escobarpablo je napisao/la:Akademci ih karindžaju u svim kategorijama, i ono se našlo pričati, inače Teplice strašnog igrača izbaciše.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
escobarpablo je napisao/la:Akademci ih karindžaju u svim kategorijama, i ono se našlo pričati, inače Teplice strašnog igrača izbaciše.
Ja evo sad sa Marakane, gledao neki ArsenalGradonacelnik je napisao/la:Šta radite Šipci na forumu, zar ne pratite Skenderbeu?
Nasa ti dala Space Shuttle, pa si već stigo u Šavnik?Virtu4l je napisao/la:Ja evo sad sa Marakane, gledao neki ArsenalGradonacelnik je napisao/la:Šta radite Šipci na forumu, zar ne pratite Skenderbeu?a ti nazad pod kamen
Ne, evo kiselim tabane u hotelu i zamisli imaju wi-fiGradonacelnik je napisao/la:Nasa ti dala Space Shuttle, pa si već stigo u Šavnik?
Hamza je napisao/la:Sto ti vrijedjas covjeka zbog profesije.....Mislim koliko si puta sjeo u taksi,kretenu jedanKosonja je napisao/la:Imaš par ovih debila koji sua Azmirove podguznemuhe i koje su plakale jer SDA nije uzela izbore u tz, tipa sloboda72 i takista romske klijentele![]()
Poznajem covjeka,rodjeni tuzlak,radi u velikoj firmi tuzlanskoj,sasvim normalan covjek....koji od toga hrani porodicu...
Cime se bavi tvoja malenkost.....doktor nauka,magistar,ili konobarises po seheru dok studiras,i yebe te svaka pijana sarajevska narko pic.kica za marku baksisa![]()
Budi covjek,yebo te retardirani somina,sda,sdp,jasmin i azmir,u sup.ak **** jedan....je li to ta tuzlanska mukti kulti,uvazavanje drugog,i drugacijeg,drugih misljenja,socijaldemokratija na djelu........pusi ba kura.c.....
Novi Zeland ima sume, pitar mali fura tene sa dzume!Virtu4l je napisao/la:Opet te molim da se obratiš Pitarima, patike su im još jedna specijalnost.
Pohlupo si lončićeescobarpablo je napisao/la:Meeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee KROMPIR meeeeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeee7aprildomemoj je napisao/la:Slobodanka se opet naguzila svom B timu iz metropole
Lijepo vam je na onom igralištu, ogroman grafit Hordi, fakat prelijep pogled.svrakino1921 je napisao/la:kako je lijepo u ovom svrakinom bas uzivam u ovoj idili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.