Bit će gutavo u subotu. Gazi nejač

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Izjave na glavnoj stranici portala.Neandertalac je napisao/la:Šta je ovo, nigdje izjava posle utakmice?
Bit će gutavo u subotu. Gazi nejač
nemoj jos imam traume od prosle godineMocMahale444 je napisao/la:Jok, daj Siroki da ih se odma otarasimoQuinlan je napisao/la:da je OlimpiC izvuc u 1/4 finala![]()
da im pokazemo ko stojeci pisa.
ma smrzo sam se, nisam se obuko kako je trebaloLjoZee je napisao/la:Sto si to razocaran @irfo ?
Neandertalac je napisao/la:Daj sada da se svetimo Slobodi. Penal u 98_oj minuti.
I ja kako čujem da su bili bolji, bolje šanse a mi iz dva ozbiljna napada go i penal. Iz utakmice u utakmicu igramo loše i na jedvite jade dobijamo. Preslikana prošla sezona.irfo je napisao/la:ma smrzo sam se, nisam se obuko kako je trebaloLjoZee je napisao/la:Sto si to razocaran @irfo ?![]()
a igra ko igra, sve znate
ma ne bih reko da su bolji bili, ne zna se ko je losiji iskreno, bas lose, posebno prvo poluvrijeme, oni iz kontri pokusavali, a mi.... ne znam ni sta smo radiliNeandertalac je napisao/la:I ja kako čujem da su bili bolji, bolje šanse a mi iz dva ozbiljna napada go i penal. Iz utakmice u utakmicu igramo loše i na jedvite jade dobijamo. Preslikana prošla sezona.irfo je napisao/la:ma smrzo sam se, nisam se obuko kako je trebaloLjoZee je napisao/la:Sto si to razocaran @irfo ?![]()
a igra ko igra, sve znate
Mahalac@ Čuj kup je naš
Šišić. Najbrži igrač lige vjerovatno. Sreća glup ko opanak.anonimni je napisao/la:Kakva je ono muzika poslije gola? Nek' neko šibne link, ono je odlično za nafuravanje![]()
StanićUzimao ga lopatom ko je već bio na toj strani, loše
Srećom prođosmo, to je najbitnije, do subote se malo konsolidovati pa da ih ovaj put spretnije dobijemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.