RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

dzelllo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la dzelllo » 16 okt 2017, 19:43

josipmusa je napisao/la:Refko sve izyebo pa nam se vratio a nevin ko pahuljica :rol: :rol: :rol: :rol:

Kod nas u Bijelom Baru sve super, što bi se sekrali. Imamo mi dovoljno ljudi i u sadašnjem Veležu, ne brini se ti ništa Reufiče. Svrati na pivu nekad, mi ćemo da se pravimo da ti je prvi put adara
Nije samo to,on bi nama iz Sarajeva da odredjuje vlast,pljuje Safu na sve strane (pod laznim profilom) :urnebes:
lezVe do bagro

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 16 okt 2017, 19:48

dzelllo je napisao/la:
josipmusa je napisao/la:Refko sve izyebo pa nam se vratio a nevin ko pahuljica :rol: :rol: :rol: :rol:

Kod nas u Bijelom Baru sve super, što bi se sekrali. Imamo mi dovoljno ljudi i u sadašnjem Veležu, ne brini se ti ništa Reufiče. Svrati na pivu nekad, mi ćemo da se pravimo da ti je prvi put adara
Nije samo to,on bi nama iz Sarajeva da odredjuje vlast,pljuje Safu na sve strane (pod laznim profilom) :urnebes:
Ma zna čoek sve, samo ga niko ne yebe ni u njegova 4 zida pa prosipa pamet po društvenim mrežama umjesto da iznese dokaze i sve nas iz BB pošalje u Šantićevu. Zayeban ko pudlica

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 16 okt 2017, 19:53

josipmusa je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:

Ma zna čoek sve, samo ga niko ne yebe ni u njegova 4 zida pa prosipa pamet po društvenim mrežama umjesto da iznese dokaze i sve nas iz BB pošalje u Šantićevu. Zayeban ko pudlica
Ma nek sve to pise,ali ako ima muda pod pravim imenom i prezimenom,ovako se samo bruka,pise bez jasnih dokaza i evidencija.Mogu ga tuziti zbog klevete
lezVe do bagro

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 16 okt 2017, 20:00

dzelllo je napisao/la: Ma nek sve to pise,ali ako ima muda pod pravim imenom i prezimenom,ovako se samo bruka,pise bez jasnih dokaza i evidencija.Mogu ga tuziti zbog klevete
Sad će nam prodat neki jeftini seljački fazon..... Ma prije će nešto drugo dobit nego tužbu. Smiju ti se djeca Adnane. Pozdrav i čestitke mojoj drugarici Leini, čestitaj i ti reufe ne budi krkan uvijek

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 16 okt 2017, 23:27

ja bi prije bio uz ove ljude da kazu da gase Veleza, nego sa bilo kim od lopova i narkomana iz Bijelog Bara, makar rekli i ponudili dokaze, da ce Velez osvojit ligu sampoiona.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 16 okt 2017, 23:40

Bravo dzello i musa na zadnjih par postova. To samo dokazuje ko ste i šta hoćete. Niti je reuf iz Sarajeva a niti je Adnan, tu ste žestoko promašili. Samo vi slušajte Dinu Ćemalovića, daleko će te stići, do Zenice :lol: :lol: Samo dokazujete koliko ne znate
Šta kaže onaj, bio na Crvenoj noći pa odmah ušao na forum da napiše da je loše :urnebes: :urnebes:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 17 okt 2017, 00:02

Babatunde je napisao/la:Bravo dzello i musa na zadnjih par postova. To samo dokazuje ko ste i šta hoćete. Niti je reuf iz Sarajeva a niti je Adnan, tu ste žestoko promašili. Samo vi slušajte Dinu Ćemalovića, daleko će te stići, do Zenice :lol: :lol: Samo dokazujete koliko ne znate
Šta kaže onaj, bio na Crvenoj noći pa odmah ušao na forum da napiše da je loše :urnebes: :urnebes:
Niti sam za Piku i co.,niti protiv trenutne uprave.Ja sam za to da se radi transparento(kao sto to danas radi uprava):Ako ima dokaze neka ih javno iznese protiv bivsih uposlenika i neka ih smjesti u zatvor.Ovako se samo sramoti preko laznog imena i ponavljanja pukih recenica koje nemaju veze s vezom.I jos se bavi stvarima koje njega ne zanimaju jer je navodno iz Sa(Safa mu je pilicar,itd.)
lezVe do bagro

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 okt 2017, 07:20

[quote="Napadac69ToSre"]
Gigantu svih formuma :urnebes: :urnebes: :rol: Brato donijet cemo ti teglu da je napunis spermom i poslat cemo je na Harvard za oplodnju najboljih studentica :urnebes: :urnebes:
Krsta mi ne moze Sreto iz Sarajeva bit nikako. Ovo je brato luka mahala cernica ili carina. Nema pete :clap: :clap: :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 17 okt 2017, 08:51

Musa vam je sve predvidio još prije pola godine, slobodno me citirajte. I sad vam samo pokazujem koliko ste lakovjerni i koliko vas je lahko zatalasat. Nivo komunikacije pojedinaca samo pokazuje koliko su plitki i neuki, obične ovce. Ovde drake jedino ima nekog smisla. Donekle i pastrmka ali evo i on izvali ovako neku glupost, sav mi je lik da širi svoje gene, da mu krave gaće nose mindže ne bi vidio, posebno po Harvardu :rol: :rol: :rol:

MustafaNadatevic
Kontakt:

Post Postao/la MustafaNadatevic » 17 okt 2017, 09:40

Cujem da ste poslali ono smece Jegu u Cirih da vas izvjestava.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 okt 2017, 14:50

keno83 je napisao/la:ja bi prije bio uz ove ljude da kazu da gase Veleza, nego sa bilo kim od lopova i narkomana iz Bijelog Bara, makar rekli i ponudili dokaze, da ce Velez osvojit ligu sampoiona.
Tako je brato. Vazda smo bili ponosni pa makar cijena bila najpogubnija. Dijelim isto misljenje
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 okt 2017, 15:22

Juce sam prelistao gomilu portala i svi su se zakacili za jedan koji je prvi plasirao laz bez ijednog dokaza i bez izjave ijednog clana uprave ili kluba. Puno je vise skupljeno. Dusmani na aparatima kuknjava kuknjava a ne mogu skupit ni 600 clanova grob te yebo a ne da naprave stadion svom klubu. Samo jako braco crvena nasa ljubav prema Velezu je jos jaci udarac u te smijesne kompleksase bez fudbalskog identiteta. Iako nam oni nisu bitni nego samo klub zbok kojeg sve ovo radimo lijepo je vidjeti kako se koprcaju. Mi znamo ko smo,sta smo i koliko volimo. Popisali smo engleze davno. Ako treba oko bubreg slezenu za Rođene. Za svoju familiju
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 17 okt 2017, 15:55

Blizak je on Mostarskom raskrscu,nema veze s Mostarom.Ja opet kazem,jasno iznesi dokaze ako imas.
lezVe do bagro

FSB

Post Postao/la FSB » 17 okt 2017, 16:11

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 10 nov 2017, 05:15, ukupno mijenjano 1 put.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 17 okt 2017, 17:01

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Juce sam prelistao gomilu portala i svi su se zakacili za jedan koji je prvi plasirao laz bez ijednog dokaza i bez izjave ijednog clana uprave ili kluba. Puno je vise skupljeno. Dusmani na aparatima kuknjava kuknjava a ne mogu skupit ni 600 clanova grob te yebo a ne da naprave stadion svom klubu. Samo jako braco crvena nasa ljubav prema Velezu je jos jaci udarac u te smijesne kompleksase bez fudbalskog identiteta. Iako nam oni nisu bitni nego samo klub zbok kojeg sve ovo radimo lijepo je vidjeti kako se koprcaju. Mi znamo ko smo,sta smo i koliko volimo. Popisali smo engleze davno. Ako treba oko bubreg slezenu za Rođene. Za svoju familiju
Nemoj tako brato, musa bio i odmah se ujutru ulogovao na forum da kaže loše, pa red je da mu vjerujemo onda :lol: :lol: :lol:
@dzello nije lik iz Sarajeva nego iz Mostara, provjerili ljudi. Provjeri i ti pa ćeš vidit, nikakve veze sa tim nekim adnanom. Nego, lijepo pa svakog zanima ko je reuf, svi bi da znaju. Jbg, istina boli. Samo i on nekad pretjera.
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 17 okt 2017, 17:13

AlemC85 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:moze li neko u dve-tri recenice da mi napise malo o biografiji ovog vaseg predsjednika hasica?

cini mi se da sam na vasoj temi nekad procitao da je i pilot bio cak....

ono,da li je mostarac,cime se bavi u zivotu ako ima para,koja firma,bransa?...je li stranacki aktivista i u kojoj stranci,je li igrao za velez i na kojoj poziciji,koliko godina ima?

zainteresovalo me sve ovo oko veleza,pa i ova donatorska noc,ali nista o covjeku ne mozes nac kad stavis na google "ko je semsudin hasic"...samo stranice i stranice izjava i planova otkad je preuzeo velez...nema ono kao za igrace wickipedia,rodjen tu i tu,igrao tu i tu,trenirao tog i tog :D ...pa ni ovog poslovnog djela

cini mi se cestit covjek,i osvjezenje medju sportskim radnicima,zato i pitam
Semsudin Sudo Hasic je porijeklom Capljinac. Zavrsio je pilotsku skolu bivse JNA i bio je do rata aktivan kao odlican pilot. Skolovan covjek uglavnom. Kada je poceo rat, ukljucuje se u odbranu Mostara i Hercegovine i bio je ako ne grijesim glavni organizator odbrane Mostara, s obzirom na iskustvo iz bivse armije.

Negdje pred kraj rata poceo se baviti privatnim biznisom, s kojim se bavi sve do danasnjih dana.

Ljudi koji ga poznaju, kazu da je cestit i posten covjek ali Bogami kada je posao u pitanju, trazi disciplinu i odgovornost jer je tako ucen u JNA.

Ne znam je li ikada igrao lopte bilo Velez ili neki drugi klub???
Joj po tom smo poznati, udemo u rat s platom, a iz rata ko milioner. :urnebes:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 okt 2017, 18:42

MustafaNadatevic je napisao/la:Cujem da ste poslali ono smece Jegu u Cirih da vas izvjestava.
Hahaha a sta ce onaj smrad
#musvdg

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2017, 19:02

josipmusa je napisao/la:Musa vam je sve predvidio još prije pola godine, slobodno me citirajte. I sad vam samo pokazujem koliko ste lakovjerni i koliko vas je lahko zatalasat. Nivo komunikacije pojedinaca samo pokazuje koliko su plitki i neuki, obične ovce.
Šta si predvidio? Ponovi se, svakako si svojevrstan papagaj na ovoj temi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MustafaNadatevic
Kontakt:

Post Postao/la MustafaNadatevic » 18 okt 2017, 09:25

josipmusa je napisao/la:Musa vam je sve predvidio još prije pola godine, slobodno me citirajte. I sad vam samo pokazujem koliko ste lakovjerni i koliko vas je lahko zatalasat. Nivo komunikacije pojedinaca samo pokazuje koliko su plitki i neuki, obične ovce. Ovde drake jedino ima nekog smisla. Donekle i pastrmka ali evo i on izvali ovako neku glupost, sav mi je lik da širi svoje gene, da mu krave gaće nose mindže ne bi vidio, posebno po Harvardu :rol: :rol: :rol:
Sta ima Pika.Cujem da dajes dosta love i da si pokrenuo opseznu akciju da saznas ko je Reuf ali na tvoju zalost to neces nikada saznati

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 18 okt 2017, 13:12

Obecao sam sebi da necu pisati ovdje jer imamo svoj forum ali morao sam ....SVI SMO MI REUF!!!!
MUSVDG

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.