lopta, i druga stvar i ne vidimo ide li u okvir ako ćemo sad detalje. Ko kaže da ne ide pored ili preko, ovdje se ne vidi taj detalj. Jedino mjerodavno su oni gore parametri, pročitajte još jednom i sam sebi reci je li ili nije. Ovakvih vidim svaki dan po evropi i ne sude se.Virtu4l je napisao/la:Lopta ide u okvir gola, lik brani rukom, dovidjenja i prijatno.
Re: Odg: RE: Re: Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Jarane, ovima po Evropi ne treba pomoc, strumfovi kako igraju, da nemaju pomoc borili bi se za opstanak.Addict je napisao/la:Pročitaj pravilnik fifin kralju. Nema veze gdje ide lopta, i druga stvar i ne vidimo ide li u okvir ako ćemo sad detalje. Ko kaže da ne ide pored ili preko, ovdje se ne vidi taj detalj. Jedino mjerodavno su oni gore parametri, pročitajte još jednom i sam sebi reci je li ili nije. Ovakvih vidim svaki dan po evropi i ne sude se.Virtu4l je napisao/la:Lopta ide u okvir gola, lik brani rukom, dovidjenja i prijatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.