FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SARS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 24 okt 2017, 13:26

wobly92 je napisao/la:
SARS je napisao/la:znaci na zimu sto Slavko kaze da se dovede oni ce dovesti, opet kaze ne mijesa se u rad strucnog staba sto ce reci da je ove igrace onda vlado sve skautirao i doveo
Koji si ti prevrtljivac, pa jesi li neki dan rekao sam da je taj neki menadžer iz Živinica dovodio igrače, i da nam je Bog na pomoći s njim?
Još je i izašao članak o tome.

Jel nije vrijeđao navijače ovdje koji nisu u BiH, i kao nisu nikad ni marke ostavili klubu, niti su išta dali?

Omladinski pogon, hahahaha...Račun je bio odblokiran i staroj upravi, pa OP nije stavljen pod FK Sloboda. OvOj upravi je skoro godinu dana odblokiran, a sad odjednom "uskoro će biti, tek nam je račun odblokiran".
Kaže neće nezakonitih radnji, a prije toga naveo kako se djeca dovode iz OP u FK, iako je to totalno druga institucija, i zakonski ifizički, jer, eto, čuo da se i drugdje tako radi i da to nije ništa novo (ne znam samo da ima neki klub kod nas i u okruženju, kao što on reče, da se tako radi)

Za Zeca kaže nije advokat još stigao podnijeti tužbu... :shock: :shock: :shock:

De iviri malo glavicu, slobodno, neće ti niko ništa!
Majmune jedan retardirani jer stobom se ne moze drugacije, ko je sportski direktor? Denis Karic! Denis Karic u saradnji sa Denisom Kadiricem i Vladom Jagodicem je doveo 2 igraca i to ti je cista istina...Ovdje se proziv Senad a mi imamo zaduzenog covjeka koji se zove sportski direktor...
Dalje x puta je ponovio kako imamo najbolju publiku i kako je to prava publika koja ne steti svom klubu, jest vrijedjao te neke dijasporase koji konstantno njega pljuju ali generalizirati da je vrijedjao sve navijace je smijesno
Sto se tice OP sada sam si napisao protiv svog velikog vrhovnog vodje AH...Ako je racun bio odblokiran znaci da AH nije htio da vrati OP pod krov Slobode i odmah mu **** m.am.m.u zbog toga

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 okt 2017, 13:29

ma ja nisam rekao da mu vjerujem, ali niko od ovdje novinara nije mu konkretno postavio pitanje ko je kriv za dovodjenje ovih igraca? Samo je javno rekao da Slavko kome bude se htio zahvaliti taj ce i otici, a da koga kaze da treba dovesti dovest ce ga...Prema tome ostali smo opet uskraceni da cujemo ko je kriv za dovodjenje igraca jer ga ljudi to nisu ni pitali, a ako imamo sportskog direktora sasvim sigurno da bi trebali vise njega da krivimo nego Senada[/quote]
Senco je licno doveo ovu dvojicu...L I C N O....pa sad moramo da OVO gledamo na terenu jer ne znam koju drugu rijec da upotrijebim jer ovo fudbal sigurno nije[/quote]
Ok, ali trebalo ga je to pitati i da mu se onda moze suditi, ali novinari nasi ponovo ko pizde nista...

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 24 okt 2017, 13:36

Tesko nama sa ovom upravom, a i sa ovim tako zvanim navijacima Slobode sto licni interes stavljaju ispred kluba.
Nadam se da ce sve na dobro izaci.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 okt 2017, 13:43

SARS je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
SARS je napisao/la:znaci na zimu sto Slavko kaze da se dovede oni ce dovesti, opet kaze ne mijesa se u rad strucnog staba sto ce reci da je ove igrace onda vlado sve skautirao i doveo
Koji si ti prevrtljivac, pa jesi li neki dan rekao sam da je taj neki menadžer iz Živinica dovodio igrače, i da nam je Bog na pomoći s njim?
Još je i izašao članak o tome.

Jel nije vrijeđao navijače ovdje koji nisu u BiH, i kao nisu nikad ni marke ostavili klubu, niti su išta dali?

Omladinski pogon, hahahaha...Račun je bio odblokiran i staroj upravi, pa OP nije stavljen pod FK Sloboda. OvOj upravi je skoro godinu dana odblokiran, a sad odjednom "uskoro će biti, tek nam je račun odblokiran".
Kaže neće nezakonitih radnji, a prije toga naveo kako se djeca dovode iz OP u FK, iako je to totalno druga institucija, i zakonski ifizički, jer, eto, čuo da se i drugdje tako radi i da to nije ništa novo (ne znam samo da ima neki klub kod nas i u okruženju, kao što on reče, da se tako radi)

Za Zeca kaže nije advokat još stigao podnijeti tužbu... :shock: :shock: :shock:

De iviri malo glavicu, slobodno, neće ti niko ništa!
Majmune jedan retardirani jer stobom se ne moze drugacije, ko je sportski direktor? Denis Karic! Denis Karic u saradnji sa Denisom Kadiricem i Vladom Jagodicem je doveo 2 igraca i to ti je cista istina...Ovdje se proziv Senad a mi imamo zaduzenog covjeka koji se zove sportski direktor...
Dalje x puta je ponovio kako imamo najbolju publiku i kako je to prava publika koja ne steti svom klubu, jest vrijedjao te neke dijasporase koji konstantno njega pljuju ali generalizirati da je vrijedjao sve navijace je smijesno
Sto se tice OP sada sam si napisao protiv svog velikog vrhovnog vodje AH...Ako je racun bio odblokiran znaci da AH nije htio da vrati OP pod krov Slobode i odmah mu **** m.am.m.u zbog toga
Azmir je otišao između ostlaog što mu NISU DALI da se OP vrati Slobodi, sam je to rekao mali milion puta, a eto ispitaj malo i ovdje, neke stvari koje su mu govorili koje nisu za javnost. Taj OP je i jedan od razloga što ga nisu htjeli ovdje i što su ga tjerali takvi kao ti, jer ako bi OP dospio Slobodi u onom sistemu, nehljebara koji kupe pare preko OP ne bi nigdje bilo.
Eto koliko pričaš gluposti.
To za dovođenje igrača kriv je i Karić normalno, a ovaj kao nije ništa znao, nije ni aminovao, preko njega nije ništa išlo jel. Nije on pregovaroa s igračima? Nije on sastavljao uslove i dogovore i ugovore? Zar nije bio na svakoj slici na pregovorima s igračima? Daj molim te, saberi se malo pa napiši nešto.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 okt 2017, 13:50

"Odgovorno tvrdim da klub neće ispasti iz Premijer lige, radimo na više frontova želimo hiljadu i jednu stvar, ali mislimo da će sve doći na svoje. Mnogo je utakmica do kraja, imamo još dvadeset kola i mi ćemo se izvući iz ove krize."
Reci Senade "Sad nam je glavni cilj opstanak u PL, a ono što sam vam pričao da ćemo titulu uzeti, e time se udarite po čelu."
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 okt 2017, 14:09

Kaze ima nekih pipaka, hobotnica koji zele da uniste Slobodu i treba ih odstraniti, jel neko zna koji su to....da mozda nije mislio na starugardu, probisvjeta, voblija, mene, slobodu72, xeksora, beduina, dadu i solinasa iz dijaspore i jos hiljade ljudi koji vole Slobodu a ne pisu ovdje.....znaci pickovo uulje i kompanija rade danonocno za dobrobit Slobode sa raznim menadzerima......ispade opet Azmir najvise kriv, placao sudije, savez, igrace....ovaj sve po zakonu osvoji 9 yebenih bodova, bod manje od Celika....Krpic kriv, dao dva gola....ne spominje one pomije, famozna pojacanja za sampionsku titulu....koje jadne izjave, poput one da valjda on ne treba da skine i da igra......bony operativac :urnebes: cickovo ulje menager :urnebes: :puke: :puke: :puke:
🔴⚫️

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 24 okt 2017, 14:13

Pozitivno je izmedju ostalog da ce se rijesiti i pitanje OP-a i da ce neki dobit nogu..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2017, 14:16

Al kad su nam faraoncici ovdje piskarali kako Jaha nece Igrati i tu je da popuni roster a covjek odigrao vise utakmica nego u ovom nizeligasu gdje je bio... Ahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 okt 2017, 15:02

I sta bi,kada ce biti uvedeno da se uclanimo u klub. ...
Kada ce biti finansijski izvjestaj da javno vidimo taj milion vracenih dugova. ...
Hoce li placati skupstinari stolicu. ....
Kada je nastavak istoka. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

vedex
Kontakt:

Post Postao/la vedex » 24 okt 2017, 15:09

Ako cemo za deset godina biti klub bez dugova, sad potpisujem ispadanje iz lige. Zdrav klub ispred Jase, Aze, itd.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 15:25

Ma kakvo to, Mujkanovic misli da je najpametniji na svijetu.

Nije nista odgovoreno:
-sto omladinski nije pod FK, nema odgovora konkretnog ni nacina na koji ce to da se uradi.
-sto je igracki kadar los i sto se kvalitet ekipe srozao za godinu dana? on govori imamo cetvrtu najjacu ekipu u ligi.
-sto nema shopa? on kaze biti ce shop
-sto nema tuzbi? on kaze nesto nije se moglo, nesto zbrljavi.
-igraci pricaju da nema plata, da nisu dobili plate po 2 mjeseca. On govori sve im isplaceno.
-svi igraci promaseni. On ne pomislja da mijenja Karica.
-omladinski pogon losiji nego ikad. On govori imamo 10 reprezentativaca nesto tamo..
-posjeta pala duplo. On govori imamo najbolje navijace, kao bolje je imati 1000 koji se ne zale nego 5000 koji kritikuju.
-prica prije godinu o titulu. sada govori necemo ispasti. govori proslu sezonu smo bili nadomak Evrope, a mi bili 16 bodova od Evrope (iza 3. mjesta)
-govori ne treba na dva fronta, kao bolje ovako, a mi predzadnji na tabeli. On kao govori sad mi ganjamo kup da osvojimo, nije valjalo prije kada se bilo u finalu kupa i 2. na tabeli.
-pitaju ga kada ce u skupstini se placati mjesto? on preskoci nesto smulja, govori ko nema ljudi sto bi platili mjesto. treba ih kao privuci, ono ima 0 ljudi sto bi platili.
-govori radi se sve u klubu kako ja kazem, a sve sto nije dobro bilo on se po njemu tu nista ne pita vec kriva druga osoba.
-Govori treba eliminisati neke igrace iz kluba, krivi oni za rezultate. A sve igrace on doveo. Prije godinu tjerao neke igrace jer su bili krivi za atmosferu, sada neki opet krivi za atmosferu.
-Govori dobro je sto navijaci ne prave vise kazne klubu, a nama navijaci pali sa 500 ljudi na 50. Nema vise ko ni navijati..
-Govori igraci moraju zaraditi svoju platu, a u pravilniku kluba nema koliko im mozes rezati platu. On ako im dadne 20% jedne plate onda ga mogu tuziti kasnije kada im se zavrsi ugovor da im isplati ostalih 80%. Igrac je zaradio svoju platu kada si mu ti ponudio ugovor i on potpisao. Sve po zakonu mu moras isplatiti u marku.
-Govori uvodi red u klub, osoblje ce neko dobiti otkaz. Od kada je dosao svi ostali u klubu, niko otisao nije.
-Krivi mu ljudi sto su pisali preko neta da ne odu Krpic i Mehmedagic jer ih je on potpisao. Pa jel ti potpisujes igrace jer navijaci tako zele.
-Krivi igraci sto ne igraju dobro, a on nije nista skautirao. Dovede Ignjatovica jer je imao dobru historiju klubova kao Feyenoord, a nema pojma u kakvom je on stanju i da ne moze igrati na nivou. i tako za svakog..Ako su Ignjatovic i Osmanagic bili dobri prije 10 godina ne znaci da danas nisu lesevi.
-Govori placaju reprogram, a reprogram se placa od nasih usta po glavi stanovnika.
-Proziva igrace odredjene imenom na konferenciji, a on ih doveo. Moze i sada Krpic izaci i reci meni nisu platili sve, jel to onda korektno?
-Govori po zakonu se mora sve raditi, svaka isplata da se uzima porez i da ide kroz sistem drzave, a savez objavio da imamo samo 14 na kojih se placa pun doprinos, a ovaj govori isplacuju 56 ljudi.
-Pita Ordagica hocel produziti, a prosli put kada je produzio oni ga tjerali da ide da uzmu pare i skinu njegovu platu. Prihvatili ponudu od Zeljeznicara, ono bas im hvala. Covjek odbio na kraju, a oni nam spremali najvecu sramotu ikada da najboljeg igraca puste u Zeljeznicar. Nije to grobarski nikakako haha. Znas kako ce ostati, ode momak na ljeto u Slogu pa ti onda to pravdaj.

Zakljucak moj, vecinu je slagao, pola nije odgovorio precizno vec poceo da prica okolo ili o necem drugom. Svako pitanje se zavrsi tako sto pocne pricati o Karicu, Djidicu, licenci, ispisnicama, savezu, sudijama, placanju sudija, ne mogu ja izaci na teren i igrati.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 okt 2017, 15:31, ukupno mijenjano 3 puta.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 15:28

staragarda je napisao/la:
Ma ja ....pretovari na onog koji nije tu....Cuj, Vlado doveo Jahu i Saleta..... Ahahahaha.....pa dal' je moguće da ste takve levatine :urnebes: :urnebes: :rol: ....al vas Macak fintira :rol:
@staragarda izvini al' moram te u jedno ispraviti. Vlado nije doveo Jahu i Saleta. On je prije nego sto je dosao uslovio svoj dolazak u paketu sa Jahom i Saletom. Kaze jednom kada je bio na tefericu u Poljicu gledao Jahu pa ga zanebesalo od majstorstva koje je pokazao. O cutuku Smajicu da ne pricam. Sve su to Vladine zelje jos kada je igrao za reprezentaciju RS.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2017, 15:32

tuzlak1987 je napisao/la:Ma kakvo to, Mujkanovic misli da je najpametniji na svijetu.

Nije nista odgovoreno:
-sto omladinski nije pod FK, nema odgovora konkretnog ni nacina na koji ce to da se uradi.
-sto je igracki kadar los i sto se kvalitet ekipe srozao za godinu dana? on govori imamo cetvrtu najjacu ekipu u ligi.
-sto nema shopa? on kaze biti ce shop
-sto nema tuzbi? on kaze nesto nije se moglo, nesto zbrljavi.
-igraci pricaju da nema plata, da nisu dobili plate po 2 mjeseca. On govori sve im isplaceno.
-svi igraci promaseni. On ne pomislja da mijenja Karica.
-omladinski pogon losiji nego ikad. On govori imamo 10 reprezentativaca nesto tamo..
-posjeta pala duplo. On govori imamo najbolje navijace, kao bolje je imati 1000 koji se ne zale nego 5000 koji kritikuju.
-prica prije godinu o titulu. sada govori necemo ispasti. govori proslu sezonu smo bili nadomak Evrope, a mi bili 16 bodova od Evrope (iza 3. mjesta)
-govori ne treba na dva fronta, kao bolje ovako, a mi predzadnji na tabeli. On kao govori sad mi ganjamo kup da osvojimo, nije valjalo prije kada se bilo u finalu kupa i 2. na tabeli.
-pitaju ga kada ce u skupstini se placati mjesto? on preskoci nesto smulja, govori ko nema ljudi sto bi platili mjesto. treba ih kao privuci, ono ima 0 ljudi sto bi platili.
-govori radi se sve u klubu kako ja kazem, a sve sto nije dobro bilo on se po njemu tu nista ne pita vec kriva druga osoba.
-Govori treba eliminisati neke igrace iz kluba, krivi oni za rezultate. A sve igrace on doveo. Prije godinu tjerao neke igrace jer su bili krivi za atmosferu, sada neki opet krivi za atmosferu.
-Govori dobro je sto navijaci ne prave vise kazne klubu, a nama navijaci pali sa 500 ljudi na 50. Nema vise ko ni navijati..
-Govori igraci moraju zaraditi svoju platu, a u pravilniku kluba nema koliko im mozes rezati platu. On ako im dadne 20% jedne plate onda ga mogu tuziti kasnije kada im se zavrsi ugovor da im isplati ostalih 80%. Igrac je zaradio svoju platu kada si mu ti ponudio ugovor i on potpisao. Sve po zakonu mu moras isplatiti u marku.
-Govori uvodi red u klub, osoblje ce neko dobiti otkaz. Od kada je dosao svi ostali u klubu, niko otisao nije.
-Krivi mu ljudi sto su pisali preko neta da ne odu Krpic i Mehmedagic jer ih je on potpisao. Pa jel ti potpisujes igrace jer navijaci tako zele.
-Krivi igraci sto ne igraju dobro, a on nije nista skautirao. Dovede Ignjatovica jer je imao dobru historiju klubova kao Feyenoord, a nema pojma u kakvom je on stanju i da ne moze igrati na nivou. i tako za svakog..Ako su Ignjatovic i Osmanagic bili dobri prije 10 godina ne znaci da danas nisu lesevi.
-Govori placaju reprogram, a reprogram se placa od nasih usta po glavi stanovnika.
-Proziva igrace odredjene imenom na konferenciji, a on ih doveo. Moze i sada Krpic izaci i reci meni nisu platili sve, jel to onda korektno?
-Govori po zakonu se mora sve raditi, svaka isplata da se uzima porez i da ide kroz sistem drzave, a savez objavio da imamo samo 14 na kojih se placa pun doprinos, a ovaj govori isplacuju 56 ljudi.
-Pita Ordagica hocel produziti, a prosli put kada je produzio oni ga tjerali da ide da uzmu pare i skinu njegovu platu. Prihvatili ponudu od Zeljeznicara, ono bas im hvala. Covjek odbio na kraju, a oni nam spremali najvecu sramotu ikada da najboljeg igraca puste u Zeljeznicar. Nije to grobarski nikakako haha

Zakljucak moj, vecinu je slagao, pola nije odgovorio precizno vec poceo da prica okolo ili o necem drugom. Svako pitanje se zavrsi tako sto pocne pricati o Karicu, Djidicu, licenci, ispisnicama, savezu, sudijama, placanju sudija, ne mogu ja izaci na teren i igrati.
:tokralju: :bow: :clap: :clap:
Al meni ipak najjace"uzeo sam klub iz inata.... Ahahahahahahahaha....kakve su ba ovo lozione i price za malu djecu...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 okt 2017, 15:33

Probisvjet je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Ma ja ....pretovari na onog koji nije tu....Cuj, Vlado doveo Jahu i Saleta..... Ahahahaha.....pa dal' je moguće da ste takve levatine :urnebes: :urnebes: :rol: ....al vas Macak fintira :rol:
@staragarda izvini al' moram te u jedno ispraviti. Vlado nije doveo Jahu i Saleta. On je prije nego sto je dosao uslovio svoj dolazak u paketu sa Jahom i Saletom. Kaze jednom kada je bio na tefericu u Poljicu gledao Jahu pa ga zanebesalo od majstorstva koje je pokazao. O cutuku Smajicu da ne pricam. Sve su to Vladine zelje jos kada je igrao za reprezentaciju RS.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2017, 15:50

Ekro sta te ono prozva Senco za Pirica :kafa:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2017, 16:08

Moze li neko pressicu postaviti kad izadje na yt ??

Po svemu on nije kriv,krivi su igraci,tuzbe nisu podnesene jer advokat nije imao vremena,kukolj i dalje cisti,a receno vec par puta da je sad sve uredu itd..

Ne vracas ti reprogram predsjednice vec gradjani ovog grada i daj dokaze da je rijeseno milion km duga ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 okt 2017, 16:12

On ako dokaze DA SU VRATILI MILION (1 000 000)km duga I imenom I prezimenom transparentno dokaze kome I koliko kao I kada, ima u d.u.p.e da ga ljubim. ..
Sliku u dnevnoj ko Titu da drzim.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 16:32

vedex je napisao/la:Ako cemo za deset godina biti klub bez dugova, sad potpisujem ispadanje iz lige. Zdrav klub ispred Jase, Aze, itd.
Nek im prvo zeni ispadne iz gaca. Kakvo ba ispadanje. Nek prodaju bubrege svoje i familije ako nemaju od cega. Sto su se uhvatili kokuzi necega sto ne mogu. Cickovo ulje na stranu, njegov bubreg ne bi preporucio ni najtezem bolesniku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 okt 2017, 16:35

Imal kakav video sa danasnjeg pressa ? Onaj tuzlanki.ba je fakat amaterska stranica najave pitanja pa trebas cekati 2-3 dana dok objave vezano sta za to :puke:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 okt 2017, 16:36

Skver je napisao/la:Kaze ima nekih pipaka, hobotnica koji zele da uniste Slobodu i treba ih odstraniti, jel neko zna koji su to....da mozda nije mislio na starugardu, probisvjeta, voblija, mene, slobodu72, xeksora, beduina, dadu i solinasa iz dijaspore i jos hiljade ljudi koji vole Slobodu a ne pisu ovdje.....znaci pickovo uulje i kompanija rade danonocno za dobrobit Slobode sa raznim menadzerima......ispade opet Azmir najvise kriv, placao sudije, savez, igrace....ovaj sve po zakonu osvoji 9 yebenih bodova, bod manje od Celika....Krpic kriv, dao dva gola....ne spominje one pomije, famozna pojacanja za sampionsku titulu....koje jadne izjave, poput one da valjda on ne treba da skine i da igra......bony operativac :urnebes: cickovo ulje menager :urnebes: :puke: :puke: :puke:
On je nas odstranio, al napretka nikakvog. Mi i dalje se nadamo, i nadamo, i Slobodi sve najbolje zelimo, lazemo sami sebe da ce biti bolje, a klub i dalje zivi u fazonu "historije", "tradicije", nekih drevnih pobjeda protiv Partizana, uzimanju titule Velezu... a uceras historiji i tradiciji, jedina tradicija na nasoj strani je ta da nas i dan-danas trpa ko stigne, a najveci uspjeh ako uskratimo Zelju ili Sarajevo za titulu i na taj nacin pomognemo nekom Zrinjskom i to je taj nas uspjeh. Hhh
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 6 gostiju.