FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E nek prođe i ova pauza, baš sam se zaželio premijer lige... sve osim tri boda u Zenici je katastrofa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da Kajkut nece biti u prvih 11. Uje... nam je svaku sansu protiv Zrinjskog i jos na kraju zagrljen sa njihovim igracem otisao u svlacionicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jesam li ja dobro vidio ili oni tamo bolesnici zaista upoređuju Misimovića i Husića?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slomi se Miske ulagajuci svoje pare u klub ko Husic, sa Husicem se niko ne moze poredit u BiH.Virtu4l je napisao/la:Jesam li ja dobro vidio ili oni tamo bolesnici zaista upoređuju Misimovića i Husića?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Nikad mi neće biti jasno po kojoj logici čovjek ako već ima toliko novca i toliko voli klub ne bude generalni sponzor...Zeljo92 je napisao/la:Slomi se Miske ulagajuci svoje pare u klub ko Husic, sa Husicem se niko ne moze poredit u BiH.Virtu4l je napisao/la:Jesam li ja dobro vidio ili oni tamo bolesnici zaista upoređuju Misimovića i Husića?

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Pazi ti samo kako se to upoređuje, kao da je Senad Misimović vlasnik Željezničara, znači nisu svjesni šta pišu i koliko nas brukaju.Zeljo92 je napisao/la:Slomi se Miske ulagajuci svoje pare u klub ko Husic, sa Husicem se niko ne moze poredit u BiH.Virtu4l je napisao/la:Jesam li ja dobro vidio ili oni tamo bolesnici zaista upoređuju Misimovića i Husića?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ZeljovciVirtu4l je napisao/la:Pazi ti samo kako se to upoređuje, kao da je Senad Misimović vlasnik Željezničara, znači nisu svjesni šta pišu i koliko nas brukaju.Zeljo92 je napisao/la:Slomi se Miske ulagajuci svoje pare u klub ko Husic, sa Husicem se niko ne moze poredit u BiH.Virtu4l je napisao/la:Jesam li ja dobro vidio ili oni tamo bolesnici zaista upoređuju Misimovića i Husića?

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
-
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Nadam se da Kajkut nece biti u prvih 11. Uje... nam je svaku sansu protiv Zrinjskog i jos na kraju zagrljen sa njihovim igracem otisao u svlacionicu.

Imas li imalo stida?
HVALA TI DIMITRIJE
Salje im @nea iz banovicaVirtu4l je napisao/la:Pazi ti samo kako se to upoređuje, kao da je Senad Misimović vlasnik Željezničara, znači nisu svjesni šta pišu i koliko nas brukaju.Zeljo92 je napisao/la:Slomi se Miske ulagajuci svoje pare u klub ko Husic, sa Husicem se niko ne moze poredit u BiH.Virtu4l je napisao/la:Jesam li ja dobro vidio ili oni tamo bolesnici zaista upoređuju Misimovića i Husića?

Željo nije Misimovicev klub niti ce ikad biti a to ce naucit uskoro. Drugo, Husic daje svoje pare a Misimovic garantuje, a troši Zeljine sakom i kapom.
Đubre poltronsko, hladno predade klub Misimovicu u ruke, kao da je Sloga Simin Han
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma nisu više svjesni šta pričaju, toliko su se pogubili.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je sa Markovicem? Odavno vec nije povrijedjen i nastupa za b tim, a nema ga ni na klupi za prvi tim?
Ovaj B tim bi komotno mogo u premijer ligu kolke su plate u njemu, strah me krenut pa racunat, al stevo, bekric, markovic... evo glavu dajem ako vitez puno vise daje na plate nego mi na b tim
https://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/
Markovic 5 dana povrijedjen bio, a nema ga u sastavu ko da je nogu amputiro, jos covjek novi ugovor potpiso nedavno
Ovaj B tim bi komotno mogo u premijer ligu kolke su plate u njemu, strah me krenut pa racunat, al stevo, bekric, markovic... evo glavu dajem ako vitez puno vise daje na plate nego mi na b tim
Markovic 5 dana povrijedjen bio, a nema ga u sastavu ko da je nogu amputiro, jos covjek novi ugovor potpiso nedavno
Jasam cuo da Markovic nema nikakvu povredu, zeli da igra ovi mu nedaju, dok je cenan ubleha bijo, trazio mu papire cenan mu reko da prvo ih plati da ce dobit.. e sad sta je istina fkt neznam..irfo je napisao/la:Sta je sa Markovicem? Odavno vec nije povrijedjen i nastupa za b tim, a nema ga ni na klupi za prvi tim?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
nek crknu dušmani najjači smo najjačiirfo je napisao/la:evo glavu dajem ako vitez puno vise daje na plate nego mi na b tim
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
je li ovo fakat meša

Ma kakav Meša Bog ti zdravlje dao...
Ma jok ba to je Sejo Bucan.
- plavousrcu
- Kontakt:
Misimovic formalno nije vlasnik kluba, ali kao da jeste. Sa svojim poltroncicima dovodi i odvodi igrace, dovodi i odvodi trenere i sportske direktore. Samo se kod nas predsjednik kluba ne pita ni zasta. Ali, sabura, svjestan je i on da sve vise navijaca prepoznaje kako stvari stoje i mislim da ce se polako probati izvuci iz kluba. Nadam se da ce i poltroncici njegovim stopama. Da su znali i da ego nije nio vazniji od Zelje napravili bi najbolji posao u istoriji kluba. Ovako ce ostati upisani kao ljudi koji su zahvaljujuci super ideji i navijacima napravili Istok i sredili stadion i kao ljudi koji su ogromne novce spiskali i nista osvojili nisu.Virtu4l je napisao/la:Pazi ti samo kako se to upoređuje, kao da je Senad Misimović vlasnik Željezničara, znači nisu svjesni šta pišu i koliko nas brukaju.Zeljo92 je napisao/la:Slomi se Miske ulagajuci svoje pare u klub ko Husic, sa Husicem se niko ne moze poredit u BiH.Virtu4l je napisao/la:Jesam li ja dobro vidio ili oni tamo bolesnici zaista upoređuju Misimovića i Husića?
A more bit i Paprica.

jel me zajebava neko

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, pinki i 45 gostiju.