FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Super je ovo bilo,posebno drugo poluvrijeme,Barcelona je bila bolji rival,diktirala igru,moglo se i po igri trebalo dobiti ,da je Messi malo raspolozeniji bio to bi bilo to,medjutim kad se sve podvuce,sasvim dobra utakmica 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Donnie Darko
- Kontakt:
On je večeras jedini bio lošiji od Atleticovih dresova. Rakitic je odlaskom Alvesa izgubio svrhu, tad je barem pokrivao njegove rupe, sad nema apsolutno nikakvu konkretnu funckiju, osim da bude na terenu.miki_92 je napisao/la:Rakitic je toliko bitan da nisam ni primjetio kad je izasao![]()
kako bezvezan igrac to nisu istine
Doduše zna nekad zabit neki gol, da to nije slučaj bio bi u potpunosti beskoristan.
Plus što su ubili boga u njemu večeras, a sudija je od toga svirao nekih 30% situacija. I opet je imao dvije stative ako se ne varam.rio_Ferdy88 je napisao/la:Messi je igrao neki dan u Quitu na 3 milje, zabio hettrik, treba se od toga oporaviti. Razumiljivo da je odigrao ispod svog nivoa
Jedino što bih prigovorio je ovaj šut na kraju, Paulinho treba pucati sa ovih udaljenosti, preblizu je ovo za Messija, barem kada je tako dobar golman prekoputa njega.
Rakitić je bio užas, al jednom kad je išao okomito, Messi pogodi stativu, pa jbemu mater koji ku.rac ne ideš češće tako.
Ali Alba bez dileme najgori. Frajer nije uputio dobar centaršut čitavu tekmu, može mu se kad ima onog mrtvaca za zamjenu.
Umtiti je sila, drži čitavu obranu. Busquets je isto odigrao kvalitetno, odavno nije izgledao bolje.
Uglavnom, 3 boda su se mogla lako uzet i ostaje žal.
Ali Alba bez dileme najgori. Frajer nije uputio dobar centaršut čitavu tekmu, može mu se kad ima onog mrtvaca za zamjenu.
Umtiti je sila, drži čitavu obranu. Busquets je isto odigrao kvalitetno, odavno nije izgledao bolje.
Uglavnom, 3 boda su se mogla lako uzet i ostaje žal.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: RE: Re: FC Barcelona
Al' fakat haha :to kralju:miki_92 je napisao/la:Rakitic je toliko bitan da nisam ni primjetio kad je izasao![]()
kako bezvezan igrac to nisu istine
Moralo se dobiti, steta. Sjajan centarsut Roberta za pogodak Sukija. Bitno je i dalje da imamo +5 u odnosu na prvog pratioca. Andre Gomes me iznenadio u par navrata, mislio sam da ce raspaliti ljevicom ono pred kraj umjesto pasa ka Susretu

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
I on se.re, traži faul za sve moguće, i ljuti se kad ne dobije. Bilo je fakat situacija kad je trebao dobiti, ali prepotentno se postavlja ponekad: u fazonu ja sam najveći kad padnem ima da bude faul.Donnie Darko je napisao/la: Plus što su ubili boga u njemu večeras, a sudija je od toga svirao nekih 30% situacija. I opet je imao dvije stative ako se ne varam.
Jedino što bih prigovorio je ovaj šut na kraju, Paulinho treba pucati sa ovih udaljenosti, preblizu je ovo za Messija, barem kada je tako dobar golman prekoputa njega.
Na kraju je promašio pobjedu. Ili je trebao pametnije pucati ili pustiti što kažeš nekog drugog. Uz to, ne može se onako šetkati. Svaki pas koji nije išao direktno u noge je samo pogledao.
Pod hitno tražiti zamjenu za Albu, šta taj radi na terenu meni nije jasno. A ako bude Rakitić iduću opet počeo, ja ne znam...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šteta što nisam bio u mogućnosti da gledam, baš mi je žao. I bod je zlatan, pogotovo nakon reprezentativne pauze.
Ljudi moji, šta je s ovim Rakitićem? Nenormalno kako je frajer grohnuo i kakva je amaterčina postao. Govorim za njegova izdanja od početka sezone, a vidim po komentarima i da je večeras bio kriminalan, te da je dvaput izlazio s terena, ne bi skontali.
Ljudi moji, šta je s ovim Rakitićem? Nenormalno kako je frajer grohnuo i kakva je amaterčina postao. Govorim za njegova izdanja od početka sezone, a vidim po komentarima i da je večeras bio kriminalan, te da je dvaput izlazio s terena, ne bi skontali.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da ga je uvaliti kome čitav dan bi pjevao Osman-aga.AlfredNobel je napisao/la:Šteta što nisam bio u mogućnosti da gledam, baš mi je žao. I bod je zlatan, pogotovo nakon reprezentativne pauze.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako Gomo preyeba hrvatskog amatera i za ono malo vremena u vezi.
Žalosno je što se idiot sa klupe svezo tandema Rakitić - Iniesta i ne vidi kako svako drugo poluvrijeme ekipa prodiše kad je jedan vani.
Trebaju rotacije u srijedu. Malaga će parkirati dupli bus sasvim sigurno.

Žalosno je što se idiot sa klupe svezo tandema Rakitić - Iniesta i ne vidi kako svako drugo poluvrijeme ekipa prodiše kad je jedan vani.
Trebaju rotacije u srijedu. Malaga će parkirati dupli bus sasvim sigurno.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 14 okt 2017, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
I da, Deulofeu je grizao. Treba nam takvih igrača. Nije mnogo pametan ali je bio itekako koristan. Trudio se, par duplih, prodora i onaj za pas za kontru Gomes - Suarez. Roberto isto opet jako dobar, definitivno za prve postave, ali u vezi naravno. Gomes je bio jako dobar kad je sišao s krila.
Valverde do sada pravi dobre izmjene. Samo da se ne zaje.bava s početnim sastavom i bespotrebno kreće u minusu...
Valverde do sada pravi dobre izmjene. Samo da se ne zaje.bava s početnim sastavom i bespotrebno kreće u minusu...
Velverde se obrukao veceras sa postvakom
ma frajer je pussy, on nema muda da pocali neke na klupu...Gomes na krilu, Rakitić u prvih 11, dva igraca manje od samog starta.
Cim su ušli Roberto ,Deulofeu i Paulinho igra je odmah živnula i pocele su šanse, neki prodori, otete lopte itd.
Messi izbaci Gomesa u gol šansu, ali pussy se usrao i nema muda da šutira, vec pokušava neku asistenciju i na kraju se obruka
alibi igrac sa alibi pasovima, kao i Rakitić.
Dok se ta dvojica ne odstrane , nema napretka. Evo veceras prva ozbiljnija utakmica i odmah se pokazuju svi nedostaci (užasno spora vezna linija i postavka bez krila)...dosad su imali smiješan raspored.
I da, Busquets je brži i agilniji igrac od Rakitića i Gomesa
navjerovatno ali istinito.

Cim su ušli Roberto ,Deulofeu i Paulinho igra je odmah živnula i pocele su šanse, neki prodori, otete lopte itd.
Messi izbaci Gomesa u gol šansu, ali pussy se usrao i nema muda da šutira, vec pokušava neku asistenciju i na kraju se obruka

Dok se ta dvojica ne odstrane , nema napretka. Evo veceras prva ozbiljnija utakmica i odmah se pokazuju svi nedostaci (užasno spora vezna linija i postavka bez krila)...dosad su imali smiješan raspored.
I da, Busquets je brži i agilniji igrac od Rakitića i Gomesa

-
- Kontakt:
Izlaskom Rakitića ekipa je proigrala
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Veceras od najgoreg ka najboljem
Rakitic
Deulofeu
Alba
Pique
Iniesta
Busquets
Gomes
Paulino
Semedo
Umtiti
Suarez
Messi
Roberto
Ter stegen
Rakitic
Deulofeu
Alba
Pique
Iniesta
Busquets
Gomes
Paulino
Semedo
Umtiti
Suarez
Messi
Roberto
Ter stegen
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Umtiti i dalje igra i za sebe i za twitterasa
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AlfredNobel
- Kontakt:
Stvarno ne znam šta je s likom. Kako je mrtav nekakav, ni brzine niti išta, isto lešina na terenu. Prodati ga na ljeto, kao i Gomesa, Alcacera, Dignea i onu ostalu buraniju što ne igra. Naravno, ako bude kakvih ponuda..Derdiyok je napisao/la:Da ga je uvaliti kome čitav dan bi pjevao Osman-aga.AlfredNobel je napisao/la:Šteta što nisam bio u mogućnosti da gledam, baš mi je žao. I bod je zlatan, pogotovo nakon reprezentativne pauze.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pokazao je neke znakove života u drugom, doduše nije ni Atletico previše napadao.miki_92 je napisao/la:Umtiti i dalje igra i za sebe i za twitterasa

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zašto Ernesto laže napacenu javnosti i samog Roberta.
Rekao je da ce ga vratiti u vezu, a dešava se ono cega smo se pribojavali...Roberta i Valverde koristi samo kao desnog beka, baš kao i njegov prethodnik.
Izmjena Semedo - Roberto je glupost veceri
dok mu ona portugalska ojebina ganja sjenke Atleticovih igraca, on vadi Semeda koji uopšte nije umorarn i stavlja tamo na desni bok Roberta....jbm ti takve pickaste trenere 
A slagao je i Vidala uostalom, jer je i njemu obecao minute prije pocetka sezone.
Rekao je da ce ga vratiti u vezu, a dešava se ono cega smo se pribojavali...Roberta i Valverde koristi samo kao desnog beka, baš kao i njegov prethodnik.
Izmjena Semedo - Roberto je glupost veceri

A slagao je i Vidala uostalom, jer je i njemu obecao minute prije pocetka sezone.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 okt 2017, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Izmjena jeste katastrofa, ali je jbga donijela bod.let3 je napisao/la:Izmjena Semedo - Roberto je glupost veceridok mu ona portugalska ojebina ganja sjenke Atleticovih igraca, on vadi Semeda koji uopšte nije umorar i stavlja tamo na desni bok Roberta....jbm ti takve pickaste trenere

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Izmjenu donekle razumijem, jer Semedo nije davao ništa u napadu.
Gomes je bio dobar! Isusati pa ne volim kad se čovjek pljuje i kad pokaže znakove života, ne znam šta vam to znači. Da sutra zabije 3 gola, neki bi rekli, eh mogao je 5. Čini se brži kako fizički, tako i u glavi. Ako nastavi kao večeras, opcija ispred Paulinha dakako. O Rakitiću da ne pričam.
Gomes je bio dobar! Isusati pa ne volim kad se čovjek pljuje i kad pokaže znakove života, ne znam šta vam to znači. Da sutra zabije 3 gola, neki bi rekli, eh mogao je 5. Čini se brži kako fizički, tako i u glavi. Ako nastavi kao večeras, opcija ispred Paulinha dakako. O Rakitiću da ne pričam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Rekoh ja vama gomez ce dominirati, odlican je bio i to na neprirodnoj poziciji
Valverde iznenadio s postavkom,ali pametno, zgusnuo je sredinu, nadmudrio je chola potpuno jer atletico je izgledao dobro samo u prvih pola sata dok su trcali ko ludi, ali su se brzo potrosili i zaadnjih pola sata su bili na konopcima, i tu je valverde s izmjenama i uspostavio dominaciju, jedine zamjerke su sto nije prije malo uveo paulinja ili denisa, ali i ovako e trebalo pobijediti, mesi i suki u zavrsnici su falili
Eto nadam se da mnogima pao teret da necemo biti dobri u jakim utakmicama, ovo je bilo jedno od najtezih gostovanja u svijetu i moze se, ima jos puno prostora za napredak, jednog po jednog igraca valverde vraca u zivot i vidimo da gomes,delufeu,paulinjo,denis,semedo postaju ozbiljni igraci, buskec i suki se vracaju,cim se malo zgusne sredina buskec dominira, sad vec imamo ozbiljnu sirinu u igri,izmjene nisu radi reda nego daju doprinos
Mesija cesto kritikujem kad podbaci u ovim jakim utakmicama, veceras necu, hodao je prvo poluvrijeme al kasnije se trudio, dobro je bio cuvan i nije ga htjela lopta, mogo je i trebo rijesiti al nema veze
Valverde iznenadio s postavkom,ali pametno, zgusnuo je sredinu, nadmudrio je chola potpuno jer atletico je izgledao dobro samo u prvih pola sata dok su trcali ko ludi, ali su se brzo potrosili i zaadnjih pola sata su bili na konopcima, i tu je valverde s izmjenama i uspostavio dominaciju, jedine zamjerke su sto nije prije malo uveo paulinja ili denisa, ali i ovako e trebalo pobijediti, mesi i suki u zavrsnici su falili
Eto nadam se da mnogima pao teret da necemo biti dobri u jakim utakmicama, ovo je bilo jedno od najtezih gostovanja u svijetu i moze se, ima jos puno prostora za napredak, jednog po jednog igraca valverde vraca u zivot i vidimo da gomes,delufeu,paulinjo,denis,semedo postaju ozbiljni igraci, buskec i suki se vracaju,cim se malo zgusne sredina buskec dominira, sad vec imamo ozbiljnu sirinu u igri,izmjene nisu radi reda nego daju doprinos
Mesija cesto kritikujem kad podbaci u ovim jakim utakmicama, veceras necu, hodao je prvo poluvrijeme al kasnije se trudio, dobro je bio cuvan i nije ga htjela lopta, mogo je i trebo rijesiti al nema veze
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Hajd dobro, sve i nekako....ali najviše mi smeta što Roberto grije klupu dizalašu Rakitićumessilla je napisao/la:Izmjena jeste katastrofa, ali je jbga donijela bod.let3 je napisao/la:Izmjena Semedo - Roberto je glupost veceridok mu ona portugalska ojebina ganja sjenke Atleticovih igraca, on vadi Semeda koji uopšte nije umorar i stavlja tamo na desni bok Roberta....jbm ti takve pickaste trenere

Dokle sežu Raketini krediti

Ako je vec Roberto projektovan u njegovoj glavi kao desni bek, onda bar neka ubaci onog ludog Paulinha...budala je drska (pozitivno), hoce trcati, ulazi u duele, ne boji se dati neki rizican pas prema naprijed (OK, ne zna al jbg bar pokušava

Dalje, Denis sjedi na klupi a Gomes mu glumi krilo

Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 okt 2017, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.