FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Znam da je skup pothvat,ali zamisli FK ŽELjO na zapadnoj tribini stadiona Koševo.Grbavica moj zivot je napisao/la:aha ali to je dzaba trosenje para stolica kosta 3 marke oni ovde traze 28Hamo je napisao/la:http://www.sarajevo-xžnj.com/sport/clanak/100827045 Mogli bi mi nešto iskemijati na Koševu pa na zapadnu tribinu napisati FK ŽELjO ili nešto tako.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ima li iko (osim mene) problema sa fkz.com ?! Meni zadnja vijest da Mesic ima savove na glavi 
Nemoj da neko kaze da refresh stranicu...

- kosewsko hill
- Kontakt:
Meni radi normalno, sa najnovijim informacijama..caviar je napisao/la:ima li iko (osim mene) problema sa fkz.com ?! Meni zadnja vijest da Mesic ima savove na glavi
Željo - My first love!!!
A belaja Tito dragikosewsko hill je napisao/la:Meni radi normalno, sa najnovijim informacijama..caviar je napisao/la:ima li iko (osim mene) problema sa fkz.com ?! Meni zadnja vijest da Mesic ima savove na glavi

Probaj se delete cookies. 

Probaj sa refreshcaviar je napisao/la:ima li iko (osim mene) problema sa fkz.com ?! Meni zadnja vijest da Mesic ima savove na glavi

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Plavo-bijeli u subotu protiv Željezničara
Prijateljsku utakmicu tijekom prvenstvene pauze odigrat će nogometaši Karlovca sutra protiv Željezničara iz Sarajeva, aktualnog prvaka BiH. Utakmica će bti dobar test pred nastavak prvenstva (idućeg petka protiv Hrvatskog dragovoljca). Susret će se igrati u subotu od 20 sati, a imat će i humanitarni karakter pa pozivamo sve ljubitelje nogometa da kupnjom ulaznice pomognu u prikuljanju sredstava za pomoć u liječenju bolesnog dječaka
http://www.nk-karlovac.hr/index.php/vij ... niara.html
Prijateljsku utakmicu tijekom prvenstvene pauze odigrat će nogometaši Karlovca sutra protiv Željezničara iz Sarajeva, aktualnog prvaka BiH. Utakmica će bti dobar test pred nastavak prvenstva (idućeg petka protiv Hrvatskog dragovoljca). Susret će se igrati u subotu od 20 sati, a imat će i humanitarni karakter pa pozivamo sve ljubitelje nogometa da kupnjom ulaznice pomognu u prikuljanju sredstava za pomoć u liječenju bolesnog dječaka
http://www.nk-karlovac.hr/index.php/vij ... niara.html
AMAR OSIM
Evo na direktnom prenosu utakmice sa Italijom vidimo da sej jos uvijek nista ne radi na jugu....ŠtaIma je napisao/la:Pravil' se šta na jugu??
a seljacineSeljacina je napisao/la:Probaj sa refreshcaviar je napisao/la:ima li iko (osim mene) problema sa fkz.com ?! Meni zadnja vijest da Mesic ima savove na glavi

A kako je krenulo nece nista raditiSud je napisao/la:Evo na direktnom prenosu utakmice sa Italijom vidimo da sej jos uvijek nista ne radi na jugu....ŠtaIma je napisao/la:Pravil' se šta na jugu??

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Pa prije jedno 5 stranica je napisano da se odustalo od prvobitne namjere, jer su preveliki troškovi u ovom trenutku. Da čitate, znali biste...
znamo (bar ja) ali isto tako se pisalo da ce se samo jug raditi i uljepšati sa jos par sektora 

Lijepo je biti Manijak!!!
Valjda se kraljica Elizabeta nece ljutiti...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Uvijek u centru paznje...

btw. imam i ja vaku istu u sobi na zidu...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- zlaya_tm87
- Kontakt:
i ja sam uocio nesto lijepo plavo na ogradi, kontam mora da je zeljina 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
najinteresantniji detalj na utakmici
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, b00t, Kajkutenjoyer i 20 gostiju.