Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 15:25
Ma kakvo to, Mujkanovic misli da je najpametniji na svijetu.
Nije nista odgovoreno:
-sto omladinski nije pod FK, nema odgovora konkretnog ni nacina na koji ce to da se uradi.
-sto je igracki kadar los i sto se kvalitet ekipe srozao za godinu dana? on govori imamo cetvrtu najjacu ekipu u ligi.
-sto nema shopa? on kaze biti ce shop
-sto nema tuzbi? on kaze nesto nije se moglo, nesto zbrljavi.
-igraci pricaju da nema plata, da nisu dobili plate po 2 mjeseca. On govori sve im isplaceno.
-svi igraci promaseni. On ne pomislja da mijenja Karica.
-omladinski pogon losiji nego ikad. On govori imamo 10 reprezentativaca nesto tamo..
-posjeta pala duplo. On govori imamo najbolje navijace, kao bolje je imati 1000 koji se ne zale nego 5000 koji kritikuju.
-prica prije godinu o titulu. sada govori necemo ispasti. govori proslu sezonu smo bili nadomak Evrope, a mi bili 16 bodova od Evrope (iza 3. mjesta)
-govori ne treba na dva fronta, kao bolje ovako, a mi predzadnji na tabeli. On kao govori sad mi ganjamo kup da osvojimo, nije valjalo prije kada se bilo u finalu kupa i 2. na tabeli.
-pitaju ga kada ce u skupstini se placati mjesto? on preskoci nesto smulja, govori ko nema ljudi sto bi platili mjesto. treba ih kao privuci, ono ima 0 ljudi sto bi platili.
-govori radi se sve u klubu kako ja kazem, a sve sto nije dobro bilo on se po njemu tu nista ne pita vec kriva druga osoba.
-Govori treba eliminisati neke igrace iz kluba, krivi oni za rezultate. A sve igrace on doveo. Prije godinu tjerao neke igrace jer su bili krivi za atmosferu, sada neki opet krivi za atmosferu.
-Govori dobro je sto navijaci ne prave vise kazne klubu, a nama navijaci pali sa 500 ljudi na 50. Nema vise ko ni navijati..
-Govori igraci moraju zaraditi svoju platu, a u pravilniku kluba nema koliko im mozes rezati platu. On ako im dadne 20% jedne plate onda ga mogu tuziti kasnije kada im se zavrsi ugovor da im isplati ostalih 80%. Igrac je zaradio svoju platu kada si mu ti ponudio ugovor i on potpisao. Sve po zakonu mu moras isplatiti u marku.
-Govori uvodi red u klub, osoblje ce neko dobiti otkaz. Od kada je dosao svi ostali u klubu, niko otisao nije.
-Krivi mu ljudi sto su pisali preko neta da ne odu Krpic i Mehmedagic jer ih je on potpisao. Pa jel ti potpisujes igrace jer navijaci tako zele.
-Krivi igraci sto ne igraju dobro, a on nije nista skautirao. Dovede Ignjatovica jer je imao dobru historiju klubova kao Feyenoord, a nema pojma u kakvom je on stanju i da ne moze igrati na nivou. i tako za svakog..Ako su Ignjatovic i Osmanagic bili dobri prije 10 godina ne znaci da danas nisu lesevi.
-Govori placaju reprogram, a reprogram se placa od nasih usta po glavi stanovnika.
-Proziva igrace odredjene imenom na konferenciji, a on ih doveo. Moze i sada Krpic izaci i reci meni nisu platili sve, jel to onda korektno?
-Govori po zakonu se mora sve raditi, svaka isplata da se uzima porez i da ide kroz sistem drzave, a savez objavio da imamo samo 14 na kojih se placa pun doprinos, a ovaj govori isplacuju 56 ljudi.
-Pita Ordagica hocel produziti, a prosli put kada je produzio oni ga tjerali da ide da uzmu pare i skinu njegovu platu. Prihvatili ponudu od Zeljeznicara, ono bas im hvala. Covjek odbio na kraju, a oni nam spremali najvecu sramotu ikada da najboljeg igraca puste u Zeljeznicar. Nije to grobarski nikakako haha. Znas kako ce ostati, ode momak na ljeto u Slogu pa ti onda to pravdaj.
Zakljucak moj, vecinu je slagao, pola nije odgovorio precizno vec poceo da prica okolo ili o necem drugom. Svako pitanje se zavrsi tako sto pocne pricati o Karicu, Djidicu, licenci, ispisnicama, savezu, sudijama, placanju sudija, ne mogu ja izaci na teren i igrati.
Zadnja izmjena:
tuzlak1987, dana/u 24 okt 2017, 15:31, ukupno mijenjano 3 puta.