AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Manijac18
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Manijac18 » 01 sep 2010, 20:20

tony-mortale je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:greška što se tiče pata, on je zapravo pravi CF, ali u nedostatku brzih igrača je stavljen više na krilo,
u nedelju jedan gol dao sa krila a drugi kad je ušao u sredinu tako da se on itekako dobro snalazi u samom špicu napada, tako da ako nebude ibre on ide umjesto njega a robinjo na patovo mjesto, sad ima kombinacija koliko hoćeš, vrhunski mercato
Pato pravi CF? i ti mi pratis Milan i njegove igrace? Pato igra na svojoj prirodnoj poziciji, on kad je igrao spica, nije se najbolje snalazio i sam je izjavio da se tu ne snalazi najbolje i da mu ta pozicija ne odgovara..
lezi odmori, pa onda dođi ponovo da pričaš o patu, čovjek je špi igrač nikakav krilni napadač, to je postao zbog nedostatka brzih igrača u milanu, inače u brazilskoj reprezentaciji ti igra čistu 9, to si mogao i sam u roku 15 sec provjeriti :roll:
ajde ti malo potrazi sinek sta i kako pa mi se javi.. cuj pato CF, :roll:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2010, 20:36

izvoli, nemoraš se zahvaljivati, više od pola golova tu je dao kao centarlni napadač(a u reprezentaciji sve), opet ponavljam isto učitelj u prvom razredu, to što može igrati i krilo mu je samo +, milan nije imao nikog drugog tu, a kao centralnog su kao i imali hunta i boriela, kad se pato ozljedio čak su doveli mancinia iz intera-zašto, pa zato što osim pata niko drugi to nije mogao igrati, al haj et ti si najpametni, pato je bezveze napadač, ovi golovi su svi plod slučajnosti, ibra je bezveze, kloc, robinjo klaun, milan ekipa u rangu naše lige, sve ok, al idi prati romu ili koga već eto to je velika ekipa a nas pusti na miru da pratimo AC, živio
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 sep 2010, 22:41

daj jeste vise zapeli za Pata sta moze coek igrat i krilo i centralnog napadaca 8-) :D btw evo ekipa za LP
C Milan A Lista:

Golmani: Christian Abbiati, Marco Amelia, Flavio Roma.

Odbrana: Alessandro Nesta, Sokratis Papastathopoulos, Massimo Oddo, Marek Jankulovski, Gianluca Zambrotta, Daniele Bonera, Thiago Silva, Mario Yepes, Luca Antonini.

Sredina: Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Mathieu Flamini, Ignazio Abate, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini, Kevin-Prince Boateng.

Napad: Filippo Inzaghi, Zlatan Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

AC Milan B Lista:

Alexandre Pato (Napad), Rodney Strasser (Sredina), Simone Verdi (Napad)
nezz sta znaci ovo A i B lista :S a nisu pozvani Montelongo,Onyewu,Oduamadi
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2010, 23:26

B lista ti je olakšica za klubove, jer tu mogu prijaviti igrače mlađe od 21 god a koji su u klubu barem 2 godine neprekidno i tako otvaraju mjesto na A listi. to je neki novi fazon uefe kojim izlaze u susret klubovima koji imaju igrače iz svoje škole, nište se ne brini igraće pato, ako si zbog tog mislio ;)

Montelongo,Onyewu,Oduamadi nisu tu jer svakako neće se oni naigrati u milanu ni u seriji a,a u Lp nikako, neće ni mnogi od ovih na spisku(yepes, jankulovski, abate i sl.)

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 01 sep 2010, 23:55

tony-mortale je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:napad -> 3 brazilca + 1 bosanac :lol: :lol:
mali off.
otkud ti robijaš a da ne navijaš za milan, jednom sam bio kod druga u ze. i otišli na tekmu čelika, pa ja konto milan igra toliko je bilo sevchenkovih i kakinih dresova
ma to samo zato sto su slicne klupske boje..ja msm da ne znaju ni par igraca iz prve postave :mrgreen: hvala Bogu navijam za Željezničar a i za AC Milan..msm simpatisem ga ;) :D
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 02 sep 2010, 00:06

Legenda Milana Zvonimir Boban izjavio je za Sky Sport Italiju da je Inter napravio veliku grešku što u prelaznom roku nije doveo niti jedno pojačanje za razliku od Milana koji se dosta pojačao.
Boban misli da je Milan sa Robinhom i Zlatanom Ibrahimovićem danas dosta jači nego prošle sezone, te da je Inter napravio veliku grešku što nije doveo bar jednog velikog igrača u prelaznom roku, nekoga ko bi motivirao sadašnje igrače Intera da rade još više.

"Inter je napravio grešku ne kupivši niti jednog igrača. Trebali su nove igrače koji bi natjerali staru gardu da čuvaju svoje pozicije u timu. Prije svega mislim da su trebali kupiti jednog playmakera koji bi brže davao loptu Sneijderu", rekao je Boban.

:lol: :lol: 8-)
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 sep 2010, 00:11

nista nek se taj milanovac ne brine za Inter nema razloga, doduse ja da se pitam da mjenjam Milita za Ibru rekao bi ---NIKAD---, zatim Etoa za Robinha NIKAD,.......jednostavno ti napadaci su zlato, a ne nekakvi egoisti i prevaranti :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 sep 2010, 00:17

vuvu_zzz je napisao/la:nista nek se taj milanovac ne brine za Inter nema razloga, doduse ja da se pitam da mjenjam Milita za Ibru rekao bi ---NIKAD---, zatim Etoa za Robinha NIKAD,.......jednostavno ti napadaci su zlato, a ne nekakvi egoisti i prevaranti :roll:
koji fail, robinjo i zlatan egoisti i prevaranti, a etoo i milito zlato, pa ja gluplje nešto odavno nisam pročita rekao bi čovjek ti ih sve lično znaš pa si im i karaktere procjenio (mada o tom etu niko nikad ništa lijepo nije rekao, osim što je silovao po africi, prijetio majkama svoje vanbračne djece smrću, djecu nikad priznao i naravno ne plaća alimentaciju), a zlatan koji vam je 3 godine bio najbolji igrač i najbolji strijelac vidi sad nevalja, a naravno da ih nikad nebi mjenjao jer ti ih niko ni ne nudi :roll:
militu svaka čast, dobar je igrač, al da se za njega u širim okvirima čuje tek u 30. nešto ipak govori, dok su ovi izmjenjali odreda samo velikane on po genoi i saragosi harao, što ga ne dovedoste prije 10 godina kad je tako zlato

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 sep 2010, 00:25

Odlična pojačanja ;) , valjda će Allegri sve to fino posložiti :)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 sep 2010, 14:55

Danas je Patu 21. rođendan, tako mlad a već se godinama zna za njega na svjetskoj sceni, sve najbolje patak, zabij bar toliko golova koliko godina imaš, počeo si sezonu fantastično :D .
Alegrija novinari pitali je li moguće da robinjo, ronaldinjo,pato i zlatan igraju zajedno, na što je on odgovorio da je moguće(valjda mu to neće biti primarna formacija, jer i odbrana se mora igrati), ali da će to zavisiti od jako puno faktora.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 sep 2010, 19:21

Tek što je završio ljetni mercato u milanu se već spominje jedno zimsko pojačanje, navodno je već dogovoren prelazak još jednog urugvajskog mladog reprezentativca, riječ je o Sebastianu Coatesu, momku visokom 1.96., a 1990. godište, igra stopera u urugvajskom Nacionalu.
Calciomercato piše da je razlog ovako iznenadnog kupovanja igrača već dogovorena saradnja sa stranim investitorima od sljedeće sezone, ali nije riječ o šeiku Mansouru koji će i dalje sa svojim Fly Emiratesom biti glavni sponzor, već je riječ o ruskom Gazpromu najvećem svjetskom izvozniku plina. Oni bi trebali kupiti manjinski paket dionica (20-30%) za 150-200 miliona eura.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 sep 2010, 11:32

Nakon sto je bio napad Milana Ka-Pa-Ro Kaka Pato Ronaldinho, ovaj je jos jaci i bolji i glasi : Ib-Ro-Pa-Ro-vić :mrgreen: " U nove pobijedee "

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 03 sep 2010, 17:26

tek došo mali, a već se udomaćio :D

slika
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 03 sep 2010, 17:29

silenT. je napisao/la:tek došo mali, a već se udomaćio :D

slika
a gledaj izraza lica...ono u stilu "UUU...al bih te zguz.o---!" :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 sep 2010, 17:43

slika
samo što ovo veze s milanom nema, ako se misli p.e.d.e.r.i.s.a.t.i nek to po brazilu radi :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 03 sep 2010, 18:27

slika
Ovde jos samo fali Ibrahimovic bude...Mi smo mala mala mala,mala grupa P.e.d.e.r.a :D :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 sep 2010, 18:39

nije on zlatanov tip, on voli one visoke i jake kao pique, znači ili nesta ili onaj amer onjewu su njegovi :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 03 sep 2010, 22:33

Pretpostavljam da ce Huntelaar sad za DVOJICU koja su nedavno tvrdili da on nema pojma, biti najbolji napadac u Evropi nakon ovog hattricka :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 sep 2010, 22:35

Brnjoo je napisao/la:Pretpostavljam da ce Huntelaar sad za DVOJICU koja su nedavno tvrdili da on nema pojma, biti najbolji napadac u Evropi nakon ovog hattricka :lol:
Da zabije 15 golova za poluvrijeme meni ce biti debilcina zesca ako si na mene mislio odmah da ti kazem.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 sep 2010, 22:36

Brnjoo je napisao/la:Pretpostavljam da ce Huntelaar sad za DVOJICU koja su nedavno tvrdili da on nema pojma, biti najbolji napadac u Evropi nakon ovog hattricka :lol:
jašta radi :mrgreen: biće,biće ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.