FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Plasim se ovog sutra, vjerovatno ce baciti koju u javnost, prebacivati se krivica i tako uzeti jos par mjeseci. Nece niko da prizna krivicu, tjera se do kraja pa makar druga liga. Ono biti ce prica da klub funkcionise organizovano, da je sve okej osim sportskog segmenta ovo ono.
I onda kroz tri mjeseca budemo gori od ovoga duplo. Pa onda opet izadju kazu koju i tako sve jer nikom nije bitan klub vec samo da bude upravu.
I onda kroz tri mjeseca budemo gori od ovoga duplo. Pa onda opet izadju kazu koju i tako sve jer nikom nije bitan klub vec samo da bude upravu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo postavio sam 3 konkretna pitanja na FB tuzlanskog....pa da vidimo
... valjda ce nam Macak i Ekipa sutra reći nesto konkretno i nesto sto ne znamo...samo da ne bude standardno supljiranje i fintiranje tipa hocemo-mozemo-znamo-imamo

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nemojte puno ocekivati,nece se nista spektakularno desiti,prebacivanje loptice na igrace i strucni stab,a mozda se i dotakne bivse uprave..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
. .on ce svu krivicu prebaciti na Husica. . .harry_90 je napisao/la:Nemojte puno ocekivati,nece se nista spektakularno desiti,prebacivanje loptice na igrace i strucni stab,a mozda se i dotakne bivse uprave..
Tuzlak04 je napisao/la:. .on ce svu krivicu prebaciti na Husica. . .harry_90 je napisao/la:Nemojte puno ocekivati,nece se nista spektakularno desiti,prebacivanje loptice na igrace i strucni stab,a mozda se i dotakne bivse uprave..
Onako realno i jeste seoska varalica sve kriva

DRŽAVA TUZLA!!
Joj pitanja brate
E jesmo napaceni u pm
Slabo da ce ga pitati konkretno ista a Senad ce po obicaju svu krivicu na Husica I kako su ko fol preuzeli klub u gofn.ima I neredu I td.
Ovo je narucen intervju od Jasmina Imamovica jer se sve vise spominje povratak sisoja. ..Vidicete pljuvanja sutra po Husicu. ..Mozda se varam vidicemo.

E jesmo napaceni u pm

Slabo da ce ga pitati konkretno ista a Senad ce po obicaju svu krivicu na Husica I kako su ko fol preuzeli klub u gofn.ima I neredu I td.
Ovo je narucen intervju od Jasmina Imamovica jer se sve vise spominje povratak sisoja. ..Vidicete pljuvanja sutra po Husicu. ..Mozda se varam vidicemo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I jovu Kojica da spomene jos koji put....i da pita javno STA hoce vise taj Husic....dokle ce unistavati Slobodu kupovinom igracaNjonjoVam je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:. .on ce svu krivicu prebaciti na Husica. . .harry_90 je napisao/la:Nemojte puno ocekivati,nece se nista spektakularno desiti,prebacivanje loptice na igrace i strucni stab,a mozda se i dotakne bivse uprave..
Onako realno i jeste seoska varalica sve kriva![]()
![]()

KLOCEVI U UPRAVI-DRVA NA TERENU
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne vidim da su postavljena pitanja o tuzbama, o platama i jos neka koja su svakodnevno ovdje postavljana ???
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma jesu. ...skoro sve sto se I ovdje pisalo.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne vidim da su postavljena pitanja o tuzbama, o platama i jos neka koja su svakodnevno ovdje postavljana ???
Ali neki degen pita kako ti je zena senco

Umro sam od smjeha. Gledam I brisu neke stvari. ..
A jesmo napaceni

Slobodas Tuzla svaka u zivac gadja bravo majstore
Samo tvoje da ga pitaju dosta za ukopa
Staragarda nije ni tvoje za baciti.

Samo tvoje da ga pitaju dosta za ukopa

-
- Interni moderator
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Slobodas Tuzla svaka u zivac gadja bravo majstore![]()
Samo tvoje da ga pitaju dosta za ukopa![]()

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da smo mi jedinstven slucaj u historiji PL BiH
jedina ekipa sa redovnih, ili eto nek bude iole redovnim platama, koja su po iznosu u gornjoj polovini lige, karantinima, pripremama i minipripremama, a da se bori za opstanak.
jedina ekipa sa redovnih, ili eto nek bude iole redovnim platama, koja su po iznosu u gornjoj polovini lige, karantinima, pripremama i minipripremama, a da se bori za opstanak.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma neće ovi novinari ništa smjeti pitati. Tema pressice je meč kupa. Tu će biti još Ordagić i Ćelo, tako da neće Senad puno ni pričati.
I da se usude nešto postaviti, em će Senad izbjegavati odgovor/ignorisat pitanje, em će novinar koji je skupio daMu da pita nešto konkretno izgubit akreditaciju.
Mada ovaj "Slobodaš Tuzla" koji je prije sat vremena profil napravio (baš se pitam i ko je
) ima dobra pitanja, i kao uvijek i ovdje, samo pametne stvari piše.
Dodaj mu još "hanujel' se Senade?"
I da se usude nešto postaviti, em će Senad izbjegavati odgovor/ignorisat pitanje, em će novinar koji je skupio daMu da pita nešto konkretno izgubit akreditaciju.
Mada ovaj "Slobodaš Tuzla" koji je prije sat vremena profil napravio (baš se pitam i ko je

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Preduhitri me fobliwobly92 je napisao/la:Ma neće ovi novinari ništa smjeti pitati. Tema pressice je meč kupa. Tu će biti još Ordagić i Ćelo, tako da neće Senad puno ni pričati.
Mada ovaj "Slobodaš Tuzla" koji je prije sat vremena profil napravio (baš se pitam i ko je) ima dobra pitanja, i kao uvijek i ovdje, samo pametne stvari piše.
![]()

Morel se hanovat senco? Obavezno ali za kraj da ne bi uteko sa pressa

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ti svakako podrzavas Karadzica.Chinaglia je napisao/la: kakav supljator hah
samo prica o nekim imaginarnim stadionima od 20 mil, 50 mil, ulozite vi toliko, ja cu duplo, vi po milion, ja cu dva itd, klasicna supljatorska prica na koju se pale napaceni navijaci Slobode, koji bi sutra podrzali i Karadzica da dodje na celo kluba, samo da klub bude uspjesan, dupe bi vlastito dali, a ne obraz
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Mislim da smo mi klasicni primjer gdje ti fukara vodi klub sa uposlenicima sumnjivog morala......cickovo ulje, Zdenko....klub u koji se dovode igraci menadzera koji su u talu sa istim...sve te pripreme , mini pripreme imaju i ostale ekipe osim Celika koji je ispred nas, pa tom Celiku je Husic kupio dresove da ljudi imaju u cemu igrati...ultrasstyle_tz je napisao/la:mislim da smo mi jedinstven slucaj u historiji PL BiH
P.S. Dok ti je Husic bio predsjednik pisao fali lijevi bocni, srednji vezni, sad pise kako ova uprava aman zeman ispunjava sve sto treba....sad ti fali citava jedan tim i sve udure...kazes imaju platu, pa imaju i oni ljudi u Bingu, al koliku i nisu u talu sa menadzerima......
🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav volej...sam se nabacioVolimTz je napisao/la:Ti svakako podrzavas Karadzica.Chinaglia je napisao/la: kakav supljator hah
samo prica o nekim imaginarnim stadionima od 20 mil, 50 mil, ulozite vi toliko, ja cu duplo, vi po milion, ja cu dva itd, klasicna supljatorska prica na koju se pale napaceni navijaci Slobode, koji bi sutra podrzali i Karadzica da dodje na celo kluba, samo da klub bude uspjesan, dupe bi vlastito dali, a ne obraz

- Probisvjet
- Kontakt:
U tijeku je sastavljanje odgovora naspram mogucih pitanja. Na sastavljanju odgovora radi komisija imenovana od strane zgradonacelnika-neimara poznatijeg kao sip.
Acija komisije je nazvana kodnim imenom "SIPOVANJE I ZABIJANJE SIPOVA ISKRENIM SLOBODASIMA".

Acija komisije je nazvana kodnim imenom "SIPOVANJE I ZABIJANJE SIPOVA ISKRENIM SLOBODASIMA".

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kad vidis ova pitanja vidis i koliko smo nepismen narod.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jes vala bas. Pogledaj samo kakvi su nam ljudi na visokim i odgovornim mjestima uzgred jos pisci.75000 je napisao/la:Kad vidis ova pitanja vidis i koliko smo nepismen narod.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 4 gosta.