Možeš biti bolji od oba Ronalda, ali nikada te voljeti nećemo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Rimes87 je napisao/la:*pjesnik **** ga tiEsport je napisao/la:Pijesnik na fudbalskom terenu
Sent from my D6603 using Tapatalk
Nisi imao razloga njega ismijavati nego onog koji je njegovu poziciju na terenu trazio svugdje osim ondje gdje ona realno jest. Mislim na Allegria.Sissoko je napisao/la:Koliko sam ja Miralema ismijavao i kritikovao...to su scene al sad je jednostavno jedan drugi igrac, ne tehnikom koju je uvijek imao al lik je sazreo i digao kvalitet svoje fuce na mnogo veci nivo i moje misljenje totalno promjenio.Jbga sve u skladu sa faktimaGoalgetter je napisao/la:Kad to i Juventini kazu, nema se tu sta dodati.Sissoko je napisao/la:Doktor.
U Juventusu totalno sazreo.![]()
Stop... I can't take it anymorehurem je napisao/la:Fudbalska prefinjenost i elegancija kod svakog svakog dodira i pasa...kao Federer u tenisu.
Malo tko bi mogao da je na tvom mjestu.Gefufna je napisao/la:Stop... I can't take it anymorehurem je napisao/la:Fudbalska prefinjenost i elegancija kod svakog svakog dodira i pasa...kao Federer u tenisu.
Dotakao si dno zivota na moralno-sportskom planu i sto je najgore Miralem te svaka 3 dana podsjeti na to. Ucestale su utakmice. Nesto slicno samo vezano za drugog igraca i ja prolazim svakodnevno.Gefufna je napisao/la:Prolazim kroz teska sportska vremena, sve u kontru.
Imam 2 stana viska ali su izdana na duzi rok ali bi ti mogao pomoci da nadjes sta ovdje. Ali bi morao Pjaninu sliku drzat na sofersajbi auta. I srce nacrtati na njoj!Gefufna je napisao/la:Izdajes li kakve apartmane dole u Westerosu da dodjem sa porodicom do reprezentativne stanke, ne mogu ja ovo vise podnijet. Winter is coming, treba bjezat juznije.
Vidjas li dole , u Kings Landingu, ser Gregora Spahu Clegana?dubrovnik je napisao/la:Imam 2 stana viska ali su izdana na duzi rok ali bi ti mogao pomoci da nadjes sta ovdje. Ali bi morao Pjaninu sliku drzat na sofersajbi auta. I srce nacrtati na njoj!Gefufna je napisao/la:Izdajes li kakve apartmane dole u Westerosu da dodjem sa porodicom do reprezentativne stanke, ne mogu ja ovo vise podnijet. Winter is coming, treba bjezat juznije.
Smrs'o sam cenera, sad je sve ok.hurem je napisao/la:@Gefufna, ne stoji ti nikako Miretov dres
Ja vidjam Emira Spahica, bas mi je susjed.DrFilgud je napisao/la:Vidjas li dole , u Kings Landingu, ser Gregora Spahu Clegana?dubrovnik je napisao/la:Imam 2 stana viska ali su izdana na duzi rok ali bi ti mogao pomoci da nadjes sta ovdje. Ali bi morao Pjaninu sliku drzat na sofersajbi auta. I srce nacrtati na njoj!Gefufna je napisao/la:Izdajes li kakve apartmane dole u Westerosu da dodjem sa porodicom do reprezentativne stanke, ne mogu ja ovo vise podnijet. Winter is coming, treba bjezat juznije.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, atomac123, Brazzzoo123, denza, Google Adsense [Bot], kakarut, klasik, Sheyi i 63 gosta.