FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 22 okt 2017, 13:19

I te kako je bitno raji sta se desava sa Slobodom.....i te kako....
🔴⚫️

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 okt 2017, 13:22

75000 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ako mu je teret sto nije se Slobode rijesio prije,al ne trebala mu za izbore,iskoristi situaciju i ponovo zavladaj..nije on dzaba grobar sporta u Tuzli
Sloboda je inace jako bitna za izbore 1000 glasova preko slobode moze dobit.
I vise ne brini se ti..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 okt 2017, 13:24

Kako nas je Vladika zavalio. Kakve je igrace predlozio, uprava dovela, pa to je nevjerovatno. Uzeo pare i otisao. A mi se ne mozemo oporavit. Celik bez priprema i para vise bodova od nas. Sa fudbalerima iz kantonalnih liga. Mi lafo Kupres, Stanisici, gola kod kuce ne mozemo dati. Hajde to. Smislenu akciju za 90 min ne napravit. Vec samo izbij nabij. Visokim loptama se traze Zilkic i Grahovac. Stijene od igraca. Gorostasi. Ljudi prolaze kroz njih kao da ih nema. Niko da uklize na utakmici. Pritisak da napravi deset minuta. Znaci da oni nisu ekipa. Da nema hemije. Ispadanje u Kupu me ne bi cudilo. I onda slobodno nek stave kljuc u bravu
Niko, niko, samo Sloboda

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 okt 2017, 13:24

Eto na ovoj zadnjoj utakmici se pokazalo koliko nas ima, ovo na zapadu sto je bilo..[/quote]

Normalno da ih ne zanima ovakva Sloboda, kao sto ih i ne zanima K.K. Sloboda, ali ja sam odrastao kad je bilo drugacije narocito za KK, jbt nisi mogoa karte naci na dan utakmice. Ima tu mnogo razloga zasto sada ljudi ne dolaze ali to je vec druga tema i ima veze sa politikom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 okt 2017, 13:27

To što je narod prestao da ide je iz protesta jer se zna šta se radi i kako se radi u klubu. Ista stvar je sa grupom. Spali su na šaku ljudi zbog katastrofalnog vođenja i svaki dan sve više i više ljudi ne ide na sjever, toliko su se nasramotili da je prosto nemoguće povjerovati da neko može toliko grohnuti u tako brzom periodu. Slično kao i sa klubom.
Ali to ne znači da ljudima nije stalo, već znaju bolje i distanciraju se.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 okt 2017, 13:29

Dobro ima i toga oko distanciranja i oko posjeta prije 15ak godina, slazem se.

Opada i njemu broj glasova svake izbore, 10% svake izbore ima manje. Ali grad je mrtav, nema zivota vise kao prije 15-20 godina.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 22 okt 2017, 13:37

wobly92 je napisao/la:Ha ja, čovjek jednom postom zaradi cvaju, a ti wobly radi i nedjelju 10 sati da je ubereš.
I ja sad gledam. Nego, gdje se prijavljuje da inas dvojica dobijamo cvaju? **** crncenje vise.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

wobly92
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 22 okt 2017, 13:40

Rimes87 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ha ja, čovjek jednom postom zaradi cvaju, a ti wobly radi i nedjelju 10 sati da je ubereš.
I ja sad gledam. Nego, gdje se prijavljuje da inas dvojica dobijamo cvaju? **** crncenje vise.

Za mene nema šanse, znaju da me ne mogu potkupiti, i da bi to bilo samo pretvaranje.
Ti si već ozbiljan kandidat... :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 okt 2017, 13:43

Skver je napisao/la:
solinas je napisao/la:Klub volim kakav god da je. ....
Medjutim moram da kazem niti ja niti bilo ko nije volio AH niti ga voli. ..
Volilo se ono sto je napravio od Slobode. ...giganta. ..igracki. ...finansijski. ...I to je to ba. ...
Kako god necemo se ubjedjivat I raspravljat. .
U istom smo k...svi
Pises a ne mislis tako, svako voli pobjednike....ti si se sa djecom slikao sa Azmirom i znam da ne mislis tako kao sto pises....ne znam samo zasto to pises i kome se to trebamo pravdati sto pisemo cinjenice, nekoj djeci i nekim tupamarosima koji ne vide dalje od nosa....yebote budjet :urnebes:
Ma sta cu ga voliti nije ni rod ni nista. .
Postujem ono sto je uradio za klub. ..cijenim to razumijes. Pa eto za mene je prekinuo trening I djeca setala slikala se sa svima sve to super alI rekao sam mu I u oci ovo sa divizijom I Slogom nije mu trebalo.meni je pao u ocima iako znam pozadinu svega. ..Moglo je to drugacije
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 22 okt 2017, 13:48

wobly92 je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:

Za mene nema šanse, znaju da me ne mogu potkupiti, i da bi to bilo samo pretvaranje.
Ti si već ozbiljan kandidat... :kafa:
Momak, radio bi ti meni za cvaju svasta nesto, if you know what I mean :kafa: :mrgreen:

Ljudi, nemojte odvajati upravu od igraca i obrnuto. Svi su krivi. Niti moze uprava sici na teren i igrati umjesto ovih bezmudana, nit ovi bezmudani mogu umjesto njih voditi klub. Doduse, mozda bi mogo Senčo nam bit pojacanje na terenu, kad bolje razmislim :mrgreen:

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 22 okt 2017, 13:51

SARS je napisao/la:.
Kakav si ti prevrtljivac!
Svi daju neko svoje mišljenje, vidjenje situacije, jedino ti braniš neodbranjivo (vrlog gradonačelnika).

Ne mora se vraćati AH, ali da ga se može pljuvati nakon spašavanja kluba kojeg ko fol "voliš" od gašenja, stvarno moraš bit defektaš.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 okt 2017, 13:55

De da se podsjetimo :kafa:
slika
:lolno:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 okt 2017, 13:57

NjonjoVam je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Solinaš bilo je još materijala za 2 minute barem, evo nešto na brzinu

Da malo unesemo optimizma i smijeha na pdf...sve je to super,seoskog varalice nema više a kub uspješniji nego ikad.I NJUO je tu da se diči rezultatima...Uzivajmo u onome sto smo zasluzili :lol: :lol:

I jasmin ce opet imat pune trEbine u Islamovcima
DRŽAVA TUZLA!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 okt 2017, 14:10

Što bolan pobježe vani, trebao si u Tuzlu doći, imaš vode, turizam cvjeta (2 fontane i oronuli centar grada gdje se ljudi boje proći da im ne spadne fasada na glavu), blizu vrhovnog vođe, a još i uživaš u preporodu Slobode, pa ko bi normalan vani išao?!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 okt 2017, 14:14

wobly92 je napisao/la:Što bolan pobježe vani, trebao si u Tuzlu doći, imaš vode, turizam cvjeta (2 fontane i oronuli centar grada gdje se ljudi boje proći da im ne spadne fasada na glavu), blizu vrhovnog vođe, a još i uživaš u preporodu Slobode, pa ko bi normalan vani išao?!
:urnebes: :urnebes: :rol:....STA dodati...kenjari covjek od dobrote :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2017, 14:15

solinas je napisao/la: Ma sta cu ga voliti nije ni rod ni nista. .
Postujem ono sto je uradio za klub. ..cijenim to razumijes. Pa eto za mene je prekinuo trening I djeca setala slikala se sa svima sve to super alI rekao sam mu I u oci ovo sa divizijom I Slogom nije mu trebalo.meni je pao u ocima iako znam pozadinu svega. ..Moglo je to drugacije
Ne zelim ga ni ja braniti, ali covjek jednostavno voli fudbal, ima novac, pomaze lokalnoj zajednici, zeli skloniti djecu sa ulice, djeca ne placaju clanarinu kao sto placaju ovim uhljupima u Slobodi....normalno da covjek sa njegovom finansijskoj moci zeli ostvariti sportski uspjeh, slazem se da je moglo drugacije ali kad sa druge strane imas egocentrika kojeg si opasno poljuljao u njegovoj sizofrenoj zelji da ubere svu slavu i da bude iznad svega onda dobijemo ovo sto sad imamo.....ali valjda su se malo strasti smirile i ima nekih pomaka....nadajmo se boljem.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 okt 2017, 14:16

SARS je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Što bolan pobježe vani, trebao si u Tuzlu doći, imaš vode, turizam cvjeta (2 fontane i oronuli centar grada gdje se ljudi boje proći da im ne spadne fasada na glavu), blizu vrhovnog vođe, a još i uživaš u preporodu Slobode, pa ko bi normalan vani išao?!
Zato sto "mrtva carsija" ne voli nas strance, pogotovo Zivinicane, jbg Bake me otjero sa svojih 100.000 radnih mjesta
Pa mrtvu carsiju ti Faraon pazi :urnebes: ....sto ti Faraon ne nadje posla u tz... ovdje nema mrskog baketa :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 okt 2017, 14:20

ma treba ukinuti sva placanja iz budzeta za FK sloboda i OFK i MFK i . Reprogram nastaviti placati, ako nema sponzora za finansiranje onda stecaj. JU Stadion rastjerati i ostaviti par ljudi na odrzavanju. Sloga i Azmir ako udzu u Premijer ligu dati im dozvolu da se nazovu kako god hoce pa makar to bilo Nova Sloboda. I nek igraju i treniraju na Tusnju uz nadoknadu. Dugorocno ako JU ne mogne funkcionisati bez budzeta dati stadion u koncesiju. Pare koje su dosad isle na fudbal preusmjeriti u rukomet, kosarku, bocanje i kuglanje. Pa kad i oni postanu privatni pare preusmjeriti u popravke fiskulturnih sala u skolama i slicne smislenije projekte.
& $ ?

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 okt 2017, 14:20

:urnebes: :urnebes: :urnebes: nasao mu je faraon posla,primao ga je redovno,al zaboli guza haman nakon toga,valja miješat :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
DRŽAVA TUZLA!!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 22 okt 2017, 14:20

SARS je napisao/la:Taj vrli gradonacelnik je potpisao reprogram ovog kluba, taj vrli gradonacelnik je ove godine u budzetu izdvojio 700.000 KM za Slobodu sto za reprogram sto za redovnu transu grada klubu, taj vrli gradonacelnik je uspio rijesiti vodosnadbijevanje grada tuzle, taj vrli gradonacelnik je napravio tuzlu turistickim mjestom, branim ga i branit cu ga jer sam komunjara u dusi i sto je covjek uradio za Tuzlu sto niko nikad nece moci, i da ovim gore odgovorim ja se ne prodajem za cvaju jer mi to nije potrebno, SARS je pobjegao iz te napacene zemlje i otisao trbuhom za kruhom kao i mnogi drugi sto bjeze
Taj vrli gradonačelnik je otjerao čovjeka koji je sam mogao voditi klub, i to uspješno, da je potpisao normalan reprogram na vrijeme, kako mu je i nudjeno, a ne sad se inatio. Taj vrli gradonačelnik je obećavao tom čovjeku pare iz budžeta a davao na kapaljku, levatio ga kao što levati i nas. A ovo nevezano za Slobodu, imaš slana jezera koja rade 45 dana godišnje i nekim čudom su dugo godina poslovala u minusu, sad realno ne znam stanje, imaš trg i stupine, i malo slatine. Ovo Tuzle što nije ta dva naselja je pa ko i u ratu. Riješio vodu, dopustio uništenje Modraca zbog Panonskih, mnogo ulica nema kanalizaciju, nema normalnu struju nego ti slabu, nema puteva, a ni centar grada nam često nema rasvjetu. U centru grada takodje ruševine. Takodje da ne zaboravim i grijanje da nemamo dobrim dijelom, pa živimo u najzagadjenijem gradu u Europi. Imas most ka Panonskom od 200.000KM koji je plaćen barem 500.000KM. I imaš 200 betonskih stubova na obećanom Istoku (koji je već trebao biti gotov) koji su koštali 1,5M KM.
Primjer Željezničara gdje izgradiše za kratko vrijeme tribinu sa nekih 4000 sjedećih mjesta za nekih u vrh glave 3M KM. To ti je primjer da se i u našoj državi krade manje nego što to čini **** VRLI gradonačelnik Tuzle.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.