Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2017, 21:06

Zbog ovih "desavanja" drago mi je sto su komsije uzele tri boda. Onakvim stvarima nije mjesto na stadionima. Cestitam, komsije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 okt 2017, 21:18

LjoZee je napisao/la:Zbog ovih "desavanja" drago mi je sto su komsije uzele tri boda. Onakvim stvarima nije mjesto na stadionima. Cestitam, komsije.
Mojne te satro price, vama drago. :nene:

sretan123
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la sretan123 » 21 okt 2017, 21:30

Ras je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:baš me interesuje hoće li biti kakve kazne za Zrinjski
Zasto?Radi drona? Jel to klubovi moraju i zracni prostor kontrolirati...
A i ta zastava je sasvim legitimna i priznata u FBiH. Druga stvar je sto je ovo glupa provokacija nekog ko nogomet nije vidio

Sent from my Picasso using Tapatalk
Nije, Ustavni ju je proglasio nesutavnim simbolom :wave:
Zastava zupanije Zapadnohercegovacke i Hercegbosanske.
Bravo Tuzlaci,je da je iz inata svojim igračima, ali sportski je pozdraviti igrače koji razvale na gostujućem terenu.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 21 okt 2017, 21:34

fks74 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Zbog ovih "desavanja" drago mi je sto su komsije uzele tri boda. Onakvim stvarima nije mjesto na stadionima. Cestitam, komsije.
Mojne te satro price, vama drago. :nene:
Što im nebi bilo, Sada imaju šansu da iduće kolo dijele prvo mijesto sa Zrinjskim i Širokim. :eh:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2017, 21:35

Djipke ponovo bunca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 21 okt 2017, 21:37

Baš sam mislio s guštom ispratiti sve danas, kurchina, zaspao u 4. :?
Čelik dobio Borac :crazy: , Široki 3-0 :crazy: , kakve je ovo golove primio Zrinjski :crazy: .
Čelik ima više bodova od Slobode. :shock:
Ja zaista ne kontam ovu ligu. :ljepota:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 21 okt 2017, 21:47

tutankamon1905 je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi sportskim prijateljima iz Sarajeva grada
Hvala druze , odlicna utakmica dvije najefikasnije ekipe . Vidimo se opet u ligi 6 :salut: :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 21 okt 2017, 22:38

Unaprijed se radujem dvjema novim utakmicama dvije najkvalitetnije ekipe uz Siroki u ligi.
Dronovi, zastave, pizde materine...nepotrebno al sta se moze. Toga ce uvijek bit.. ko nije zadojen mrznjom nece ga to dirat niti ce mu padat na pamet da sve trpa u isti kos kao par pojedinaca ovde.

Pojedinci u Zrinjskom su prerano zamislili da im niko nista ne moze u ovoj ligi i trebace Baki dosta zivaca da ovo opet dovede u red. Panike nema, al lagani alarm treba upalit prije nego bude prekasno

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 21 okt 2017, 22:41

Cestitke Sarajevu,kao sto sam i pisao pred utakmicu i x dobar,Zrinjski danas stvorio neke sanse ali jednostavno nije to to bez Jovica i Galica kao i Stojkica tri veoma brza i dinamicna igraca za bh okvire.
Mala kriza koja vjerovatno nece zavrsiti niti na Pecari jer se i Jakovljevic ozlijedio koji je pokrivao desnog beka.
Po meni greska Bake jer sredinu terena rotira non stop danas prvi put zajedno igrali Cirjak i Barisic nidje veze dvojac po meni ali eto valjda je i on uvidio da to nije dobro.
Sarajevo odigralo mudro i cekalo greske sa visokim presingom i pokazali da Zrinjski bez par vaznih igraca spada u sredinu tablice.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 21 okt 2017, 22:51

Opet ćemo imat Hičkokovu završnicu PL.Zrinjski,Široki,Željo i Sarajevo,sve će to biti u bod dva do zadnjeg kola.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 21 okt 2017, 23:01

Samo da pozdravim frajera sa Slobodine teme koji mi se nasmijao na konstataciju da Sloga u dvije utakmice nebi imala ni minimalne šanse za prolazak. I još štošta. A primiše od Veleža tri komada. I bolje bi prošli na Pecari. Guramo na oba fronta. Svi dolaze na Pecari. Redom: Zrinjski, Željo, Sarajevo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 okt 2017, 23:24

Zaista sam u šoku da je čelik sa ovim rosterom ikoga uspio pobjediti
. Sarajevo ko Liverpool dobija teske al specijalisti za izgubiti "lake" utakmice
=\_1921_/=

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 21 okt 2017, 23:26

Kakvo licemjerstvo...
Prvo prigovara se konstitutivnom narodu što ističe zastavu HB-a, a godinama se na stadionima ističu ratne zastave abih.

Drugo, prije nekoliko godina na temi reprezentaciji Srbije se slavio dron i promovisanje Velike Albanije, tad se isticalo kako je to herojski čin... pljuvalo po svemu što kreće na s...

Treće, ono je užas što su pojedini danas pisali na pojedinim pl temama. Šovinizam.

Četvrto, niti sam Hrvat i zabole me za HB, ali uvijek reagujem na licemjerstvo i šovinizam.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 21 okt 2017, 23:30

NeshaFCB je napisao/la:Kakvo licemjerstvo...
Prvo prigovara se konstitutivnom narodu što ističe zastavu HB-a, a godinama se na stadionima ističu ratne zastave abih.

Drugo, prije nekoliko godina na temi reprezentaciji Srbije se slavio dron i promovisanje Velike Albanije, tad se isticalo kako je to herojski čin... pljuvalo po svemu što kreće na s...

Treće, ono je užas što su pojedini danas pisali na pojedinim pl temama. Šovinizam.

Četvrto, niti sam Hrvat i zabole me za HB, ali uvijek reagujem na licemjerstvo i šovinizam.
Mada je rijec o medjunarodnoj priznatoj armiji,daj mi jednu sliku.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 okt 2017, 23:30

NeshaFCB je napisao/la:Kakvo licemjerstvo...

Samo da te napomenem, na Koševu se prekidala utakmica zbog zastave ARBiH, dok u BL su se viorile zastave genocidne VRS.

To je licemjerstvo. Uostalom, ako se viori zastava ARBiH, ta vojska je branila ovu državu od susjednih istočnih i zapadnih agresora.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 21 okt 2017, 23:32

PERO1234 je napisao/la:Samo da pozdravim frajera sa Slobodine teme koji mi se nasmijao na konstataciju da Sloga u dvije utakmice nebi imala ni minimalne šanse za prolazak. I još štošta. A primiše od Veleža tri komada. I bolje bi prošli na Pecari. Guramo na oba fronta. Svi dolaze na Pecari. Redom: Zrinjski, Željo, Sarajevo.
Koje godine ste vi zadnji puta dobili Zrinjski ?

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 21 okt 2017, 23:33

Klasična zamjena teza. Polarizacija. Zastave su tu iz kola u kolo. (nema potrebe da mi odgovaraš kako je bijelo nije bijelo i naročito spominješ Kotromaniće)
Licemjeri ste i to veliki. Prestanite s tom demagogijom o branjenju i kuknjavi.
Ono što pišete na temama je užasno i za psihijatrije.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 okt 2017, 23:35

Ali kad počnu o tome kako su ljiljani ratna zastava, tačno bih im gume na traktorima izbušio od muke.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 okt 2017, 23:37

Pa ima razlika izmedju zastave Armije BIH i zastave Republike BIH. To nije ista zastava. Hajde pogledajte te dvije zastave pa recite jel ista?

Kada neko stavi zastavu sadasnju BIH koja je uvedena putem Westendorpa onda se nadje neko pa kaze "varta" zastava. Pa jel ima neka normalna zastava da je ljubitelji BIH mogu staviti, a da nikom ne smeta? Neki kada bi se pitali onda BIH ne bi ni imala zastavu.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 okt 2017, 23:39

joker90 je napisao/la:Ali kad počnu o tome kako su ljiljani ratna zastava, tačno bih im gume na traktorima izbušio od muke.. [emoji38]
Ko o čemu - **** o poštenju. :mrgreen:

Debili mongoloidni.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.