FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U sadasnjoj situaciji najbolji izbor za predsjednika NJUO bi bi Vedran Lakic, stari sportski radnik jos iz vremena KK Sloboda Dita....on zna kako rijesiti situaciju....
🔴⚫️
Jedna za NJUO
Jedna za one koji vjeruju da ce Husic doci
Jedna za Azmira
Jedna za Jasmina i Azmira
Jedna za nas Slobodase
Udri brigu na veselje

Udri brigu na veselje
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da ce Fukare biti prva navijacka grupa koja se priklonila rezimu i radila protiv kluba za kojeg su nekada navijali. To se ne odnosi na sve, ali dobar dio oni kao deklarisanih su izdali Slobodu. Samo rijetki su javno izasli sa stavom da su nam unistili klub za samo godinu dana, Jasminovi uhljebi i poltroni. Mi smo neki iznijeli stav na FB. Cak su nam i komentare brisali.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma sta brisali, izbacili iz svih grupaProbisvjet je napisao/la:Mislim da ce Fukare biti prva navijacka grupa koja se priklonila rezimu i radila protiv kluba za kojeg su nekada navijali. To se ne odnosi na sve, ali dobar dio oni kao deklarisanih su izdali Slobodu. Samo rijetki su javno izasli sa stavom da su nam unistili klub za samo godinu dana, Jasminovi uhljebi i poltroni. Mi smo neki iznijeli stav na FB. Cak su nam i komentare brisali.

Prijetili meni, porodici, vrijedjali. ...Ja u Tuzlu niko nista

Poltroni obicni.
Uglavnom sve vidimo. ...
A sto se tice Azmira ako voli klub kako brblja vec ove zime neka I on smanji aroganciju I cupa klub I bori se ili neka ide u pm za sva vremena I on I divizija I dronovi. ...
Da znamo na cemu smo jer Sloboda vremena nema.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
. .ovo ne moze niko poreci. Prodali se i izdali klub . .Probisvjet je napisao/la:Mislim da ce Fukare biti prva navijacka grupa koja se priklonila rezimu i radila protiv kluba za kojeg su nekada navijali. To se ne odnosi na sve, ali dobar dio oni kao deklarisanih su izdali Slobodu. Samo rijetki su javno izasli sa stavom da su nam unistili klub za samo godinu dana, Jasminovi uhljebi i poltroni. Mi smo neki iznijeli stav na FB. Cak su nam i komentare brisali.
iznose stav na fb :lol:
stavovi se iznose na tribinama Tusnja, ismijavate Fukare, prozivate ih, pa zasto zapadna tribina nesto ne uradi, brojniji su od Fukara i tamo ima dosta starijih navijaca kojima je Sloboda na prvom mjestu i koji ne bi trebali nikoga da se plase, budite vi oni koji ce nesto pokrenut, besje prozivanja i ismijavanja na drustvenim mrezama
stavovi se iznose na tribinama Tusnja, ismijavate Fukare, prozivate ih, pa zasto zapadna tribina nesto ne uradi, brojniji su od Fukara i tamo ima dosta starijih navijaca kojima je Sloboda na prvom mjestu i koji ne bi trebali nikoga da se plase, budite vi oni koji ce nesto pokrenut, besje prozivanja i ismijavanja na drustvenim mrezama
Pada kisa prema zadnjim informacijamaSkver je napisao/la:Sta se desava na Tusnju?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
A ne znam jel ih iko branio kao jaTuzlak04 je napisao/la:. .ovo ne moze niko poreci. Prodali se i izdali klub . .Probisvjet je napisao/la:Mislim da ce Fukare biti prva navijacka grupa koja se priklonila rezimu i radila protiv kluba za kojeg su nekada navijali. To se ne odnosi na sve, ali dobar dio oni kao deklarisanih su izdali Slobodu. Samo rijetki su javno izasli sa stavom da su nam unistili klub za samo godinu dana, Jasminovi uhljebi i poltroni. Mi smo neki iznijeli stav na FB. Cak su nam i komentare brisali.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa i ti si pobjegao na Zapad. Svi Fukare ovo ono a svi pobjegli na zapad i onda kada su postali vecina na zapadu smeta im sto Fukare na sjeveru sute i sto ih je malo. E pa kad bi se svi, ovi sto su presli sa Sjevera na Zapad, vratili nazad bilo bi ih puno vise nego onih sto je tamo ostali i mogli bi skandirati sta god hoce i koliko god hoce.staragarda je napisao/la:A ne znam jel ih iko branio kao jaTuzlak04 je napisao/la:. .ovo ne moze niko poreci. Prodali se i izdali klub . .Probisvjet je napisao/la:Mislim da ce Fukare biti prva navijacka grupa koja se priklonila rezimu i radila protiv kluba za kojeg su nekada navijali. To se ne odnosi na sve, ali dobar dio oni kao deklarisanih su izdali Slobodu. Samo rijetki su javno izasli sa stavom da su nam unistili klub za samo godinu dana, Jasminovi uhljebi i poltroni. Mi smo neki iznijeli stav na FB. Cak su nam i komentare brisali.![]()
![]()
![]()
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Djes ba na sjever pa da te neko uslika sa onom misaonom izrekom na carsafu.
U stvari nikada nisam bio na sjeveru, nekada davno na istoku jesam, sedamdesetih i pocetkom osamdesetih, a pretezno na A i B, nekada i u lozi.

U stvari nikada nisam bio na sjeveru, nekada davno na istoku jesam, sedamdesetih i pocetkom osamdesetih, a pretezno na A i B, nekada i u lozi.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Nekad u loži, a sad u SH, zar ne gospođo Tidžo?Probisvjet je napisao/la:Djes ba na sjever pa da te neko uslika sa onom misaonom izrekom na carsafu.![]()
![]()
![]()
![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:
Nekad u loži, a sad u SH, zar ne gospođo Tidžo?Probisvjet je napisao/la:Djes ba na sjever pa da te neko uslika sa onom misaonom izrekom na carsafu.![]()
![]()
![]()
![]()

DRŽAVA TUZLA!!
Moje velo stovanje za gospodju Tidzuwobly92 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro malo sale ali ne treba na racun Tidze. Mao je zena koje su pratile Slobodu kao ona. Cini mi se niti jedna.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nece Senad da prica sa novinarom koji ga je htio da pita u vezi potonuca Slobode. Nije da nece novinari.
Zasto sute Fukare. ..hajde oni manje vise znamo da su kupljeni oni koji vode ih. ..
Zasto sute UG prijatelji. ...Je li njih pozicija koja vodi u federalnu zadovoljava. ..
Nekada ne tako davno svi su strahovali kada im gostuje strasna Husiceva Sloboda, da se tako izrazim. ..
Danas mi strahujemo za opstanak I hocemo li proci Bratstvo. ..hej. ..
Mene strah da nas ljudi ne natrpaju. ...ponize. .
Svega mi mog ljudi. ..
Gdje su sada veterani da se oglase.
Zasto sute UG prijatelji. ...Je li njih pozicija koja vodi u federalnu zadovoljava. ..
Nekada ne tako davno svi su strahovali kada im gostuje strasna Husiceva Sloboda, da se tako izrazim. ..
Svega mi mog ljudi. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma Dasini ce ubiti brasno u nasim komarcima, a Ignjatovica i Culuma ce u oblogama iznijeti. Nije sramota izgubiti u Gracanici.solinas je napisao/la:Zasto sute Fukare. ..hajde oni manje vise znamo da su kupljeni oni koji vode ih. ..
Svega mi mog ljudi. ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.