a onaj drugi pobjego i gleda sa sigurne distancebhsport je napisao/la:Dulja stavio Estonca na ringispil

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
a onaj drugi pobjego i gleda sa sigurne distancebhsport je napisao/la:Dulja stavio Estonca na ringispil
Ja potvrdjujem da si ti najvise vjerovao u njega i da si govorio da je korisniji od svih nasih krila.Tracy3McGrady je napisao/la:Ko reče da vadimo postove.
Smijali ste se kad sam o ovom momku pričao, a sad kolektivno svrsavanje.
Penny Hardaway #1
21.09.2017.Rokoko87 je napisao/la:Dubljević > Lulić > Višća
Uvijek sam vizionar bio.Sabinho je napisao/la:21.09.2017.Rokoko87 je napisao/la:Dubljević > Lulić > Višća![]()
Ne bih rekao da je napredovao, nego je napokon dobio šansu... u PL je on uvijek igrao ovako i sam nosio ekipu.HankMoody je napisao/la:Zaista je dosta napredovao odlaskom iz naše lige, nadam se da će ubrzo dobaciti do Bundeslige.
Moguće, ne pratim našu ligu nikako.Virtu4l je napisao/la:Ne bih rekao da je napredovao, nego je napokon dobio šansu... u PL je on uvijek igrao ovako i sam nosio ekipu.HankMoody je napisao/la:Zaista je dosta napredovao odlaskom iz naše lige, nadam se da će ubrzo dobaciti do Bundeslige.
Dešava im se naša okolina koja je toksična za sve što je talentovano, napredno i drugačije.DevilsAdvocate je napisao/la:Ima u nasoj ligi jos par ovakih igrca koji jos nisu ''prestari'' da naprave neki korak dalje, prije svega Ordagic, pratim nasu ligu dosta godina i dominacija koju je Duljevic uvijek imao mi je uvjek bila fascinantna, to sam mozda jos samo vidio kod Ordagica ali mi nije jasno sta se desava u njihovim glavama pa do 23 ili 24 godine zaglave u ovim rupcagama od ekipa...
Pitaj nas Željovce kakav je, mi to znamo bolje nego PitariHankMoody je napisao/la:Moguće, ne pratim našu ligu nikako.
Psovali su mu navijači Želje na Grbavici, pa znam to.Virtu4l je napisao/la:Pitaj nas Željovce kakav je, mi to znamo bolje nego PitariHankMoody je napisao/la:Moguće, ne pratim našu ligu nikako.
Uvijek je bio fantastičan protiv nas, radio je šta mu je volja, niko ga nije mogao zaustaviti.HankMoody je napisao/la:Psovali su mu navijači Želje na Grbavici, pa znam to.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Majestic-12 [Bot] i 36 gostiju.