FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 24 okt 2017, 18:50

75000 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Ja dugo nisam vidio toliko kontradiktornosti u jednom interviju da je ono nevjerovatno sta ovaj lik prica. prvo kaze i napada igrace kako ne pruzaju dobre partije a onda kroz minut kaze da je dobra stvar sto nisu u igri za LP itd itd..... ma daj ba , necu vise nista da komentarisem, dobra mu publika polusnika koji nesmiju komentarisat njegovo fotografisanje, na presu su bili odabrani novinari koji su prije pressa dobili instrukcije na koje će pitanje da odgovori, vratio je milion KM duga. Jeste vrato milion km duga jer su mu isto kao i u azmirova 2 miliona pojedini trazioci izvrsili otpis dugova. e sad odkuda mu 56 zaposlenih sad se pitam. i danas se kao i za vrijeme AH uplaćuje igracima cifra koja se uplaćivala radi poreza. Za izlazak porezne u klub naj više mu je kriv viber direktor koji ugovore dijeli kako hoće. jedino je istina da je Nerko boni naj aktivnji u klubu. Proziva hobotnice u klubu sa pipcima aima dvije najveće hobotnice u klubu a to su sportski direktor i sadasnj sekretar. Aferim ti predsjednice. Prije 6 mjeseci si reko d aće mo sigurno igrati ligu za prvaka a sad kazes bolje igrat ligu za opstanak i kup i pljujes finalče kupa i vicesampiona. A danas kazes da nećemo spisat a nedaj boze da nam krene po zlu kao i tvoje obećanje igranja u ligi za prvaka.
kakvu glupost covjek izvali :bow:
Aj ti jedno 10 puta pregledaj svih 54 minuta pa mozda ti dopre sta do tog ispranog mozga sta se ovaj naprica danas.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 okt 2017, 18:51

Penaltiky je napisao/la:Pa reče Mačak da bi dao ostavku da ima bilo ko drugi da preuzme.
Pa maloprije pišem. Spominju ljudi Azmira, on govori faktički "Samo preko mene mrtvog, ja ne dam ovu poziciju"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 19:18

wobly92 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Pa reče Mačak da bi dao ostavku da ima bilo ko drugi da preuzme.
Pa maloprije pišem. Spominju ljudi Azmira, on govori faktički "Samo preko mene mrtvog, ja ne dam ovu poziciju"
Sta ce Husic u Slobodi? Ja sam mislio da smo mi pali na dno i da ne mozemo vise, da ljudima nakon toliko poraza i srozavanja kluba mora doci iz guzice u glavu. Ali ljudima nije doslo! Zato Husic mora ostati u City-u kako bi napravili eksperiment koliko mozemo nisko pasti, a da nam ne dodje iz guzice u glavu.

Ja sam ti @wobly92 uvjeren sutra da taj City uzme titulu i da nas pobjedi na pola Tusnja 5:0 ljudima ne bi doslo iz guzice u glavu. Zato nismo ni zasluzili bolje, dobili smo tacno koliko i zasluzujemo, zasluzujemo i manje, ali dobiti cemo i to za godinu dvije nije bitno. Nema donje granice do koje mozemo pasti. Ispadni iz lige, izadji na pres, reci par stvari i budi ostriji i opet ce iste osobe da te podrze. Ugasi klub, opet ce isti da te podrze. To se zlo rodilo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 19:27

Sta kaze kaldrma na Slatini. :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 okt 2017, 19:30

Spominju ljudu Azmira, Azmir kaze ne u dogledno vrijeme i ko zna sta buducnost nosi. Dakle, trenutno nije zainteresovan i to je to. Covjek je 90)% stvari sto govori upravu. Pod uslovom da je sve istina, a danas je prezentovano:

Vracen milion duga
Da li je to tacno, vjerovatno ce na uvid dobiti clanovi skupstine, cije je zakazivanje zatrazeno.
Uredno se servisira reprogram - 250 k duga otplaceno

Na place uposlenih (56) se trosi 100k, od cega vjerujem da barem 70% ide na prvi tim. U prvom timu nema vise od 30 ljudi i tom logikom dobijes njihov prosjek primanja. Dakle ne igraju za kikiriki.

Najvecu krivicu za trenutno lose stanje na tabeli snose igraci. To je sto posto tacno. Zato sto se ne bore. Imas Celik bez para, imas Slobodu u kojoj je sve redovno i ljudi imaju bod vise. Dakle, treba malo igracima **** mater, jer nemaju muda.

Ocigledno je da neko **** stvari u svlacionici. Nije to dzaba toliko puta ponovio.

Oko kluba je mnogo negativne atmosfere. Osvojit sto vise bodova do zime i pravit kostur za narednu sezonu. Bilo bi sramota da ne izbacimo Bratstvo i ne prezimimo u Kupu. Bas me zanima da li bi Uprava bila kriva :)

Dovodjenje i eliminisanje igraca prepustit Celi.

Smijenit Denisa Karica, on je muljator ko Ekrem Ibric
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 19:36

Kako ces mijenjati Denisa Karica kada je on cistokrvni predstavnik ove garniture, idealan primjerak kakav trebas biti ako zelis da dobijes posao u klubu.
Ako si normalan covjek, obrazovan, pametan, sa nekim pedigreom onda otpadas.

Igraci se nisu sami dovodili. Ti igraci su samo dobri na papiru ali ovo nije igrica, ja odmah cim sam vidio sta su doveli ovo ljeto sam znao da od te ekipe nema hajra. Jedino sto sam vidio je jedna nekvalitetna ekipa.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 okt 2017, 19:45

Igrace je dovodio Vlado Jagodic uz asistenciju sumnjivog menadzera i cini mi se bivseg SD Novog Pazara. Helem nejse, sjebali su se da valja, pa sve sto su kontali da ustede, to ce izdvojit na zimu. To je jasno kao dan. I ne proziva on Krpica kad kaze i "da je Sulejman Krpic"...Kaze da nema najvecih. A za dva gola je upravu. Od napadaca se ocekuje da zabija golove
Niko, niko, samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 okt 2017, 19:51

tuzlak1987 je napisao/la:Kako ces mijenjati Denisa Karica kada je on cistokrvni predstavnik ove garniture, idealan primjerak kakav trebas biti ako zelis da dobijes posao u klubu.
Denis je predstavnik cistokrvnog Slobodasa. Mozemo se lagati koliko hocemo ali Denis je nase ogledalo. I navijaca i igraca i trenera. Cast izuzetcima kojih je jako malo.
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 19:54

katarakta je napisao/la:Igrace je dovodio Vlado Jagodic uz asistenciju sumnjivog menadzera i cini mi se bivseg SD Novog Pazara. Helem nejse, sjebali su se da valja, pa sve sto su kontali da ustede, to ce izdvojit na zimu. To je jasno kao dan. I ne proziva on Krpica kad kaze i "da je Sulejman Krpic"...Kaze da nema najvecih. A za dva gola je upravu. Od napadaca se ocekuje da zabija golove
Pa onda oni znaju manje o nogometu od obicnog navijaca. Mujkanovic ocekuje od Krpica da zabija, a on uopste nije taj igrac koji sam sebi kreira nesto. On mora imati krila ili najmanje jednog igraca koji zna podvaliti loptu. On ne moze zabiti jednostavno gola, bori se ali ne moze doci do 16 metara i doci u sansu. On mora da radi ono sto ne treba citavu sezonu, mora da se trosi u nekom presingu, mora da se povlaci nazad jer nemamo veze pa citava ekipa stoji na svojoj polovini. Takvog igraca kada su dovodili trebali su da malo razmisljaju hocel to funkcionisati.
Mi smo u predsezoni igrali 352, 532 i onda odmah kada je pocela sezona presli na nesto drugo, time smo ostali siromasni u napadu.

Mujkanovic to sve gleda kao, ti si igrac, uzmi loptu i zabij gol. A ja cu da izgubim Veselinovica, Govedaricu, Zeca i Zebu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 19:57

klma1 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kako ces mijenjati Denisa Karica kada je on cistokrvni predstavnik ove garniture, idealan primjerak kakav trebas biti ako zelis da dobijes posao u klubu.
Denis je predstavnik cistokrvnog Slobodasa. Mozemo se lagati koliko hocemo ali Denis je nase ogledalo. I navijaca i igraca i trenera. Cast izuzetcima kojih je jako malo.
On je qurac od ovna, a ne slobodas. Vise je lobotomac.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 24 okt 2017, 20:01

katarakta je napisao/la:Spominju ljudu Azmira, Azmir kaze ne u dogledno vrijeme i ko zna sta buducnost nosi. Dakle, trenutno nije zainteresovan i to je to. Covjek je 90)% stvari sto govori upravu. Pod uslovom da je sve istina, a danas je prezentovano:

Vracen milion duga
Da li je to tacno, vjerovatno ce na uvid dobiti clanovi skupstine, cije je zakazivanje zatrazeno.

Na place uposlenih (56) se trosi 100k, od cega vjerujem da barem 70% ide na prvi tim. U prvom timu nema vise od 30 ljudi i tom logikom dobijes njihov prosjek primanja. Dakle ne igraju za kikiriki.

Najvecu krivicu za trenutno lose stanje na tabeli snose igraci. To je sto posto tacno. Zato sto se ne bore. Imas Celik bez para, imas Slobodu u kojoj je sve redovno i ljudi imaju bod vise. Dakle, treba malo igracima **** mater, jer nemaju muda.

Ocigledno je da neko **** stvari u svlacionici. Nije to dzaba toliko puta ponovio.

Oko kluba je mnogo negativne atmosfere. Osvojit sto vise bodova do zime i pravit kostur za narednu sezonu. Bilo bi sramota da ne izbacimo Bratstvo i ne prezimimo u Kupu. Bas me zanima da li bi Uprava bila kriva :)

Ekro muljator? Mozes obrazlozit ako nije problem?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 okt 2017, 20:02

Za Govedaricu i Veselinovica je isto odgovoran bivsi trener. To sto nisu dobri s njim ih je kostalo, a bili su spremni ostat. A Culum za Stjepanovica :D
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 okt 2017, 20:04

Ekrem Ibric drzao novce za doprinose, Piric ode gratis zbog toga. Tako rece danas predsjednik. Znaci Ekro je pokupio kajmak od Husare :D
Niko, niko, samo Sloboda

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 24 okt 2017, 20:07

katarakta je napisao/la:Ekrem Ibric drzao novce za doprinose, Piric ode gratis zbog toga. Tako rece danas predsjednik. Znaci Ekro je pokupio kajmak od Husare :D
Da je to stvarno tako, sto ga nije otjerao iz Slobode onda? Malo sam upucen u situaciju, njemu se Ekrem zamjerio kad je na prvoj sjednici rekao da AH je potpisao da nece potrazivati pare dok je Sloboda gradski klub i onda mediji vise tu vijest istakli i on nije bio u centru paznje nego AH i onda dolazi Zdeno Juric kao sekretar koji ne radi nista nego Ekrem sve nastavio.
Zadnja izmjena: benTzley, dana/u 24 okt 2017, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 okt 2017, 20:08

Pa pomaknut je negdje
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 20:11

A onda kada su njega makli su razmislili pa skontali: da li da zaposlim nekog obrazovanog da bude sekretar, mladog, zeljnog posla i cestitog rada. Ili da zaposlim celavog djeda koji je bio tu kada su se nabijali dugovi? Daj Zdenu djeda.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 20:24

Joj na FB jos ga vise handre poslije ove lakrdije. :lol: U naletima. :rol: :rol: :rol:
Sta kaze ima da "IZGONIM" iz svlacionice.
slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 okt 2017, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2017, 20:25

Ovi su toliko silovali klub i raspametili raju da ljudi vise ne znaju gdje udaraju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 okt 2017, 20:35

katarakta je napisao/la:Spominju ljudu Azmira, Azmir kaze ne u dogledno vrijeme i ko zna sta buducnost nosi. Dakle, trenutno nije zainteresovan i to je to. Covjek je 90)% stvari sto govori upravu. Pod uslovom da je sve istina, a danas je prezentovano:

Vracen milion duga

eto kako kazes 70% para to je 70 000 de za 30 ljudi sto je u prosjeku 2300 km po glavi u tih 2300 KM ide stanarina i hranarina sto je nekih 500 KM u prosjeku 1800, ako kaze predsjednik da na platu isplacuje sve doprinose sto cine 75 % obaveza na platu ispadne da je prosjek plate igraca 1000 KM jer na tih 1000 KM on mora platit 750 Km doprinosa i poreza. Toliko receno

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 okt 2017, 20:39

Kako ja to vidim igraci su sve krivi (donekle ima pravo)
Kriv Ibric, svi samo uprava sa njim na celu nije. ...zanimljivo.
Ja nisam bogat da uticem puno finansijski, kao navijac koliko mogu, sezonske kupim vecinom, Par puta za polusezonu dodjem, platim ulaz jbg, ali mene kao navijaca zanima Fan Shop kada dodjem, mjesto gdje cu potrositi novac, kupiti sebi, djeci dresove kape salove zastave, I da znam da taj novac ide klubu. ....
Zanima me uclanjene u klub. ..Da ono postoji, uzeo bi za svoju porodicu 5 komada, moj stari bi uzeo stara, buraz. ..
Ja bi sebi neku VIP clanku koliko god kosta. ....Clansku koja mi daje neka prava da diskutujem I prisustvujem skupstini. ..Ja bi platio 2000 km stolicu u skupstini. ..
Govorim kao navijac jbg neko ce reci ti jedan, Senad kaze nema nas takvih ja kazem ima ali ne daju nam. ...ne zele one na koje nemaju uticaj. ..
Sale radi I sege, zamisli mene, beduina starugardu dadu I td u skupstini njima bi se zeludac okretao svaki put. ..haha
Njima trebaju podobni a ne oni koji razmisljaju svojom glavom. ..
Nikakav odgovor danas.
Neznam ja,bice, nisam ja I td. ..Spin cisti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.