FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
nisam znao da fudbaleri u Srbiji manje zaradjuju od fudbalera u Bosni i Hercegovini
isto tako nisam znao da su Premijer Liga i slovenacka liga jace od JSL
isto tako nisam znao da su Premijer Liga i slovenacka liga jace od JSL
Jbg ti gledas emotivno a ja mislim da je korisniji i bez obzira sto je jeftiniji. Jos ces reci da je Efendic bolji od Todorovicawobly92 je napisao/la:Čuj ovog
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Bice to dobro vjerujte. Sve ide po planu. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Bice to dobro vjerujte. Sve ide po planu. :salut:
Probisvjet zna nesto sto mi ne znamo, zato je on miran hehehe
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije jeftiniji Culum od Stjepanovica, ne znam odakle vam to da jeste.
a sigurno je da ni on ne pruza ono sto se ocekivalo od njega.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
protiv Mladosti i Zeljescara je odigrao odlicno, prije Cele niko nije igrao dobro, slozit cemo seultrasstyle_tz je napisao/la:nije jeftiniji Culum od Stjepanovica, ne znam odakle vam to da jeste.
Kakav je plan. ? Da nas savez naguzi jel?Probisvjet je napisao/la:Bice to dobro vjerujte. Sve ide po planu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa svi znamo da s ovom garniturom ne možemo osvojiti titulu kad bi spiskali pet miliona. Za titulu trebaju Savez, sudije, igrači, mediji, navijač. Mi trenutno ne ispunjavano niti jedan segment
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
**** savez on nije uopste bitan u planovima. Oni su takvi kakvi jesu.Hitman22 je napisao/la:Kakav je plan. ? Da nas savez naguzi jel?Probisvjet je napisao/la:Bice to dobro vjerujte. Sve ide po planu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sta je nejasno? Hoce AH dva jaka kluba, novi stadion....frajer pravi biznis od fudbala, ne izmislja toplu vodu...ide covjek dugorocno....imace sve uslove, A i B tim....aerodrom, sve uslove koi zadovoljavaju klupski i reprezentativni fudbal......macak i ekipa idu u istoriju...itd. 

- Probisvjet
- Kontakt:
Macak nece u istoriju. On ce imati svoje mjesto.Skver je napisao/la:Sta je nejasno? Hoce AH dva jaka kluba, novi stadion....frajer pravi biznis od fudbala, ne izmislja toplu vodu...ide covjek dugorocno....imace sve uslove, A i B tim....aerodrom, sve uslove koi zadovoljavaju klupski i reprezentativni fudbal......macak i ekipa idu u istoriju...itd.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 15 okt 2017, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Slazem seProbisvjet je napisao/la:Macak nece u istoriju.Skver je napisao/la:Sta je nejasno? Hoce AH dva jaka kluba, novi stadion....frajer pravi biznis od fudbala, ne izmislja toplu vodu...ide covjek dugorocno....imace sve uslove, A i B tim....aerodrom, sve uslove koi zadovoljavaju klupski i reprezentativni fudbal......macak i ekipa idu u istoriju...itd.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Azem valjda ima jos uvijek Slobodin grb u kuci na zidu, tako mi rece ovaj jedan sto je radio kod njega nesto u kuci ovih dana
A de nam recite ko ce tu biti B tim ba?
Ako ce Sloga biti onda ok.
A de nam recite ko ce tu biti B tim ba?

Mene zanima ko ce biti trener Slobode, Celo ili Vojvodic.
-
- Kontakt:
Koje godine?Skver je napisao/la:Sta je nejasno? Hoce AH dva jaka kluba, novi stadion....frajer pravi biznis od fudbala, ne izmislja toplu vodu...ide covjek dugorocno....imace sve uslove, A i B tim....aerodrom, sve uslove koi zadovoljavaju klupski i reprezentativni fudbal......macak i ekipa idu u istoriju...itd.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bgm momci meni to vise zvuci kao fantazija neka. Situacija je takva da je Sloboda sama sa sobom sada, covjek gura sa SH kao svojim novim klubom i to je to. Sve ostalo su puste zelje, treba se vratiti u realnost.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj onog Samprasa,p i c k e celave.... opusteno caska sa seoskom varalicom u lozama Sloginog stadiona....cccccc..... smrad, Slogu gleda..... jedino ga moze izvaditi da skautira pojacanja koja cemo dovesti iz Sloge 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Od grba u sobi nema nama pomoći. Ljubav se dokazuje na drugi način a ne izjavama, šupljim pričama i pozajmicama. Lik od kad je digao sidro nanio je puno štete Slobodi. Sto je naravno razumljivo jer je ovo sad ko ima veće rogove situacija. Sad da se vrati morao bi uraditi triput više nego prvi put da pokaže tu ljubav. Konkretno samo to rekla kazala neko nekog voli okači mačku o rep.tuzlak1987 je napisao/la:Azem valjda ima jos uvijek Slobodin grb u kuci na zidu, tako mi rece ovaj jedan sto je radio kod njega nesto u kuci ovih dana
A de nam recite ko ce tu biti B tim ba?Ako ce Sloga biti onda ok.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.