FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
pa kad je los stadion
i treba da se bune mozda i pozuri radove ona stoka u upravi i u skupstini tk

- L'Avvocato
- Kontakt:
pa bune se jer ne mogu boda da uzmu ... dodju i brane se ko pickice ... kao i slavija uostalom ... pa jbt cijelo drugo poluvrijeme ljudi nisu izasli iz svog sesnaesterca a te price o devedesetim minutama ne piju vodu jer je sve regularno , uostalom niko se od slavijinih igraca nije bunio na kraju , glup su gol primili , iz guzve i to je to ...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Zasto su Fukare bile na mjestu predvidzenom za gost.navijace?
Kakav to dogovor imate sa upravom kluba,hoce li to biti za svaku
utakmicu ili je to samo bilo za vas ovu bitnu utakmicu sa Slavijom?
Cinite sve da vam ne dodju gostujuci navijaci,stvarno mi nije jasno
kako mislite da ce vama biti na gostovanjima.I onako je kao neki
kokosinjac,sad vam uprava radi na tome da ne dolazi niko.
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
- L'Avvocato
- Kontakt:
ma da eto ti sve znas ... svi vi znate bolje od nas
boli vas to sto nam gledate u djale i sto cemo ako Bog da nastupati u eurokupovima
ljubomora je cudo ...
VOLIM TUZLU , VOLIM SLOBODU !!!

boli vas to sto nam gledate u djale i sto cemo ako Bog da nastupati u eurokupovima

ljubomora je cudo ...
VOLIM TUZLU , VOLIM SLOBODU !!!
★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ti si ludultras je napisao/la:Zasto su Fukare bile na mjestu predvidzenom za gost.navijace?

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultras je napisao/la:Zasto su Fukare bile na mjestu predvidzenom za gost.navijace?
odsad fukare u kokosinjac a gostujuci na tribinu kako nisi skonto

- bistrikboy
- Kontakt:
gol slobode je regularan,3 igraca slavije stoje oko mikelini-a i on im ga utrpa i ja bih se ljutio...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Eto Čire u Zenicu na tekmu,dolazi po preporuci da gleda Kuduzovića ,u slucaju da se Salihovic povrijedi treba mu lijevak u ekipi..pripremite ga psihicki 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- rob do grob
- Kontakt:
ma mozda nije bas trebao ga gledati u zenici potonu ce covjek u atnosferi bilinog-polja ali sta ces celik mora pobijediti sto znaci sloboda-tuzla nemaju sta traziti nije ovo posusje to svi znaju pa i malkocevic izvinite fukare ali bi volio da dodzete u sto vecem broju pa da uvelicamo derbi jos vise ....................dobro dosli problema nece biti 100% 

i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
- FK Sarajevo
- Kontakt:
utakmica celik-sloboda je sigurno derbi kola da bude sto vise golova i da bolji pobjedi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobar je Elmir,i nek ga gleda tu,sto jaca atmosfera, to bolje,nece u Belgiji pozoriste bit,a sto se tice rezultata u zenici,naucili su nasi igraci donosit bodove sa "vrucih" terena,ja vec ne znam koji put ponavljam 0-0 ili 0-1 nikad sigurniji nisam bio,pazite da vasi ne izgore u toj atmosferirob do grob je napisao/la:ma mozda nije bas trebao ga gledati u zenici potonu ce covjek u atnosferi bilinog-polja ali sta ces celik mora pobijediti sto znaci sloboda-tuzla nemaju sta traziti nije ovo posusje to svi znaju pa i malkocevic izvinite fukare ali bi volio da dodzete u sto vecem broju pa da uvelicamo derbi jos vise ....................dobro dosli problema nece biti 100%

Mislim da nije tesko probiti tu odbranu ako su napadaci raspolozeni i stavraju se prilike. Ako se sjetis i celik je prosle sezone imao dobro odbranu al su pred kraj sezone skroz popustili. Znaci nije bitna slobodina odbrana nego celikovi napadaci. Tesko da ce sloboda odnjijeti bod s bilinog a kamoli 3.
Republika Zenica
- rob do grob
- Kontakt:
tesko ce sloboda i do boda na bilinom-ploju nije to posusje bit ce neizvjesna tekma ali ja mislim pobjeda celika kao protiv sirokog ako bude celik igrao sloboda nema sta traziti u zenici ali vidjet ce mo koliko sloboda moze ....ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobar je Elmir,i nek ga gleda tu,sto jaca atmosfera, to bolje,nece u Belgiji pozoriste bit,a sto se tice rezultata u zenici,naucili su nasi igraci donosit bodove sa "vrucih" terena,ja vec ne znam koji put ponavljam 0-0 ili 0-1 nikad sigurniji nisam bio,pazite da vasi ne izgore u toj atmosferirob do grob je napisao/la:ma mozda nije bas trebao ga gledati u zenici potonu ce covjek u atnosferi bilinog-polja ali sta ces celik mora pobijediti sto znaci sloboda-tuzla nemaju sta traziti nije ovo posusje to svi znaju pa i malkocevic izvinite fukare ali bi volio da dodzete u sto vecem broju pa da uvelicamo derbi jos vise ....................dobro dosli problema nece biti 100%,valja jarane Slobodi dat go,a za to se treba doooobro namucit hehe
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
- bilino polje
- Kontakt:
sloboda slobodno kuci bez bodova ciro nece se vidjeti kuduzovic
samo celik ale samo celik ale
- bistrikboy
- Kontakt:
jarane ti si bas dosadan...
fukare imaju pravo da se nadaju, a i vi da se nadate da ce te ih razbit ali pusti malo ljude...
fukare imaju pravo da se nadaju, a i vi da se nadate da ce te ih razbit ali pusti malo ljude...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa valjda si mogao skontati dosad da je dijete.bistrikboy je napisao/la:jarane ti si bas dosadan...
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- slani grad
- Kontakt:
srijeda i polufinale kupa
..mislim da je u 18 sati utakmica
nadam se boljoj igri nego protiv celika..i minimalan poraz bi me zadovoljio..nebitno kojim rezultatom....mada ce bit tesko jer kuci siroki igra predobro...po meni najjaca domacinska ekipa lige..igraju lijepo i leprsavo u ovoj kukuruz ligi sto je za pohvalit..

nadam se boljoj igri nego protiv celika..i minimalan poraz bi me zadovoljio..nebitno kojim rezultatom....mada ce bit tesko jer kuci siroki igra predobro...po meni najjaca domacinska ekipa lige..igraju lijepo i leprsavo u ovoj kukuruz ligi sto je za pohvalit..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Celik je iza nas..katastrofalna igra,zasluzen poraz,extra putovanje
(hoce ko kupit motornog ulja
)haha salu na stranu,nismo mi majke mi
srijeda 18.00 stadion Pecara,Siroki Brijeg prvo polufinale kupa BiH...dolazi u jako losem trenutku,imamo dosta rovitih momaka,i u padu smo forme,ne toliko rezultatski koliko u igri.Siroki vazda nezgodan protivnik,ali ekipa sa kojom smo znali dobro odigrati na Pecari,sa Sirokim se uvijek moze nadigravat i uz nasu pametnu taktiku nadam se povoljnom rezultatu,sto je i svaki minimalan poraz(postignut gol bi bio gratis),i onda u revansu da ganjamo SEDMO FINALE
i abd prvi trofej..covjece koje su to traume 6 izgbljenih finala 

srijeda 18.00 stadion Pecara,Siroki Brijeg prvo polufinale kupa BiH...dolazi u jako losem trenutku,imamo dosta rovitih momaka,i u padu smo forme,ne toliko rezultatski koliko u igri.Siroki vazda nezgodan protivnik,ali ekipa sa kojom smo znali dobro odigrati na Pecari,sa Sirokim se uvijek moze nadigravat i uz nasu pametnu taktiku nadam se povoljnom rezultatu,sto je i svaki minimalan poraz(postignut gol bi bio gratis),i onda u revansu da ganjamo SEDMO FINALE

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
rekao sam "zanimljivo" putovanje
..
sad ozbiljno,ja sam davno rekao da necu da pisem i komentarisem navijanje svoje grupe, iznjegavam to i za druge grupe,ali i pored ovog navedenog mogu samo reci da smo se drzali odlicno i samo cestitati svima koji su to prosli,da se nismo drzali tako kako jesmo,stvari bi bile 10x gore kako je **** situacija bila,i ovako je bilo jako,jako lose...samo cu reci da bi od nekih grupa o ovome slusali 10 stranica hvlalisanja,ali od mene dosta,idemo dalje..pozz svim momcima jos jednom
samo jako

sad ozbiljno,ja sam davno rekao da necu da pisem i komentarisem navijanje svoje grupe, iznjegavam to i za druge grupe,ali i pored ovog navedenog mogu samo reci da smo se drzali odlicno i samo cestitati svima koji su to prosli,da se nismo drzali tako kako jesmo,stvari bi bile 10x gore kako je **** situacija bila,i ovako je bilo jako,jako lose...samo cu reci da bi od nekih grupa o ovome slusali 10 stranica hvlalisanja,ali od mene dosta,idemo dalje..pozz svim momcima jos jednom
samo jako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.