Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kakva igra i posjeta 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- endemican87
- Kontakt:
imate prenos na koprenosi.com
Za gledanje najbolje sporta posjetite dzeko11.net
Solidna igra, treba ove dvije utakmice pozitivno završiti, a onda sa Švicarcima šta bude bude
- anonymousHD
- Kontakt:
Uvijek isti problem, uvijek problemi u drugom poluvremenu, svaka jača iole repka od ove Estonije će nas razbit.
Kako ovo nikako da poprave, da srede!?
Burke, svaka čast!
Kako ovo nikako da poprave, da srede!?
Burke, svaka čast!
COYS je napisao/la:Benjo

Burić na nivou, fenomenalan. Što se igre tiče, počeli smo bit efikasniji u kontrama, a kad su tehničke greške u pitanju, i dalje prednjačimo u gluposti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Solidna igra večeras,sjajni Burić odveo utakmicu u pozitivan pravac,uz dobru igru Panića, Predragovića i Vranješa.Opet se pokazalo da je igra spora i da nema lijevog beka.Prce to više nije,Vegar loš u ono malo minuta što je dobio.Bez jednog pravog šutera na lijevom beku,kakvog imamo u Paniću i Malinović na lijevom,nemamo šta tražiti protiv ozbiljnih reprezentacija kakva je Švicarska i pogotovo ekipa koju dobijemo u eventualnom baražu.
- ASD
- Kontakt:
Nisam Vegara gledao jos u Steaui, ali u Nexeu on je bio totalno sporedna opcija u napadu (kad igra napad), a nije da ne zna naprijed.
Na sta smo spali, plasman na SP kao da je bilo u 20om vijeku 

-
- Kontakt:
Vladan Loncar 20 godina. Odlucio nedavno utakmicu protiv Saudijske Arabije. Njegovo vrijeme tek dolazi. Nadam se da ce dobiti priliku u ovim kvalifikacijama.ovisnik je napisao/la:Solidna igra večeras,sjajni Burić odveo utakmicu u pozitivan pravac,uz dobru igru Panića, Predragovića i Vranješa.Opet se pokazalo da je igra spora i da nema lijevog beka.Prce to više nije,Vegar loš u ono malo minuta što je dobio.Bez jednog pravog šutera na lijevom beku,kakvog imamo u Paniću i Malinović na lijevom,nemamo šta tražiti protiv ozbiljnih reprezentacija kakva je Švicarska i pogotovo ekipa koju dobijemo u eventualnom baražu.
Lončar se dugo vrti oko reprezentacije,ali nikako da mu Šuman konačno pruži šansu.samoposmatram je napisao/la:Vladan Loncar 20 godina. Odlucio nedavno utakmicu protiv Saudijske Arabije. Njegovo vrijeme tek dolazi. Nadam se da ce dobiti priliku u ovim kvalifikacijama.ovisnik je napisao/la:Solidna igra večeras,sjajni Burić odveo utakmicu u pozitivan pravac,uz dobru igru Panića, Predragovića i Vranješa.Opet se pokazalo da je igra spora i da nema lijevog beka.Prce to više nije,Vegar loš u ono malo minuta što je dobio.Bez jednog pravog šutera na lijevom beku,kakvog imamo u Paniću i Malinović na lijevom,nemamo šta tražiti protiv ozbiljnih reprezentacija kakva je Švicarska i pogotovo ekipa koju dobijemo u eventualnom baražu.
Neće nikada postati igrač ako mu se ne da prilika.Ako mu se da prava prilika,pa čak ako je trenutno po kvalitetu i ne zaslužuju,zalog je za budućnost jer u njemu dobijamo beka za narednih 10 godina.Siliti s Nikolom u četvrtoj deceniju je apsurdno.
-
- Kontakt:
Suman ima plan sa njim. Ni Lasse Andersson nije imao neku minutazu sa 20 godina. Loncar trenutno uci od Nikole najvise.ovisnik je napisao/la:Lončar se dugo vrti oko reprezentacije,ali nikako da mu Šuman konačno pruži šansu.Šumanu se to može i zamjeriti, jer Lončar neće nikada postati igrač ako mu se ne da prilika.Siliti s Nikolom u četvrtoj deceniju je apsurdno.samoposmatram je napisao/la:Vladan Loncar 20 godina. Odlucio nedavno utakmicu protiv Saudijske Arabije. Njegovo vrijeme tek dolazi. Nadam se da ce dobiti priliku u ovim kvalifikacijama.ovisnik je napisao/la:Solidna igra večeras,sjajni Burić odveo utakmicu u pozitivan pravac,uz dobru igru Panića, Predragovića i Vranješa.Opet se pokazalo da je igra spora i da nema lijevog beka.Prce to više nije,Vegar loš u ono malo minuta što je dobio.Bez jednog pravog šutera na lijevom beku,kakvog imamo u Paniću i Malinović na lijevom,nemamo šta tražiti protiv ozbiljnih reprezentacija kakva je Švicarska i pogotovo ekipa koju dobijemo u eventualnom baražu.
Odlicna posjeta, isto tako i igra nase repke. Lijepa noc u Skenderiji. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pratim nasu rukometnu repku od samog pocetka ... gled'o sam sve tekme sto su bile prenosene na tv-u ... vjerovatno sto sam i sam nekad trenir'o rukomet pa ostala ta neka veza ... i sasvim komotno mogu reci da sam post'o ekspert u predvidjanju kad ce nasi igraci napravit' tehnicku, kad probijanje, kad korake, kad iskljucenje, kad ce pocet' 'crna rupa' a kad zavrsit', koliko ce im trebati napada da postignu 30-ti gol ... apsolutno sve ...
i poslije 20 i kusur godina veceras skontah da mi vise nepredstavlja nikakvo zadovoljstvo gledati jednu te istu utakmicu svaki put ... a ako je meni dosadilo gledati jedan te isti deja vu sta je tek s igracima ...
i poslije 20 i kusur godina veceras skontah da mi vise nepredstavlja nikakvo zadovoljstvo gledati jednu te istu utakmicu svaki put ... a ako je meni dosadilo gledati jedan te isti deja vu sta je tek s igracima ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ma kilavo da kilavije ne moze biti,nikakvih promjena nit napretka Suman nije donio .. Sve je to povuci,potegni.
-
- Kontakt:
DaVinci je napisao/la:Pratim nasu rukometnu repku od samog pocetka ... gled'o sam sve tekme sto su bile prenosene na tv-u ... vjerovatno sto sam i sam nekad trenir'o rukomet pa ostala ta neka veza ... i sasvim komotno mogu reci da sam post'o ekspert u predvidjanju kad ce nasi igraci napravit' tehnicku, kad probijanje, kad korake, kad iskljucenje, kad ce pocet' 'crna rupa' a kad zavrsit', koliko ce im trebati napada da postignu 30-ti gol ... apsolutno sve ...
Buraz kad si toliki vidoviti ekspert iskoristi to i kada mi igramo ubij pare na klađenju uživo...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sta mislis da tebi javljam direktno preko Vibera pa da ti sta usicaris jer mene kladjenje neinteresuje ...bombaysaphire je napisao/la:DaVinci je napisao/la:Pratim nasu rukometnu repku od samog pocetka ... gled'o sam sve tekme sto su bile prenosene na tv-u ... vjerovatno sto sam i sam nekad trenir'o rukomet pa ostala ta neka veza ... i sasvim komotno mogu reci da sam post'o ekspert u predvidjanju kad ce nasi igraci napravit' tehnicku, kad probijanje, kad korake, kad iskljucenje, kad ce pocet' 'crna rupa' a kad zavrsit', koliko ce im trebati napada da postignu 30-ti gol ... apsolutno sve ...
Buraz kad si toliki vidoviti ekspert iskoristi to i kada mi igramo ubij pare na klađenju uživo...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sve manje ljudi na ovom forumu kako Nebi kada smo spali da igramo protiv ovih ribara Estonaca.O Sumanu je suvišno pisati totalna neznalica i uvlakas kako i Marković.Tercic,Prce,Karacic,Toromanovic,CelicaHarmandic,Savić Itd toga bi se i Estonija davno riješila.Onda trpanje na silu nekakvoj Vegara,Perića,Nuica Neznam koliko je Sumanu neko platio da ih gura,ali znam da ista znaju bili bi bar jednom spisku hrvatske bar širem.Jos dalje odakle na širem spisku igrači koji uopste nemaju kluba nije to prvi put,očito jak lobi.O igri kojoj je govorio ništa novo crna rupa svaku utakmicu Ništa novo.,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.