Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Za lijekova ti trebalo Arsene.
Ostalima sretno.
Ostalima sretno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Majko moja na koga sam se ja okladio
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
jel ima neko da je aktivan u sportplusu?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
za 100 eura arsenal kec,za 80 barsa kosarka kec,danas na australijancima za 90 eura falio mi jedan gol,ebbsfleet oba daju gol za 140 eura,pa da bar jedan prodje u pm ovako ce me samo u grob otjerat 

arelinho je napisao/la:Hajmo za stulica ovaj Ebbsfleet gol do kraja bilo ko, a za mene Barsa h2. Na drugom Goudelock da prebaci.
Hajmo i za brata Derdiyoka Arsenal gol.
evo gledam, izgleda da su levati engleski zavrsili, ne dade se. cekao bih jos porto za pare....
hvala ti za navijanje drug, nadam se da ce tvoje proci...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Došao mi je ovaj košarkaški, a Barsa vodi 0:3 tako da mislim da dolazi i drugi. Šteta zbog ovih Engleza što nisu zabili još jedan jer je ovo bio vrhunski tiket.stulic89 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Hajmo za stulica ovaj Ebbsfleet gol do kraja bilo ko, a za mene Barsa h2. Na drugom Goudelock da prebaci.
Hajmo i za brata Derdiyoka Arsenal gol.
evo gledam, izgleda da su levati engleski zavrsili, ne dade se. cekao bih jos porto za pare....
hvala ti za navijanje drug, nadam se da ce tvoje proci...
@Bassha
Dođe over mini mamba.

nadam se da ne ceka niko porto za pare, da i oni zajebu, da mi ne bude krivo zbog jednog para sto padam... 

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Anderson 24Effenberg je napisao/la:U makaze ih!Bassha je napisao/la:Gledam granice za EL u prem i ostalim klad se dosta razlikuju...
J.Anderson 11.5...9.5
Tomic 9.5..... 7.5
Seraphin 11.5.... 13.5
P.Jackson 13.5...15-16
Goudelock 15.5....17.5![]()
Jbg imas rizika 20-30% da gubis na ulog ako podbace odnosno prebace manju/visu. Al doce ih bar 3 tacno u interval. On kad mu napise tako on ce njega naforsirat da oko granice zavrsava. Hajde bas sutra postavi ako se sjetis kako ce zavrsiti ovi igraci da vidimo bil se moglo tako sta pazariti tim pristupom? Jesul bar po 1.9 kvote?
Tomic 3
Seraphin 13
Jackson 14
Goudelock 20
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ma ja, u produžecima osigurajte pobjedu. Kladioničarski.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ako je singl dozvoljen cak i na nepovoljnoj kvoti od 1.8-1.85 se mogli dobrih para uzet makazicama. Dvoje uletilo. Hvala sto si se sjetio pa postavio da uporedimo! [emoji106]Bassha je napisao/la: J.Anderson 11.5...9.5
Tomic 9.5..... 7.5
Seraphin 11.5.... 13.5
P.Jackson 13.5...15-16
Goudelock 15.5....17.5
Anderson 24
Tomic 3
Seraphin 13
Jackson 14
Goudelock 20
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ja pocinjem da vjerujem stvarno da se ovako ovim vecim favoritima u kupu garantira prolazak na produzetke i da ce im se ovi sklanjat a zauzvrat za uslugu traze x i da nema hendikepa i(li)overa u regularnom. Smijesno je da ga on nemoze hendikepirat za 90 min a et ko fol za ovih 30 minuta ga ubije. I manite mi se argumentacija pad koncentracije umor ovo ono. Istrcani su.Derdiyok je napisao/la:Ma ja, u produžecima osigurajte pobjedu. Kladioničarski.
Mene se eto posrecilo po ovim granicama, Jackson i SeraphinEffenberg je napisao/la:Ako je singl dozvoljen cak i na nepovoljnoj kvoti od 1.8-1.85 se mogli dobrih para uzet makazicama. Dvoje uletilo. Hvala sto si se sjetio pa postavio da uporedimo! [emoji106]Bassha je napisao/la: J.Anderson 11.5...9.5
Tomic 9.5..... 7.5
Seraphin 11.5.... 13.5
P.Jackson 13.5...15-16
Goudelock 15.5....17.5
Anderson 24
Tomic 3
Seraphin 13
Jackson 14
Goudelock 20
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ne treba biti "gladan", ali bilo bi dobro kada bi Barsa zabila još jedan gol do kraja.
Bravo Busta doktore spasi me pusione zesce. 30 unita na @3.00 kvotu protiv ovog krkana Pelle. Odavno nisam veceg siledzije vidio i onaj magarac Vesely i Kachanov bi mu pozavidili. Al mora njega srati kad se ja kladim protiv njega svaku put me sikira.
Rollercoaster danas manji minus neki dosta vala bilo sreca nema ponude vise. Zaboravi oldham under prodat pade u 93 go i za to je kriv ovaj Pella magarac i sto sam se unio u gledanje meca. Mamu mu ja yebem. Nema mi nijedan argentinski igrac da je drag svi su nekakvi pe.deri i cigani.
Rollercoaster danas manji minus neki dosta vala bilo sreca nema ponude vise. Zaboravi oldham under prodat pade u 93 go i za to je kriv ovaj Pella magarac i sto sam se unio u gledanje meca. Mamu mu ja yebem. Nema mi nijedan argentinski igrac da je drag svi su nekakvi pe.deri i cigani.
osto jedan par od juce, ajmo kraljevi do halfa ovo rijesite

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma bice aBdTorres_9 je napisao/la:osto jedan par od juce, ajmo kraljevi do halfa ovo rijesite
Cole me u singlu povadi teške pusione.... ostalo sve da te bog sacuva.. jedan hokej nema gola trecinu, drugi igrac poen ne daje cijelu cetvrtinu i slag na tortu city 0-0 na glavnom ....
laganicahrn je napisao/la:Ma bice aBdTorres_9 je napisao/la:osto jedan par od juce, ajmo kraljevi do halfa ovo rijesite

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.