Usput,sta je trebao pricati u dokumentarcu,zelio sam vise u SA,ali jbg sad sam ovdje?

EDIT:Lazem da nisam tvrdio nista u vezi Paula.
Jesam ovo,juna mjeseca ove godine.NEZALAGANJE je napisao/la:Zaobidje nas Paul,hvala Bogu .
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesam ovo,juna mjeseca ove godine.NEZALAGANJE je napisao/la:Zaobidje nas Paul,hvala Bogu .
Da e, direktno iz coj'kovih usta, nije spekulacija niti bilo sta, govori Jay Z-iju u studiju, "imam 4 opcije: 210 miliona Clippa, Spurse, Houston i Boston, s Clippama mi se ne igra isti fazon ali mi se i ne ide zbog djece, Spursi da ali ljudi misle da ce Pop trenirat jos godinu-dvije, tako da to nije ista ekipa bez njeg (ocigledno da unutar nba to kruzi @nezalaganje),Boston mi daje mix signale, a Houston mi je interesanta opcija, jer ima nekoliko godina kako mi je dojadilo imat loptu u rukama nonstop, plus sam blizak sa Arizom, i juce sam se cuo s Hardenom, veceras cu se vidjet s njim".Quinlan je napisao/la:Ne vjerovatno će "pusiti" tvoju priču, a ne priču iz dokumentarca sa ESPN-aNEZALAGANJE je napisao/la:Halal vam bio i 200mil koje ce vam uzeti na ljeto sa 33 god.alemsa je napisao/la:Dobar ovaj dokumentarac o free agency Chris Paula na Espnu
Clippe mu davale 210 miliona 5 godina, Spursi htjeli ali nije zbog Popa, rece da ljudi misle da ce trenirat jos godinu-dvije i da to nije ista ekipa bez njeg, zato nije otiso u Spurse, i glavni razlog HardenUsput,zar stvarno "pusis" njegovu pricu da mu je bitno ko ce biti u SA kad on bude imao 36 god,ako racunamo eto da Pop tada ide, iako nigdje to nije izjavio!?
Kaunas je napisao/la:
@Epi vas je pustio prošle godine da trollate do mile volje, očito je on good cop ovog podforuma, stoga ja moram biti bad cop. Dakle, obrisana su vam sranja što ste pisali i ovo smatrajte posljednjim upozorenjem pred ban. Ili pišite normalno i konstruktivno, ili ne pišite nikako na ovoj temi. Hvala.kyrieriving je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Izgleda da ugovor Tim Hardawaya nije previse dobar.Cudno bas.
Bernarde sarkazam jeBernardBarnjak je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Izgleda da ugovor Tim Hardawaya nije previse dobar.Cudno bas.
Upravo sam pogledao njegov ugovor pa nisam siguran da li si ozbiljan ili si sarkastican.
Uglavnom, Hardaway mlađi u ovoj sezoni ima zagarantovanih $16,500,000, za sljedecu sezonu nešto više- $17,325,000 ...
Tim Hardaway Jr. signed a 4 year / $70,950,000 contract with the New York Knicks, including $70,950,000 guaranteed, and an annual average salary of $17,737,500. In 2017-18, Hardaway Jr. will earn a base salary of $16,500,000, while carrying a cap hit of $16,500,000 and a dead cap value of $70,950,000.
Lillard je napisao/la:Bernarde sarkazam jeBernardBarnjak je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Izgleda da ugovor Tim Hardawaya nije previse dobar.Cudno bas.
Upravo sam pogledao njegov ugovor pa nisam siguran da li si ozbiljan ili si sarkastican.
Uglavnom, Hardaway mlađi u ovoj sezoni ima zagarantovanih $16,500,000, za sljedecu sezonu nešto više- $17,325,000 ...
Tim Hardaway Jr. signed a 4 year / $70,950,000 contract with the New York Knicks, including $70,950,000 guaranteed, and an annual average salary of $17,737,500. In 2017-18, Hardaway Jr. will earn a base salary of $16,500,000, while carrying a cap hit of $16,500,000 and a dead cap value of $70,950,000.
2 od 4 promašaja su mu bila bacanje lopte prema obruču, hvatanje iste i poentiranje, 14/18 iz igre, 5/5 za tri, napokon igra kako smo se (fanovi Magica) i nadali da će igrati.BernardBarnjak je napisao/la:Aaron Gordon vs Nets![]()
Statisticki perfektna utakmica!
Statistika je brutalna ali ono sto me zadivilo je kako je popravio mehaniku suta. Vidi se da je bas radio na tome. Bravo!Ik17 je napisao/la:2 od 4 promašaja su mu bila bacanje lopte prema obruču, hvatanje iste i poentiranje, 14/18 iz igre, 5/5 za tri, napokon igra kako smo se (fanovi Magica) i nadali da će igrati.BernardBarnjak je napisao/la:Aaron Gordon vs Nets![]()
Statisticki perfektna utakmica!
Prošlo ljeto je radio na tehnici, i to je nekako izgledalo jako sporo, zbog čega su procenti trpili. Ovo ljeto je bukvalno radio na tome da brže loptu izbacuje, nema one zadrške u zraku više, mnogo fluidnije izgleda, i već je ove sezone uradio ono što prošle ne bi niko očekivao od njega. (tj. pogodio 5 trica na utakmici hahah)BernardBarnjak je napisao/la: Statistika je brutalna ali ono sto me zadivilo je kako je popravio mehaniku suta. Vidi se da je bas radio na tome. Bravo!
Trol je cinjenica da je James najbolji kosarkas kojeg je ikada vecina nas gledala i da RS igra rezervirano cuvajuci se za PO.KK_Bosna je napisao/la:Kaunas je napisao/la:@Epi vas je pustio prošle godine da trollate do mile volje, očito je on good cop ovog podforuma, stoga ja moram biti bad cop. Dakle, obrisana su vam sranja što ste pisali i ovo smatrajte posljednjim upozorenjem pred ban. Ili pišite normalno i konstruktivno, ili ne pišite nikako na ovoj temi. Hvala.kyrieriving je napisao/la:
Vidilo se koliko ce Jimmy znaciti makar imao statisticki lose prve 3, jednostavno obrana je ogroman propuh bez njega.Clutch je napisao/la:Odbrana Minnesote sinoc![]()
The curse of Philadelphia continues
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.