Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Momak to da li sam ja normalan ili nenormalan nije tvoje da sudis,nisi psihijatar.ja nikada nisam nikoga uvrijedio na na ovom forumu pa nemoj ni ti mene.To sto ti mislis da dovoljno za klub sto kupis dvije godisnje,to je tvoje misljenje i ja ga postujem.I ja kupujem godisnje i sebi i svojoj djeci pa ipak mislim da to nije Bog zna sta.Rekao sam u postu ko moze u skladu sa svojim mogucnostima i opet cu reci da klub treba uvjek pomoci,svi govorimo o sponzorima koji trebaju ulagati.Zasto i navijaci ne bi bili jedna vrsta sponzora svom klubu(opet kazem ovo je samo moje misljenje).Budi mi pozdravljen i sve najbolje u zivotu.bistrikboy je napisao/la:S tim da se ovo odnosi na mene replicirat' cu.Dino lj i jeste ispao nenormalan,nismo crveni krst da primamo donacije vec fudbalski klub,ako klub nije u stanju finansirati svoje potrebe onda ne znam ko bi trebao umjesto njega sve to finansirati,ja klub pomazem kupovinom dvije godisnje karte i dosta od mene,za ozbiljan klub sasvim dovoljno.Niko ovdje nije stao na stranu momka koji je ucestvovao u ovom incidentu u tramvaju ali isto tako svi ste fulili poentu ove parole,ja je necu objasnjavati nije na kineskom napisana.Avanes je napisao/la: Ispade nenormalan covjek koji je neki dan predlozio da damo koliko ko moze za nas Jug, a normalan je ovaj sto bode ljude u ime naseg Kluba. Pa veca stvar je da pomognemo tako nasem klubu, ovako mozemo samo normalnim ljudima, a i Amaru ogaditi nas Klub.
pa zar nam nije generalni sponzor FDS?nick je napisao/la:ja se samo nadam da ce uprava znati iskoristit ovaj reklamni prostor sto smo dobili i naci ozbiljnog generalnog sponzora sve ostalo je manje bitno
nije nam FDS generalni on je nakav zlatni ili srebreni nesto takvo,posto nemamo generalnog nosimo onog ko najvise para daEsii TM87 je napisao/la:pa zar nam nije generalni sponzor FDS?nick je napisao/la:ja se samo nadam da ce uprava znati iskoristit ovaj reklamni prostor sto smo dobili i naci ozbiljnog generalnog sponzora sve ostalo je manje bitno
jer mislim da ne nosimo bezze ono "Code"...ili ti mislis na nesto drugo
Trenutno niko svi imaju jos mogucnost igranja za mladje kategorije tako da nece niko potpisivati do iduce godine.Sto se tice juniora nema nesto posebno ( ima par igraca ) dok je generacija kadeta mozda i jedna od najperspektivnih nakon rata.Omar500 je napisao/la:Nek me neko uputi...
Omladinski pogon, potencijalni igrači koji bi mogli biti promovisani u prvi tim. Kakav je Zolotić ? Đip ? Hadžić ( ili kako već ) ?
Samo citaj oficijelnu stranicu i to je to.cassanova je napisao/la:pile jesmoli raskinuli sa leđiom ?nadam se da jesmo ,stvarno neozbiljno da nakon 5 vrsta ne dobijemo neke ustaljenje. Ovi prošli Jomini su bili brh po meni.
Ko da 500 000 km može biti generalni sponzor,naime to je zvanična cifra za generalnog spozora.S obzirom da se niko još uvijek nije javio sa tom cifrom,mi istog i nemamo.Grbavica moj zivot je napisao/la:nije nam FDS generalni on je nakav zlatni ili srebreni nesto takvo,posto nemamo generalnog nosimo onog ko najvise para daEsii TM87 je napisao/la:pa zar nam nije generalni sponzor FDS?nick je napisao/la:ja se samo nadam da ce uprava znati iskoristit ovaj reklamni prostor sto smo dobili i naci ozbiljnog generalnog sponzora sve ostalo je manje bitno
jer mislim da ne nosimo bezze ono "Code"...ili ti mislis na nesto drugo![]()
onda je do mene..jer sam mislio da su oni,ali prevarih se...Grbavica moj zivot je napisao/la:nije nam FDS generalni on je nakav zlatni ili srebreni nesto takvo,posto nemamo generalnog nosimo onog ko najvise para daEsii TM87 je napisao/la:pa zar nam nije generalni sponzor FDS?nick je napisao/la:ja se samo nadam da ce uprava znati iskoristit ovaj reklamni prostor sto smo dobili i naci ozbiljnog generalnog sponzora sve ostalo je manje bitno
jer mislim da ne nosimo bezze ono "Code"...ili ti mislis na nesto drugo![]()
mali je ce biti spreman za Široki , jer ce preskociti utakmice mladih zmajeva da bi u potpunosti bio spreman za nove pohodesajo10 je napisao/la:Hoceli Visca biti spreman za Siroki? I sta mislite hoceli Nikolic/Pehilj dobit nekolko minuta mozda, pred kraj?? U dobroj su formi momci al eto nemoze se poredit Siroki na Pecari i neki Kiseljak/Krajisnik![]()
ako si mislio na ove Jomine sto smo igrali proslu sezonu ne bi se slozio da su vrh, kvalite je poprlično loš u odnosu na Lage (imam oba modela sa br 13), ali đaba kvalte ako dobavljač nije korektan.cassanova je napisao/la:pile jesmoli raskinuli sa leđiom ?nadam se da jesmo ,stvarno neozbiljno da nakon 5 vrsta ne dobijemo neke ustaljenje. Ovi prošli Jomini su bili brh po meni.
aha ali to je dzaba trosenje para stolica kosta 3 marke oni ovde traze 28Hamo je napisao/la:http://www.sarajevo-xžnj.com/sport/clanak/100827045 Mogli bi mi nešto iskemijati na Koševu pa na zapadnu tribinu napisati FK ŽELjO ili nešto tako.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Cwirek, Hrasno15, itatabisine, tiagofaria25 i 46 gostiju.