Osim13 je napisao/la:Hahahahahahahah kako kreativno ovo "sugavica", poserem se i popisam u usta svakom rahilu slagiranom koji to napise.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Osim13 je napisao/la:Hahahahahahahah kako kreativno ovo "sugavica", poserem se i popisam u usta svakom rahilu slagiranom koji to napise.
Sta ti imas protiv BHF? Ako ne bude selektor po mjeri nece se igrati ni na Grbavom stadionu! Jel' ti jasno! Dosta je lopovskog saveza!Zenzo je napisao/la:Vi iz tuzle necete qurcem pomaci po pitanju kluba i Tusnja , a kamoli da nesto negativno uradite protiv Grbavice, prvo da izađete iz te vukojebine i dođete u glavni grad.Probisvjet je napisao/la:Jeste dok je ne zabakljamo i naspemo upaljacima i unucicima.Zenzo je napisao/la:Grbavica je novi dom reprezentacije.![]()
![]()
![]()
Probisvjet je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Hahahahahahahah kako kreativno ovo "sugavica", poserem se i popisam u usta svakom rahilu slagiranom koji to napise.![]()
![]()
![]()
Koga ti predlazes, ali realno neko rjesenje, koga mozemo platit i ko hoce da nas vodi ?fks74 je napisao/la:Ako ovi lopovi izaberu Osima za selektora, onda im nije cilj da odemo na neko veliko takmicenje. Samo gledaju da uhljebe neke levate.
De nek neko Osimu objasni da ne moze zavrsavat utakmice i sudije u Evropi.fks74 je napisao/la:Ako ovi lopovi izaberu Osima za selektora, onda im nije cilj da odemo na neko veliko takmicenje. Samo gledaju da uhljebe neke levate.
Sta fali Bajevicu, mada je moja najveca zelja Barbarez sa pomocnicima Bajramovic i Misimovic. Ljudi su zavrsavali skole po Njemackoj a ne u Fojnici.Zenzo je napisao/la:Koga ti predlazes, ali realno neko rjesenje, koga mozemo platit i ko hoce da nas vodi ?fks74 je napisao/la:Ako ovi lopovi izaberu Osima za selektora, onda im nije cilj da odemo na neko veliko takmicenje. Samo gledaju da uhljebe neke levate.
Probisvjet je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Hahahahahahahah kako kreativno ovo "sugavica", poserem se i popisam u usta svakom rahilu slagiranom koji to napise.![]()
![]()
![]()
Krenula predizborna kampanja, sda misli na svoje glasace. Hebo ih oni u usta, novac poreskih obveznika dadose ovim sto prose na sve strane. I kazu mi izgradili. Jeste moj qrac, rezim vam dao, rezim ga i gradi.Evolution87 je napisao/la:Kako mogu kontaktirati ovog premiera da i meni promijeniti travu ispred kuce i uradi drenazu da mi ne bude blato kad pada kisa? Vidim da se od drzavnih para obnavljaju privatna vlasnistva, pa reko mozda bi i meni moglo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može onaj iz Gruda? kuknjava kuknjavaAlipasino je napisao/la:Amar trener,Dzeko kapiten,Ivica predsjednik,igra se na Grbavici.Hocete jos i sudiju da sredimo.
Sreca pa smo u modernom dobu gdje ima sve zabiljezeno jer bi oni inace za 20 godina napravili takav mit da bi im i srbi pozavidili.fks74 je napisao/la:Krenula predizborna kampanja, sda misli na svoje glasace. Hebo ih oni u usta, novac poreskih obveznika dadose ovim sto prose na sve strane. I kazu mi izgradili. Jeste moj qrac, rezim vam dao, rezim ga i gradi.Evolution87 je napisao/la:Kako mogu kontaktirati ovog premiera da i meni promijeniti travu ispred kuce i uradi drenazu da mi ne bude blato kad pada kisa? Vidim da se od drzavnih para obnavljaju privatna vlasnistva, pa reko mozda bi i meni moglo.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
tako oni svake godine podrzavajuZenzo je napisao/la:Ne mozete vi da se pomirite sa cinjenicom da ste podstanari, klub u tuđem vlasnistvu.![]()
A kriv vam Zeljo sto je ulozio u svoje i sto je dosegao nivo da vlast i drustvo podrazavaju projekat investiranja u novi stadion reprezentacije i najveceg kluba u drzavi.
E poslije ove utakmice sa Belgijom ja mislim da necete imati ni kategoriju 1 tako su vas lijepo prestavili svi mediji u svijetuZenzo je napisao/la:Pa i bez njih smo dobili UEFA kategoriju tri, tako da ko ih ****, njima na obraz ide sto obecavaju a nisa ne ispunjavaju.
Predstavit će opet, nema veze što je zabilježeno! Bahati, bahati Čmeljkan!Evolution87 je napisao/la:Sreca pa smo u modernom dobu gdje ima sve zabiljezeno jer bi oni inace za 20 godina napravili takav mit da bi im i srbi pozavidili.fks74 je napisao/la:Krenula predizborna kampanja, sda misli na svoje glasace. Hebo ih oni u usta, novac poreskih obveznika dadose ovim sto prose na sve strane. I kazu mi izgradili. Jeste moj qrac, rezim vam dao, rezim ga i gradi.Evolution87 je napisao/la:Kako mogu kontaktirati ovog premiera da i meni promijeniti travu ispred kuce i uradi drenazu da mi ne bude blato kad pada kisa? Vidim da se od drzavnih para obnavljaju privatna vlasnistva, pa reko mozda bi i meni moglo.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Virtu4l je napisao/la:I da, hvala Zenici, hvala svakome ko je gađao igrače Grčke.
Bez njih ovo ne bi bilo moguće, zaslužili su pet desetogodišnjih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.