ima snimak utakmice?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Termin Hercegovina,kao sluzbeni i administrativni naziv,uveli su Austrougari...U vrijeme kraljevine Bosne,cesto se koristio naziv donji krajevidubrovnik je napisao/la:Nije brate isto kao Krajina ili Posavina. Nije Bosna i Posavina vec Bosna i Hercegovina. Ali ajde vi to gledate drugim ocima i nije tema.Merhaba je napisao/la:Ma Hercegovina je samo regija u Bosni kao Krajina , Posavina itd. Nema potrebe da ona ikako i stoji u nazivu drzave nego iskljucivo Bosna, ali nas bi uvijek nesto da dijele pa eto al hajd da ne idemo u off previse...
Ja sam to napisao gledajuci kakve je sportske velicine taj dio BiH dao a i sam sam slucajno porijeklom iz njenog srca.
Dobro care zasto ti meni tumacis povjesne fakte?solinas je napisao/la:Termin Hercegovina,kao sluzbeni i administrativni naziv,uveli su Austrougari...U vrijeme kraljevine Bosne,cesto se koristio naziv donji krajevidubrovnik je napisao/la:Nije brate isto kao Krajina ili Posavina. Nije Bosna i Posavina vec Bosna i Hercegovina. Ali ajde vi to gledate drugim ocima i nije tema.Merhaba je napisao/la:Ma Hercegovina je samo regija u Bosni kao Krajina , Posavina itd. Nema potrebe da ona ikako i stoji u nazivu drzave nego iskljucivo Bosna, ali nas bi uvijek nesto da dijele pa eto al hajd da ne idemo u off previse...
Ja sam to napisao gledajuci kakve je sportske velicine taj dio BiH dao a i sam sam slucajno porijeklom iz njenog srca.
aludirajuci na juzne dijelove kraljevine Bosne.
Za vrijeme Osmanskog carstva,sluzbeni naziv je bio Bosanski Ejalet,ili ti ga pasaluk.
Danasnja BIH nije sastavljena iz dva dijela Bosne I Hercegovine,pa da hercegovina bude zasebna u bilo kojem smislu...ona je uvjek bila dio Bosne,uvjek.
Danasnja desavanja pak,kao i sve drugo,silom su nametnuta,svidjalo se to nama ili ne.....
Čuj regija. Eto i BOsna je regija u Bosni i Hercegovini ne treba se država zvati nikako drugačije nego Hercegovina. Čuj isto kao Krajina i Posavina.Merhaba je napisao/la:Ma Hercegovina je samo regija u Bosni kao Krajina , Posavina itd. Nema potrebe da ona ikako i stoji u nazivu drzave nego iskljucivo Bosna, ali nas bi uvijek nesto da dijele pa eto al hajd da ne idemo u off previse...
druze to dvoje nije ni blizu jedno drugogsolinas je napisao/la:Termin Hercegovina,kao sluzbeni i administrativni naziv,uveli su Austrougari...U vrijeme kraljevine Bosne,cesto se koristio naziv donji krajevidubrovnik je napisao/la:Nije brate isto kao Krajina ili Posavina. Nije Bosna i Posavina vec Bosna i Hercegovina. Ali ajde vi to gledate drugim ocima i nije tema.Merhaba je napisao/la:Ma Hercegovina je samo regija u Bosni kao Krajina , Posavina itd. Nema potrebe da ona ikako i stoji u nazivu drzave nego iskljucivo Bosna, ali nas bi uvijek nesto da dijele pa eto al hajd da ne idemo u off previse...
Za vrijeme Osmanskog carstva,sluzbeni naziv je bio Bosanski Ejalet,ili ti ga pasaluk.
Danasnja BIH nije sastavljena iz dva dijela Bosne I Hercegovine,pa da hercegovina bude zasebna u bilo kojem smislu...ona je uvjek bila dio Bosne,uvjek.
Danasnja desavanja pak,kao i sve drugo,silom su nametnuta,svidjalo se to nama ili ne.....
Poznavajuci nas debitovace sa 25soko je napisao/la:Sinoc sam pogledao snimak u21. Gojak je pravo jak igrac, veoma slican Medunjaninu sto se tice kontrole lopte, ima i zadnji pas a jos moze trcati. Jak u duelu, jedina mana mu je sto nekad previse srlja, treba stati na loptu a to se moze nauciti.
Treba ga gurati i u a repci, ipred Pjanica i Besica.
Sto se tice A repke sa Duljevicem, Gojakom, Hajrovic, Besic i Pjanic to moze jako dobro izgledati. Valjda ce Amir i Burnic igrati vise ove sezone. Deni je takodjer tu.
Donji kraji su na sjeverozapadu Bih, otprlike od Vrbasa do Sane, a Hercegovina se zvala Zahumlje, Humsolinas je napisao/la:Termin Hercegovina,kao sluzbeni i administrativni naziv,uveli su Austrougari...U vrijeme kraljevine Bosne,cesto se koristio naziv donji krajevidubrovnik je napisao/la:Nije brate isto kao Krajina ili Posavina. Nije Bosna i Posavina vec Bosna i Hercegovina. Ali ajde vi to gledate drugim ocima i nije tema.Merhaba je napisao/la:Ma Hercegovina je samo regija u Bosni kao Krajina , Posavina itd. Nema potrebe da ona ikako i stoji u nazivu drzave nego iskljucivo Bosna, ali nas bi uvijek nesto da dijele pa eto al hajd da ne idemo u off previse...
Haha, nista to nije novo. Odavno se guraju klinci nazor. A to za agenciju samo potvrdjuje da su i dalje mutne vode u savezu.Zukanovic je napisao/la:Adnan Kanurić (SC Fortuna Köln, Njemačka) : on igra za SV Deutz 09 ( 5 liga njemacka)![]()
Nikola Kosanić (HSV, Njemačka) : on igra za TSV Niendorf ( 1.Liga Sjever) ista agencija ko Hadzic, Sadiku i Veladzic
Kakvo guranje nazor ne lupetaj gluposti. Kosanic je bio kapiten u15 i u16 reprezentacije njemačke, Hadzic , Veladzic i Sadiku dokazani u repci , gdje je tu sumnjiv kvalitet reci mi i šta ti smrdi...sajo10 je napisao/la:Haha, nista to nije novo. Odavno se guraju klinci nazor. A to za agenciju samo potvrdjuje da su i dalje mutne vode u savezu.Zukanovic je napisao/la:Adnan Kanurić (SC Fortuna Köln, Njemačka) : on igra za SV Deutz 09 ( 5 liga njemacka)![]()
Nikola Kosanić (HSV, Njemačka) : on igra za TSV Niendorf ( 1.Liga Sjever) ista agencija ko Hadzic, Sadiku i Veladzic
Dzenis i Gojak bi trebali sljedece godine biti standardni prvotimci u A timu. Ako ne bude kakvih nepredvidjenih padova ili povreda.Vucevich je napisao/la:U21 repka je solidna, razmisljam ko bi mogao biti pojacanje do 2019, mozda Nedim Hadzic i Dzenis Burnic?