ajde picke. imal koji mudohan ovde da dodje???da zavrsimo s tim ko je mudonja a ko picka???

j
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
E, al kako ces znati kako.trofej izgleda?Sariel je napisao/la:osime pickicejedna gdje si pobegla?? i ti i zenza??? lako je srat nasuho ajde sad.. na prag vam dolazim,,zovtie pojaCne kogaboli krac...je bem li vam drob staeeeee??? jde 1 n 1 da te raskasapim i ko trofej kouci ponesem ajde pickice jedneeeelajdee
zna se..u klincu ko kome facu iskrivi...Pantelija je napisao/la:E, al kako ces znati kako.trofej izgleda?Sariel je napisao/la:osime pickicejedna gdje si pobegla?? i ti i zenza??? lako je srat nasuho ajde sad.. na prag vam dolazim,,zovtie pojaCne kogaboli krac...je bem li vam drob staeeeee??? jde 1 n 1 da te raskasapim i ko trofej kouci ponesem ajde pickice jedneeeelajdee
moze pickice al prvo osim znenzo i irfo0 tektice sto vole da seru.,..onda tek ti seljo beljo **** ti bog mater..stwa je??Rokoko87 je napisao/la:Evo ja smijem Sariele, bujrum
**** ću te sutra, uzet ćeš još sedam dana slobodnoSariel je napisao/la:moze pickice al prvo osim znenzo i irfo0 tektice sto vole da seru.,..onda tek ti seljo beljo **** ti bog mater..stwa je??Rokoko87 je napisao/la:Evo ja smijem Sariele, bujrum
tebe s apetitom...alposlje ovih pickica sto seru...
izazovvj e strišpi a ne ti komicar jedan..cekaj na red siso i doces
Cuj mi seljaci kako vas bolan nije stid svaka cast Sarajlijama pravim ali malo vas je takvih vecina je otisla a ostavila dosljama(seljacinama)da vladaju Sarajevom i bolje suti matereti jer Bog zna odakle si jer iz Sarajeva nisi rodom smijem glavu datgrbavicka je napisao/la:meni zao ovog celika nekako... jesu seljaci, ali klub kao klub, zasluzuje bolje...
daj glavu odma... biraj samo kako cessamoposteno je napisao/la:Cuj mi seljaci kako vas bolan nije stid svaka cast Sarajlijama pravim ali malo vas je takvih vecina je otisla a ostavila dosljama(seljacinama)da vladaju Sarajevom i bolje suti matereti jer Bog zna odakle si jer iz Sarajeva nisi rodom smijem glavu datgrbavicka je napisao/la:meni zao ovog celika nekako... jesu seljaci, ali klub kao klub, zasluzuje bolje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.