FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 24 okt 2017, 16:39

Beduin je napisao/la:
Skver je napisao/la:Kaze ima nekih pipaka, hobotnica koji zele da uniste Slobodu i treba ih odstraniti, jel neko zna koji su to....da mozda nije mislio na starugardu, probisvjeta, voblija, mene, slobodu72, xeksora, beduina, dadu i solinasa iz dijaspore i jos hiljade ljudi koji vole Slobodu a ne pisu ovdje.....znaci pickovo uulje i kompanija rade danonocno za dobrobit Slobode sa raznim menadzerima......ispade opet Azmir najvise kriv, placao sudije, savez, igrace....ovaj sve po zakonu osvoji 9 yebenih bodova, bod manje od Celika....Krpic kriv, dao dva gola....ne spominje one pomije, famozna pojacanja za sampionsku titulu....koje jadne izjave, poput one da valjda on ne treba da skine i da igra......bony operativac :urnebes: cickovo ulje menager :urnebes: :puke: :puke: :puke:
On je nas odstranio, al napretka nikakvog. Mi i dalje se nadamo, i nadamo, i Slobodi sve najbolje zelimo, lazemo sami sebe da ce biti bolje, a klub i dalje zivi u fazonu "historije", "tradicije", nekih drevnih pobjeda protiv Partizana, uzimanju titule Velezu... a uceras historiji i tradiciji, jedina tradicija na nasoj strani je ta da nas i dan-danas trpa ko stigne, a najveci uspjeh ako uskratimo Zelju ili Sarajevo za titulu i na taj nacin pomognemo nekom Zrinjskom i to je taj nas uspjeh. Hhh
Nemoj ti iz dijaspore da pametujes, a nicim ne doprinosis Slobodu, Zar ti nije Senco rekao maloprije :stop:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2017, 16:41

Slobodas je napisao/la:Imal kakav video sa danasnjeg pressa ? Onaj tuzlanki.ba je fakat amaterska stranica najave pitanja pa trebas cekati 2-3 dana dok objave vezano sta za to :puke:
pa imas na fb od tuzlanskog, a i na klupskoj fb stranici

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2017, 16:44

Joj,ljudi dragi mi smo sa ovom ublehom dotakli dno....pa sta je ono, Bozeeeee....jel' ima iko da ovdje vidi nesto pozitivno...osim sto je vracano MILION duga :shifty: :shifty: ....pa pogledajte kakve lovacke frajer prica....pa majke mi moje ako on nije ubijedzen da ovdje niko ni o cemu nema pojma....on se postavlja u klubu kao kad u firmi onoj svojoj sazove neki sastanak.....svi cute a on im dersa.... covjek je Predsjednik kluba led te j e b o :damn: :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 okt 2017, 16:45

pa ako je istina da je rijesio stolice 400.000 (pretpostavljam na Arkadu da misli) onda ne mora vise nista ni uraditi, to je strasan posao. kud ce ti pozitivnije od toga. Pa to nam je godinama bila omča oko vrata.

a mnogo toga je covjek upravu, kaze ne igraju za koru hljeba, evo Amera nek kaze. Jbg ne vjerujem da bi se tim tek tako razbacivao i jos govorio evo ga nek potvrdi ili demantuje oko plata. Drago mi je da se na to stavila tacku jednom za sva vremena

eh kasnije o losijim stvarima.
samo jednu moram napomenuti. 100.000 za plate, a 11.mjesto, nije pozitivna stvar.
upravu je i to, pouzdano, ako je 100.000 nismo medju 4, nego i više.
gore je neko pisao cifre, ako su iole tacne to su promasaji do promasaja.
Jakovljevic ima manje od Ignjatovica, Blagojevic u Zelji od Culuma itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 okt 2017, 16:46

solinas je napisao/la:On ako dokaze DA SU VRATILI MILION (1 000 000)km duga I imenom I prezimenom transparentno dokaze kome I koliko kao I kada, ima u d.u.p.e da ga ljubim. ..
Sliku u dnevnoj ko Titu da drzim.
Staragarda da ne pisem ponovo. ...vratio je on moj k. urac dok ne dokaze.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 okt 2017, 16:54

solinas je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Skver je napisao/la:Kaze ima nekih pipaka, hobotnica koji zele da uniste Slobodu i treba ih odstraniti, jel neko zna koji su to....da mozda nije mislio na starugardu, probisvjeta, voblija, mene, slobodu72, xeksora, beduina, dadu i solinasa iz dijaspore i jos hiljade ljudi koji vole Slobodu a ne pisu ovdje.....znaci pickovo uulje i kompanija rade danonocno za dobrobit Slobode sa raznim menadzerima......ispade opet Azmir najvise kriv, placao sudije, savez, igrace....ovaj sve po zakonu osvoji 9 yebenih bodova, bod manje od Celika....Krpic kriv, dao dva gola....ne spominje one pomije, famozna pojacanja za sampionsku titulu....koje jadne izjave, poput one da valjda on ne treba da skine i da igra......bony operativac :urnebes: cickovo ulje menager :urnebes: :puke: :puke: :puke:
On je nas odstranio, al napretka nikakvog. Mi i dalje se nadamo, i nadamo, i Slobodi sve najbolje zelimo, lazemo sami sebe da ce biti bolje, a klub i dalje zivi u fazonu "historije", "tradicije", nekih drevnih pobjeda protiv Partizana, uzimanju titule Velezu... a uceras historiji i tradiciji, jedina tradicija na nasoj strani je ta da nas i dan-danas trpa ko stigne, a najveci uspjeh ako uskratimo Zelju ili Sarajevo za titulu i na taj nacin pomognemo nekom Zrinjskom i to je taj nas uspjeh. Hhh
Nemoj ti iz dijaspore da pametujes, a nicim ne doprinosis Slobodu, Zar ti nije Senco rekao maloprije :stop:
Ma nabijem ih sve redom, od bivsih do sadasnjih. Svi mi dajemo pare, nebitno zbog kojeg razloga smo otisli vani, raditi ili zivjeti, ako o Slobodi polemisemo znaci da nas i zanima ta Sloboda. Ako sam u Tuzli onda sam na Tusnju, kao sto sma citav svoj zivot bio, sigurno vise puta nego cijela Senadova familija zajedno.
Ako je vracen milipon, super onda, samo da nam predoci kako je vraceno i da budemo presretni, sto bi u prevodu znacilo milion duga manje (ovdje ne mozemo racunati reprogram, ili ako uracunamo 2-3 rate po cca 25k KM to je opet preko 900.000KM duga vraceno za potrazivanja, a onda nam je skoro jedini dug ostao za reprogram, ako se ne varam). Vise niko nista ne vjeruje dok se javno ne pokaze crno na bijelo, ako se ispostavi tacno (u sta ne vjeruje sigurno niko od nas) onda mu moramo popusiti svi mi ovdje i onda uplatiti na racun kluba po 100KM svaki naredni mjesec da jos jace krenemo u borbu protiv dugova, uceraj tituli, samo neka je klub cist, a onda ce biti vremena za titule i prodaju igraca. Produzi Ordagi ugovor, kad je vec u slabijoj formi, pa ga prodaj s nekom klauzulom od naredne prodaje da imamo procenat, a te pare ulozi gdje god samo ih ulozi da znamo gdje i kako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 24 okt 2017, 16:59

"Vi znate da niti moja zelja, niti moja volja niti uopste misao nije bila da cu voditi Slobodu, to nije niti moja zelja niti ambicija ja imam klubove koje vodim. Ovo sto je doslo ja cu vam reci zbog cega sam usao u Slobodu, u Slobodu sam usao iz jedne vrste inata"

Pa jel stvarno ljudi on misli da smo mi tolike ovce?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 17:00

A iz Slobode ne moze da ode zbog Faraona.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 okt 2017, 17:02

benTzley je napisao/la:"Vi znate da niti moja zelja, niti moja volja niti uopste misao nije bila da cu voditi Slobodu, to nije niti moja zelja niti ambicija ja imam klubove koje vodim. Ovo sto je doslo ja cu vam reci zbog cega sam usao u Slobodu, u Slobodu sam usao iz jedne vrste inata"

ovo je sustina.

Nema nikog, nit ko zeli, nit ce biti koga. Iz ovog vidis da bi covjek sutra otisao, i sam je rekao da bi sutrao otisao da ima bilo ko.

iz ovog je jasno **** ga ti , ne moze rec neda mi Jasmin da odem, ali vidi se kolika je zainteresovanost ljudi za Slobodu.

ja mislim da niko , ukljucujuci i Azmira, ne zeli da preuzme Slobodu. i ovaj je organizaciono vodi sasvim ok za nekog ko ne zeli biti tu. Zalosno ali istinito, ne zeli biti tu.

ako imate vec nekog uticaja na Azmira recite mu ako se misli vracat u Slobodu da se sad vrati, dok je situacija kakva jeste

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 24 okt 2017, 17:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:
benTzley je napisao/la:"Vi znate da niti moja zelja, niti moja volja niti uopste misao nije bila da cu voditi Slobodu, to nije niti moja zelja niti ambicija ja imam klubove koje vodim. Ovo sto je doslo ja cu vam reci zbog cega sam usao u Slobodu, u Slobodu sam usao iz jedne vrste inata"

ovo je sustina.

Nema nikog, nit ko zeli, nit ce biti koga. Iz ovog vidis da bi covjek sutra otisao, i sam je rekao da bi sutrao otisao da ima bilo ko.

iz ovog je jasno **** ga ti , ne moze rec neda mi Jasmin da odem, ali vidi se kolika je zainteresovanost ljudi za Slobodu.

ja mislim da niko , ukljucujuci i Azmira, ne zeli da preuzme Slobodu. i ovaj je organizaciono vodi sasvim ok za nekog ko ne zeli biti tu. Zalosno ali istinito, ne zeli biti tu.

ako imate vec nekog uticaja na Azmira recite mu ako se misli vracat u Slobodu da se sad vrati, dok je situacija kakva jeste
Mi smo svjesni toga al da mi kazes da si ti tu iz inata i da nemas nikakve koristi a boli te ona stvarka za Slobodom... Mi svi znamo kako i zasto je dosao i zato nek se ne dotice tih tema i nek ne prica o tome uopste, nek prica nesto drugo i ne pravi nas sve budalama.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 17:11

Pa eto neka samo tjeraju ovako, mi cemo da budemo Rudar Kakanj, a City M.Doboj Kakanj.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2017, 17:14

samo naprijed predsjednice... psi laju, karavani prolaze :kafa:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 okt 2017, 17:17

i trebamo biti isto tako svi posteni prema sebi.

promasio je u najbitnijem. Promasili su u igracima. ovo ostalo uopce nije tolika katastrofa kolika se pokusava predstaviti, sta vise nije uopce katastrofa

ali teren je jedini bitan na kraju. I tu cemo da vidimo sta ce biti sada pod Petrovicem, tj kakav ce prelazni rok biti.

@staragarda je trazio pozitive.

rekao sam Arkada prva pozitiva i najbitnija , druga da se eto jednom za sva vremena potvrdilo da ima para za igrace, treca reprogram, cetvrta da je cinjenica da vise nema izvrsitelja, racun, organizacija kluba. Pozitiva ima, i ne treba sad biti tvrdoglav toliko pa predstavljati sve kao da je neki kolaps

ali ima i negativa.
Najvaznija negativa koju niko ne spori je rezultat, tu nema dileme. Druga negativa je ocajna selekcija igraca, gdje su nas oderali i uzeli nam pare haman gore nego pojedinci sto su Azmiru, treca negativa je preveliko vracanje u proslost.

mada eto Ordaga klima glavom kad on prica o strajkovima, pobunama, znaci bilo je toga. tu je, nek neko pita momka jel istina il nije. On svakako 99% ide, boli ga k, ne mora se nikom uvlacit.

po meni Senad ako vec mora biti tu, a izgleda da mora jer nece niko drugi, treba prvo da prestane da se vraca unazad, da se samo fokusira na to dobro sto su uradili, koliko god malo-puno toga bilo, drugo da prihvati odgovornost za dovodjenje igraca i trece da to pusti Petrovicu da odradi.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2017, 17:49

Joj kakva sramota,jbt...kako nas lik bruka svakom izgovorenom recenicom :facepalm: :facepalm:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 okt 2017, 18:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:

ovo je sustina.

Jesi li gledao pressicu, pita ga novinar kao u smislu da se spominje povratak Azmira opet, on govori "bez mene to ništa ne može, a ako ja nisam rekao, već neko drugi, to zaboravite i to se još dugo vremena neće desiti".
Sad jel to faraon progovara iz njega, il to iz inata zbog Azmira (mada i to je opet show za faraona) to treba njeg pitat privatno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 okt 2017, 18:23

Ja dugo nisam vidio toliko kontradiktornosti u jednom interviju da je ono nevjerovatno sta ovaj lik prica. prvo kaze i napada igrace kako ne pruzaju dobre partije a onda kroz minut kaze da je dobra stvar sto nisu u igri za LP itd itd..... ma daj ba , necu vise nista da komentarisem, dobra mu publika polusnika koji nesmiju komentarisat njegovo fotografisanje, na presu su bili odabrani novinari koji su prije pressa dobili instrukcije na koje će pitanje da odgovori, vratio je milion KM duga. Jeste vrato milion km duga jer su mu isto kao i u azmirova 2 miliona pojedini trazioci izvrsili otpis dugova. e sad odkuda mu 56 zaposlenih sad se pitam. i danas se kao i za vrijeme AH uplaćuje igracima cifra koja se uplaćivala radi poreza. Za izlazak porezne u klub naj više mu je kriv viber direktor koji ugovore dijeli kako hoće. jedino je istina da je Nerko boni naj aktivnji u klubu. Proziva hobotnice u klubu sa pipcima a ima dvije najveće hobotnice u klubu a to su sportski direktor i sadasnj sekretar. Aferim ti predsjednice. Prije 6 mjeseci si reko da će mo sigurno igrati ligu za prvaka a sad kazes bolje igrat ligu za opstanak i kup i pljujes finalče kupa i vicesampiona. A danas kazes da nećemo ispast a nedaj boze da nam krene po zlu kao i tvoje obećanje igranja u ligi za prvaka.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 24 okt 2017, 18:26

xeksor je napisao/la:Ja dugo nisam vidio toliko kontradiktornosti u jednom interviju da je ono nevjerovatno sta ovaj lik prica. prvo kaze i napada igrace kako ne pruzaju dobre partije a onda kroz minut kaze da je dobra stvar sto nisu u igri za LP itd itd..... ma daj ba , necu vise nista da komentarisem, dobra mu publika polusnika koji nesmiju komentarisat njegovo fotografisanje, na presu su bili odabrani novinari koji su prije pressa dobili instrukcije na koje će pitanje da odgovori, vratio je milion KM duga. Jeste vrato milion km duga jer su mu isto kao i u azmirova 2 miliona pojedini trazioci izvrsili otpis dugova. e sad odkuda mu 56 zaposlenih sad se pitam. i danas se kao i za vrijeme AH uplaćuje igracima cifra koja se uplaćivala radi poreza. Za izlazak porezne u klub naj više mu je kriv viber direktor koji ugovore dijeli kako hoće. jedino je istina da je Nerko boni naj aktivnji u klubu. Proziva hobotnice u klubu sa pipcima aima dvije najveće hobotnice u klubu a to su sportski direktor i sadasnj sekretar. Aferim ti predsjednice. Prije 6 mjeseci si reko d aće mo sigurno igrati ligu za prvaka a sad kazes bolje igrat ligu za opstanak i kup i pljujes finalče kupa i vicesampiona. A danas kazes da nećemo spisat a nedaj boze da nam krene po zlu kao i tvoje obećanje igranja u ligi za prvaka.
kakvu glupost covjek izvali :bow:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2017, 18:30

Sviju mi ja se istraumiram kad covjek sazove presicu da kao on nesto kaze i pojasni.... frajer ko na sijelu prica...i jos nesto u vezi ove predstave za javnost....smijurija samo takva

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 18:35

On ce nekome da prica ko voli Slobodu. Halo ba dozovi se pameti covjece. Na utakmici par stotina koji mu yebu od do on se zahvaljuje. Kome ba?
Dno dna smo dotakli da nam ovakav supljator vodi klub. On to nas sve proziva koji znamo kako je tu i zasto.
I te stolice koje spominje to je velika lakrdija, tu nisu cista posla ako su toliko platili. I to je izvlacenje para iz kluba. To je tal. Arkada radi nasteljene poslove sa opcinom.
On se busa u prsa sa nasim parama, a nece da kaze koliko on dajei njegova firma.
Idi bolan daj ostavku i vodi Kikace, to ti je mjera.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 24 okt 2017, 18:46

Pa reče Mačak da bi dao ostavku da ima bilo ko drugi da preuzme.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.