FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tidza se prodala za saku Americkih dolara 

Ta ste se usraliProbisvjet je napisao/la:Ma Dasini ce ubiti brasno u nasim komarcima, a Ignjatovica i Culuma ce u oblogama iznijeti. Nije sramota izgubiti u Gracanici.solinas je napisao/la:Zasto sute Fukare. ..hajde oni manje vise znamo da su kupljeni oni koji vode ih. ..
Zasto sute UG prijatelji. ...Je li njih pozicija koja vodi u federalnu zadovoljava. ..
Nekada ne tako davno svi su strahovali kada im gostuje strasna Husiceva Sloboda, da se tako izrazim. ..
Danas mi strahujemo za opstanak I hocemo li proci Bratstvo. ..hej. ..
Mene strah da nas ljudi ne natrpaju. ...ponize. .
Svega mi mog ljudi. ..
Gdje su sada veterani da se oglase.

- Probisvjet
- Kontakt:
Moze li u parizeru Menprom ili pastetama?GEC je napisao/la:Ta ste se usraliProbisvjet je napisao/la:Ma Dasini ce ubiti brasno u nasim komarcima, a Ignjatovica i Culuma ce u oblogama iznijeti. Nije sramota izgubiti u Gracanici.solinas je napisao/la:Zasto sute Fukare. ..hajde oni manje vise znamo da su kupljeni oni koji vode ih. ..
Zasto sute UG prijatelji. ...Je li njih pozicija koja vodi u federalnu zadovoljava. ..
Nekada ne tako davno svi su strahovali kada im gostuje strasna Husiceva Sloboda, da se tako izrazim. ..
Danas mi strahujemo za opstanak I hocemo li proci Bratstvo. ..hej. ..
Mene strah da nas ljudi ne natrpaju. ...ponize. .
Svega mi mog ljudi. ..
Gdje su sada veterani da se oglase.![]()
Sa Dasom se da lahko dogovoriti samo treba naći zajednički jezik

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Tuzlak 0,33 kod Brke u kafiću ide ko lud

- zlatnakoka
- Kontakt:
Ima jedna bude ispod loža oko centra igrališta, redovno. Jednom smo s njom, sinom, i unukom pričali i kaže da je tu stvarno dugo. Da je s mužem dolazila stalno, i da je muž kući bolestan i ne dolazi jer kako kaže ne zna da li bi mu narušilo zdravlje uzbudjenje ili razočaranje.Probisvjet je napisao/la:Dobro malo sale ali ne treba na racun Tidze. Mao je zena koje su pratile Slobodu kao ona. Cini mi se niti jedna.
Ja znam da je i u drugoj ligi po snijegu bila, nije bilo 200 ljudi na stadionu.
Neka kompenzacija preko PivareGEC je napisao/la:Tuzlak 0,33 kod Brke u kafiću ide ko lud![]()
![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Vrijeme je za promjene,Sloboda ili smrt.UPRAVA NAPOLJE

SLOBODA IZNAD POLITICKIH CILJEVA.
NEDAMO SLOBODU
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Opet znaci..............NjonjoVam je napisao/la:NjonjoVam je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Solinaš bilo je još materijala za 2 minute barem, evo nešto na brzinu
Da malo unesemo optimizma i smijeha na pdf...sve je to super,seoskog varalice nema više a kub uspješniji nego ikad.I NJUO je tu da se diči rezultatima...Uzivajmo u onome sto smo zasluzili![]()
I jasmin ce opet imat pune trEbine u Islamovcima

Kakav video,drama,tuzno istinito,i smijesno,djeca nam se smiju,moj Reufe

Gospođo, snimljeni ste. Ne izvlačite se sad.Probisvjet je napisao/la:Dobro malo sale ali ne treba na racun Tidze. Mao je zena koje su pratile Slobodu kao ona. Cini mi se niti jedna.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sve je u selektiranju tima. Tako je i Sadikovic s Karicem selektirao, pa za polusezonu 12 bodova. Onda na zimu odrijesi kesu. Samo sto smo tad itekako uboli. Vratili Ahmetovica u zivot, Zebu u zivot, pogodili s Iveticem...
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo sto su ovi kokuzi pa nece moci dovesti Ahmetovica, Zebu, Ivetica, Sarica, Stjepanovica, Veselinovica....katarakta je napisao/la:Sve je u selektiranju tima. Tako je i Sadikovic s Karicem selektirao, pa za polusezonu 12 bodova. Onda na zimu odrijesi kesu. Samo sto smo tad itekako uboli. Vratili Ahmetovica u zivot, Zebu u zivot, pogodili s Iveticem...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sloboda ispred svih, samo je Azemica ispred Slobode :lol:solinas je napisao/la:
Jaka Sloboda sa njim, da.Chinaglia je napisao/la:Sloboda ispred svih, samo je Azemica ispred Slobodesolinas je napisao/la:
On ispred Slobode, NIKADA.
Je li navijacima Celzija Roman ispred kluba. .
Jok bolan ali cijene ono sto je napravio od njih.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kaze predcednik. Razgovor ko suza cist.

Roman nije stalno trazio nesto od prvog covjeka Londona ili kako vec :lol:
posvetio se covjek svom klubu i gledao svoja posla
ovaj brnjoza glumio seljackog baju i zavrsio naboden od strane prvog covjeka grada :kafa:
ima jedna izreka koja glasi: "s gospodinom gospodski, s konjem konjski", e tako su zavrsili Faraon i Azemica
posvetio se covjek svom klubu i gledao svoja posla
ovaj brnjoza glumio seljackog baju i zavrsio naboden od strane prvog covjeka grada :kafa:
ima jedna izreka koja glasi: "s gospodinom gospodski, s konjem konjski", e tako su zavrsili Faraon i Azemica
Evo Tuzlanski na FB postavio objavu da ce nam se vrli predsjednik sutra obratiti i imate priliku da u komentarima od te objave napisete svoja pitanja i oni obecavaju da ce sutra postaviti ta pitanja na presici
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo ga pitati kada se vraca Asmir i hoce li preci u Diviziju?
staragarda je napisao/la:Evo sarsa,evo ludilaSARS je napisao/la:Evo Tuzlanski na FB postavio objavu da ce nam se vrli predsjednik sutra obratiti i imate priliku da u komentarima od te objave napisete svoja pitanja i oni obecavaju da ce sutra postaviti ta pitanja na presici![]()

DRŽAVA TUZLA!!
U ovom slučaju je samo Jovina zena hajrovalaProbisvjet je napisao/la:Sta kaze predcednik. Razgovor ko suza cist.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.