Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobro je Ramize nemoj ih punoirfo je napisao/la:Kad i gdje , sam cu doci Allahami
ti si nevidljiva pickice peti po redu...sta je???invincible1921 je napisao/la:Dobro je Ramize nemoj ih punoirfo je napisao/la:Kad i gdje , sam cu doci Allahamihahaha ne zamjeri moro sam kad sam vidio ovo SAM CU DOCI
Ma jok ja sam pi.cka ja ne smijem doc da se ne mucis dzaba ja cu na kafu negdjeSariel je napisao/la:ti si nevidljiva pickice peti po redu...sta je???invincible1921 je napisao/la:Dobro je Ramize nemoj ih punoirfo je napisao/la:Kad i gdje , sam cu doci Allahamihahaha ne zamjeri moro sam kad sam vidio ovo SAM CU DOCI
![]()
volis srat haaa? viidemo sutra..pickice..![]()
ajdecprijeti mi da te razbucam..ko beba zvecku koji je beni trofej plavi ultras..nije ko ovi amateri..
takoe sisiceee pij kafice.. i nisi za boljeginvincible1921 je napisao/la:
Ma jok ja sam pi.cka ja ne smijem doc da se ne mucis dzaba ja cu na kafu negdje
u yebem te u usta zvaljava, sto psujes. Nemoj da te stave na crnu listu kao 2 forumasa s ove temeSariel je napisao/la:je bem ti alaha pa reko sam ti **** te ta pp ako ne citasirfo je napisao/la:Kad i gdje , sam cu doci Allahami![]()
jao irfo dragi sto si piso piso si![]()
al picke ste vi ne smijete 1 na 1 nema veze,,rekoa sam vam ako vidim dzukile sta ce bit
ma na krac te nabijem..al samo jedan od vas je gbrijeha i pritvora vrijedan..vrati konju glavu poparaaa popara picko jedinaaaaEvolution87 je napisao/la:Odavno forum veceg kretena nije vidio od ovog bogalja iz tuzle
Sent from my iPhone using Tapatalk
je bem i tebe i komplet cfrnu listu ..sta je picko jedna narkomanska koga tivirjdjdas jel hoces da visis ko gtrofej na vjecnoij vatri ba??? futavaC JEDAN.. lijepo sam ti reko ne diraj me ne diram te... a vise puta smo se uvjerili u to da si elementarno nepismena osoba i kao tkava nisi u stanju da mi se na je benom forumu suprostavis kontas futavac??? ne driaj me... ne diram te inace... plakaces.. a uzvratit kak otreba nece s znati jer si nepismen...ko i ostlia futavci ove teme je bem vas doreda ja SARiel STAEEE sisiceeeeeeMocMahale444 je napisao/la:u yebem te u usta zvaljava, sto psujes. Nemoj da te stave na crnu listu kao 2 forumasa s ove temeSariel je napisao/la:je bem ti alaha pa reko sam ti **** te ta pp ako ne citasirfo je napisao/la:Kad i gdje , sam cu doci Allahami![]()
jao irfo dragi sto si piso piso si![]()
al picke ste vi ne smijete 1 na 1 nema veze,,rekoa sam vam ako vidim dzukile sta ce bit
hos jedan na jedan da te razmontiram ko god da si???Evolution87 je napisao/la:Odavno forum veceg kretena nije vidio od ovog bogalja iz tuzle
Sent from my iPhone using Tapatalk
znaci narkoman po svim standradima pa i po mojim... heheMocMahale444 je napisao/la:Ja sam travar ne narkoman, yebem ti zenu u usta eto izvini sto sam tebi to rekao. Pleme ti **** svoje hoces samo da ti se nesto desi zbog laprdanja. Nastavi..
ko ti kaze siso da pijem???MocMahale444 je napisao/la:Ja bi fasirao kao Caki fasirano, seljacino alkoholicarska. Pjanduro jedna ofucanja, droljo, fukso,rospijo, fufice, mazgo jedna upgrejdana seljacka.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.