gruezi je napisao/la:...jbg hanover je za klasu jaci od rangersa ako nije imao mjesta u rangersima kako ce imat u hanoveru...

O Beasleyu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
gruezi je napisao/la:...jbg hanover je za klasu jaci od rangersa ako nije imao mjesta u rangersima kako ce imat u hanoveru...
ahahahahaSamo F.K.S !! je napisao/la:Wolverine je napisao/la:
pletikosa na posudbi u tottenhamu.
mislim, dobar je stipe, malo ima problema sa istrčavanjima, prekidima, visokim loptama, penalima, šutevima iz daljine i prekidima, ali je dobar golman.
Alucard je napisao/la:
Begović: Uh evo nekom ispalo 10 pfeninga! Super će mi doći ova bosanska sića, uvijek mi zafali!
Baho: Hej Zlatane vidio sam ga da je uzeo moje pare!
Zlatan: Pa šta sad hoćeš od mene?
Baho: Zlatane bolan, pusti me da prođem hoću svojih 10 pfeninga! Eto ih još nešto traže, možda mi je ispalo još više!
Zlatan: al što si bolan tako drzak? Dat ću ti ja marku eto, pusti momke na miru
Baho: Eh dobro! Ako ćeš mi ti dati marku onda imamo dogovor. Znaš Zlaja da ja inače nisam ljut i da volim ove sve momke iz reprezentacije, ali kada su pare u pitanju nemojte me -ebavat!
Safet: Kakva je to rasprava i galama? Ti debeli sa cvikama ne maltretiraj mi igrače! Haj´ mrš odavdje!
hhahha joj jesi me nasao...na skotskim klubovima se utrecht izivljava,mogu mislit sha ce im napravit bursa...zivi bili pa vidjelibavarian_bk je napisao/la:gruezi je napisao/la:...jbg hanover je za klasu jaci od rangersa ako nije imao mjesta u rangersima kako ce imat u hanoveru...![]()
![]()
O Beasleyu
Dule 078 je napisao/la:Jesu li Zeljovci vec odstampali majice za osvajaca kupa 2011?
jordan 23 je napisao/la:ne kontam ja ovog papeta majkemi,gledam te neke levate sto je pozvao i ne razumijem ga.iskreno gledao je zebu neku noc,gledao je i tog kojasevica vjerovatno.ako zeba nije zasluzio poziv i ako se moze uraditi da i kojasevicu srede pasos,onda bi trebao na ct mozga ubrzo.
hahaha.. Ovo me je slatko nasmijaloIsnar je napisao/la:Mi makar imamo stadion da ga renoviramo, a vi mozete renovirat jedino livadu na Doglodima i to uz saglasnost mjesne zajednice...Snickers5 je napisao/la:zivite u oblacima ono ruglo od stadiona da se renovira hahaha
junuz23 je napisao/la:Jedini izgleda ima internet u zvorniku....ti mora da si vođa navijacaEsii TM87 je napisao/la:Vuce,vuce sto su ti tolike oci? Mrs u pm vdis da serem![]()
Sad ozbiljno,jeli ima bar jos jedan navijac Drine,ili ti sam vuce branis cast kluba iz Zvornika,na ovom forumu
Devil je napisao/la:Ja sam nekidan rekao da je bolje i lakse citati google translate nego njega.Cartman je napisao/la:Hajde sto ne znas bosanski, ali brate ne znas ni engleski. Kaze se ruined, a ne broken. Isto tako valjda Misimovic's. Gdje ti zivis svega ti?D1n0 je napisao/la:Dieter Hoeness has broken Zvjezdan Misimovic career!
@D1n0 zvani google translateD1n0 je napisao/la:VAMOS GAUCHOS!!
SCOLA DOMINIRA THE WORLD!!
Evo još jedan google-ov potomaknevjernik je napisao/la:@D1n0 zvani google translateD1n0 je napisao/la:VAMOS GAUCHOS!!
SCOLA DOMINIRA THE WORLD!!
Dalix je napisao/la: Ne nisu. Debut tih dresova će biti u utakmici protiv Luksemburga. U članku je pisalo...
To be nastavice se.Dario Srna = Trenutno jedan od najbolji Right Backs u svijetu
Haj' sto ne zna bosanski....nego on i njemacki i engleski nabada...cuj najbolji right backs, pa ne multiplicira se ko terminatorDevil je napisao/la:To be nastavice se.Dario Srna = Trenutno jedan od najbolji Right Backs u svijetu![]()
D1n0 je napisao/la:Imam 19 years, ali licim na jedan sto ima 25
How yes noDevil je napisao/la:To be nastavice se.Dario Srna = Trenutno jedan od najbolji Right Backs u svijetu![]()
D1n0 je napisao/la:Kako ce mo gledati Miske u Tursku?? Nema ni jedan channel sto prijenose Tursku ligu!!
Ma to je neki "naš" iz dijaspore sve kad ih nepismeni roditelji ne uče bosanskimajestic24 je napisao/la:Ljudi,ucite li vi uopste bosanski u skoli???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.