Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Procitajte ostali sta Zele navijaci Celika u danasnjoj tekmi,a ja isti stari glupan im davo podrsku i to kakvu,i sad se pitam jesam li glup,naivan ili posenilijo.
Ti si jedini ali jedini frajer koji je svo vrijeme frajerski bio na strani Čelika proljetos. To zaista cijenim. Ali nažalost neću reći da si jedini ali u velikoj manjini. Svi ostali, "bombaši" nikad za nikad neće bit dobrodošli u Zenici. Ni kod mene ni kod bilo koga drugog. Karakterno,seljačkom demagogijom i ponašanjem ste to zaslužili. Sportski pozdrav.Alipasino je napisao/la:Procitajte ostali sta Zele navijaci Celika u danasnjoj tekmi,a ja isti stari glupan im davo podrsku i to kakvu,i sad se pitam jesam li glup,naivan ili posenilijo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ovo jednostavno nije istina. Prvi ja sam pitao moze li se kako clanstvo uplatiti sa strane.samocelik je napisao/la:Ti si jedini ali jedini frajer koji je svo vrijeme frajerski bio na strani Čelika proljetos. To zaista cijenim. Ali nažalost neću reći da si jedini ali u velikoj manjini. Svi ostali, "bombaši" nikad za nikad neće bit dobrodošli u Zenici. Ni kod mene ni kod bilo koga drugog. Karakterno,seljačkom demagogijom i ponašanjem ste to zaslužili. Sportski pozdrav.Alipasino je napisao/la:Procitajte ostali sta Zele navijaci Celika u danasnjoj tekmi,a ja isti stari glupan im davo podrsku i to kakvu,i sad se pitam jesam li glup,naivan ili posenilijo.
Maloprije sam citao tvoj post na vasoj temi: "polomiti stoku kad cemo vec izgubiti" nije rijecnik jednog navijaca iz kopa.
Sad i ja kazem UGASILI SE DABOGDA.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Imali igdje prenosa narode?
1. Ja nisam iz kopa
2. Vaše parole, bombe i mnogo toga dokazuje da ste stoka
2. Vaše parole, bombe i mnogo toga dokazuje da ste stoka
Vidim da nisi. Ni iz kopa, niti iz Zenice...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
razbije glavu igracu Celika- hrabar start
razbije glavu igracu Sarajeva- krvnicki
ma idi vise u pm hahahahaha
nego u razmaku od 10-ak dana: Druga liga federacije- sudija udaren, Prva liga federacije- igraci sjede na travi, Premijer liga- cirkus se nastavlja iz kola u kolo.. Reprezentacija nema stadiona i ispala iz svih mogucih takmicenja.
Gdje su sad kolumne "novinara", gdje su pitanja ko i kako i u kojem pravcu vodi ovo takmicenje.
gdje sad onaj vrli novinar sto je u-21 reprezentativca pitao jel prodao utakmicu Zrinjskom da postavi koje pitanje?
il ne smiju jer lete s njima u avionu ?
razbije glavu igracu Sarajeva- krvnicki
ma idi vise u pm hahahahaha
nego u razmaku od 10-ak dana: Druga liga federacije- sudija udaren, Prva liga federacije- igraci sjede na travi, Premijer liga- cirkus se nastavlja iz kola u kolo.. Reprezentacija nema stadiona i ispala iz svih mogucih takmicenja.
Gdje su sad kolumne "novinara", gdje su pitanja ko i kako i u kojem pravcu vodi ovo takmicenje.
gdje sad onaj vrli novinar sto je u-21 reprezentativca pitao jel prodao utakmicu Zrinjskom da postavi koje pitanje?
il ne smiju jer lete s njima u avionu ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
svaka cast ovom golmanu!!! igrac utakmice vec sada... spasio celik 4-5 puta vec...
45515
Dabogda vam zadnje kolo odlucivalo o ostanku u ligi,ima da mi navijaci platimo nase da vas razmontiraju.
Ova ekipa Celika je najgora koju sam ikad pratio.
Kakva sramota ovo uopste pratiti, placati i prenositi na tv.
Yebem ti PLBiH i drzavu!!!
Kakva sramota ovo uopste pratiti, placati i prenositi na tv.
Yebem ti PLBiH i drzavu!!!
Znači igrači Čelika, ako vas ne možemo pobijediti slomićemo vas
Vidjećemo koliko će pauzirati Zeba i Ramović, drago mi je zbog tri boda, Čeliku opet sreću želim u borbi za opstanak sa Slobodom i Vitezom!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
A članak na portalu je vrh!!! "Sjajna bakljada Robijaša" pa jbt u svijetu se svi bore protiv toga, kod nas klubovi debele kazne plaćaju iz kola u kolo, i onda se nađe neko da to ističe kao nešto "wow". TAkve stvari opšteno zaslužuju kritiku a ne pohvale...
Željo daleko kompletnija,kvalitetnija i sposobnija ekipa. Bez dileme zaslužena pobjeda. Glupo je čitati ovakve komentare. Dva igrača Želje izašla zbog povrede. Onaj drugi povrijeđeni istego mišić jer je ružno stao. Ako već vi napadate, onda trebate prokomentarisati 3. pogodak, kada 3 igrača Čelika nakon borbe leže, to se sve primjeti nastavi se igrat i ruku na srce postigne sjajan gol. Bilo kako bilo suđenje ispod nivoa, utakmica kao utakmica ništa nije ponudila, navijačke skupine goli ****. Još jedna primjer kako smo mi svi idijoti koji pratimo.
Želji čestitke na bodovima.
Btw Čelik počeo sa 10 igrača utakmicu, sudija nije dozvolio odmah Duvnjaku da igra, ali za 3 minute je ušao regularno??
Btw Čelik počeo sa 10 igrača utakmicu, sudija nije dozvolio odmah Duvnjaku da igra, ali za 3 minute je ušao regularno??
samocelik je napisao/la:Željo daleko kompletnija,kvalitetnija i sposobnija ekipa. Bez dileme zaslužena pobjeda. Glupo je čitati ovakve komentare. Dva igrača Želje izašla zbog povrede. Onaj drugi povrijeđeni istego mišić jer je ružno stao. Ako već vi napadate, onda trebate prokomentarisati 3. pogodak, kada 3 igrača Čelika nakon borbe leže, to se sve primjeti nastavi se igrat i ruku na srce postigne sjajan gol. Bilo kako bilo suđenje ispod nivoa, utakmica kao utakmica ništa nije ponudila, navijačke skupine goli ****. Još jedna primjer kako smo mi svi idijoti koji pratimo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- anonymousHD
- Kontakt:
To je baš bilo čudna scena, Salčin se na zagrijavanju ozljedi, sudija mu ne dozvoljava da odmah uđe, niđe veze.
Penal nikad u životu nije bio, obojica idu u duel, sudaraju se ramenima, igrač Želje pada, ovaj jedva dočekao da svira.
Čelik je definitivno najgora ekipa u PL, ja nikad gori Čelik nisam gledao, katastrofa. Mi ne znamo igrat uopšte lopte, cilj je nabij loptu da nije kod mene.
Penal nikad u životu nije bio, obojica idu u duel, sudaraju se ramenima, igrač Želje pada, ovaj jedva dočekao da svira.
Čelik je definitivno najgora ekipa u PL, ja nikad gori Čelik nisam gledao, katastrofa. Mi ne znamo igrat uopšte lopte, cilj je nabij loptu da nije kod mene.
odavno losija ekipa od ovog celika nije igrala PL
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Komsije su lose drama, da je bolje ekipa bila ne bi dobili. Sto rece kolega celik najgora ekipa ikad.
UPRAVA NAPOLJE!
Zato ste ih vi satrali
Pa da im nije bilo onog golmana i naše nespretnosti mogli su komotno 6,7 komada primiti večeras.
Ne znam ko je to nešto više nadigrao Čelik ove sezone od nas.
Ne znam ko je to nešto više nadigrao Čelik ove sezone od nas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nikad nisi procitao clanak o prekrasnim koreografijama i balkljadama u Njemackoj?Monci je napisao/la:A članak na portalu je vrh!!! "Sjajna bakljada Robijaša" pa jbt u svijetu se svi bore protiv toga, kod nas klubovi debele kazne plaćaju iz kola u kolo, i onda se nađe neko da to ističe kao nešto "wow". TAkve stvari opšteno zaslužuju kritiku a ne pohvale...
Samo kod nas je to huliganizam...naravno ne treba ubacivati u teren i prekidati utakmice ali to se radi u kopovima
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.