Nek' se javi kad da het-trik iz slobodnjakaemir79 je napisao/la:Jedini igrac na svijetu koji je dao 3 gola iz slobodnjaka za 3 razlicita kluba u CL.
Lyon, Roma i Juve.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nek' se javi kad da het-trik iz slobodnjakaemir79 je napisao/la:Jedini igrac na svijetu koji je dao 3 gola iz slobodnjaka za 3 razlicita kluba u CL.
Lyon, Roma i Juve.
Kao Mihajlovic mislis. I on je izvodio prekide nevjerovatno. Lopta je tako naglo padala da je to bio show.marconato je napisao/la:Nek' se javi kad da het-trik iz slobodnjakaemir79 je napisao/la:Jedini igrac na svijetu koji je dao 3 gola iz slobodnjaka za 3 razlicita kluba u CL.
Lyon, Roma i Juve.
Kasno je za Real i Barcu.Pjanic u aprilu ulazi u 29 godinu i Juventus ce svakako biti vrhunac njegove karijere.evo Modric danas po 3 put zaredom izabran u najboljih 11 Svjieta.to je ta razlika izmedju barcelone,reala na jednoj strani i Juventusa na drugoj.pa jedna barcina,realova generacija je uzela vise liga prvaka,nego Juve u citavoj historiji.Pogbi,Zidanu(Dybali) je Juventus dosao samo kao jedna stepenica do vrha,nazalost Pjanic nije ta klasa.i ja bih ga volio gledati u nekoj kvalitetnijoj,snaznijoj Ligi,ali to su sada samo pusti snoviJeftha je napisao/la:Igra momcina dobro. Sljedeca stepenica je Real ili Barcelona. U Madridu je zestoka konkurencija pa bolje da ode u Barcu. Triput je bolji igrac od Rakitica, ali je Ivan zasticen ko polarni medvjed.
e cuj barsa klasa iznad.... jes u zadnjih 10 godidnafininho je napisao/la:Kasno je za Real i Barcu.Pjanic u aprilu ulazi u 29 godinu i Juventus ce svakako biti vrhunac njegove karijere.evo Modric danas po 3 put zaredom izabran u najboljih 11 Svjieta.to je ta razlika izmedju barcelone,reala na jednoj strani i Juventusa na drugoj.pa jedna barcina,realova generacija je uzela vise liga prvaka,nego Juve u citavoj historiji.Pogbi,Zidanu(Dybali) je Juventus dosao samo kao jedna stepenica do vrha,nazalost Pjanic nije ta klasa.i ja bih ga volio gledati u nekoj kvalitetnijoj,snaznijoj Ligi,ali to su sada samo pusti snoviJeftha je napisao/la:Igra momcina dobro. Sljedeca stepenica je Real ili Barcelona. U Madridu je zestoka konkurencija pa bolje da ode u Barcu. Triput je bolji igrac od Rakitica, ali je Ivan zasticen ko polarni medvjed.
djecije price, eto ne valja ako nije igrao u realu ili barsi... kakve gluosti covjekmora citati tacno glava zabolihurem je napisao/la:Ko dade ovom fininhu da iznosi svoja seratorska s.r.a.nj.a. Gdje je ova moderacija?
Seljacino jedna, ne pita ni tebe niko u kojoj si godini ili u koju godinu si usao, nego koliko imas godina.
Pa tako Pjanic sada ima 27 godina, u aprilu ce napuniti 28.
Modric je sa 27 zaigrao za Real, zasto Pjanic ne bi mogao sa 28? - ili se razlika od godinu dana toboze mjeri kilometrima.
Na kraju, nek ostane u Juveu do kraja karijere i ja cu biti prezadovoljan...ako nije igrao s Ronaldom ili Messijem, Iniestom u njihovim najboljim godinama, ne mora ni za godinu, dvije kada nabrojani polahko ulaze u suton.
Pa o tome ja nonstop pricam.Iniesta je najbolji primjer kakvu snagu ima Laliga naspram Serie A.Hamsik,Pjanic,Veratti,.,svi su oni na visem nivou odigrali lansku sezonu od ineste,ali barca je barca.zato i ja kazem Barca ili Real bi Pjanicevoj karijeri dali jednu novu dimenziju,kakve mu Juve ne moze dati.i Kroos je u najboljih 11 samo zbog toga sto igra za Reala.chily-rz je napisao/la:Ma ovi izbori su glupost,Iniestu u tim sezone ne bi izabrali ni forumaši sa Barsinog pdf-a,.
Da Juventus svoje zvijezde kupuje Pjana ne bi ni dosao kod njih. Tamo bi sredinom jos uvjek carovali Pogba i Vidal. Mislim da oni svoje najvece zvijezde prodaju, doduse za veliki novac. Njihova struka vrhunski investira novac i na njemu stvara veliku dodanu vrijednost. Ako neko pozeli Miralema Pjanica boga mi ce mu budzet to osjetiti.fininho je napisao/la:hurem je napisao/la:Ko dade ovom fininhu da iznosi svoja seratorska s.r.a.nj.a. Gdje je ova moderacija?
Seljacino jedna, ne pita ni tebe niko u kojoj si godini ili u koju godinu si usao, nego koliko imas godina.
Pa tako Pjanic sada ima 27 godina, u aprilu ce napuniti 28.
Modric je sa 27 zaigrao za Real, zasto Pjanic ne bi mogao sa 28? - ili se razlika od godinu dana toboze mjeri kilometrima.
Na kraju, nek ostane u Juveu do kraja karijere i ja cu biti prezadovoljan...ako nije igrao s Ronaldom ili Messijem, Iniestom u njihovim najboljim godinama, ne mora ni za godinu, dvije kada nabrojani polahko ulaze u suton.[/quoteM
Modric je sa 26 dosao u Reala,evo pise na wikipediji,ali ja sam zelio reci nesto drugo.Juve je jedan od top 10 klubova na svijetu i da bi se dovelo jednog od najboljih igraca Juventusa u Real,Barcu trebalo bi izdvojiti jako puno novca za takav transfer,jer Juve svoje najvece zvijezde ne pusta za djabe,Juventus nije selling Club,Juventus zvijezde kupuje a ne prodaje.ne vjerujem da bi real,doveo Modrica ili Barca Rakitica,da su njih dvoje igrali u juventusu,jer transferi iz Juveta u Real,Barcu su rezervisani samo za najvece zvijezde,kao sto su Zidan,Dyabala.,.,a ni Pjanic,ni Modric,Rakitic.,nisu taj nivo.Pjanic ce vrhunac karijere dozivjeti u Juventusu i to vise niko ne moze promjeniti
Top 3 centralna vezna.nut_shell je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 19 gostiju.