Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
vi ste ga postavii vec u premier ligu..ima jos dosta igrati i moguce je da jedinstvo bude novi-stari premierligas
-
- Kontakt:
To ti nesto siguran,Tigar nije vise u upravi,ali izgleda da vam iz sjene stima rezultate pa zbog toga si ti tako siguran!?anlayan je napisao/la:vi ste ga postavii vec u premier ligu..ima jos dosta igrati i moguce je da jedinstvo bude novi-stari premierligas
da stima rezultate ne bi mi npr. sask pobjedjivali samo 1:0 i to kod kuce..
I mene bas zanimasantakuruz je napisao/la:Jel Olimpik još uvijek igra u Hrasnici domać�utakmice?
Danasnje kolo veoma bitno za Olimpik i Jedinstvo.Ako se desi poraz Jedinstva ostaju jos samo neke teoretske sanse za ulazak u PL a granici se sa naucnom fantastikom.
izvini znali neko koliki bi bio kapacitet ovog stadiona, ako naprave ovakav stadion, pa tu onda moze igrati i repka. samo naprijed OLIMPIK, ocito ces imati mnogo navijaca aBdcalcio je napisao/la:vidio sam slike negdje davno u novinama ali evo ima i na internetu. ako u medjuvremenu nisu promjenili dizajn ili slicno to bi trebalo biti to, buduci stadion Otoka.

mB!
Olimpik igra u Hrasnici ovo prvenstvo a na ljeto prelazi na Otoku.
Kapacitet stadiona je 9600 sjedecih i pokrivenih mjesta.Ovaj projekat je dijelom izmjenjen,cio stadion ce biti pokriven.
Kapacitet stadiona je 9600 sjedecih i pokrivenih mjesta.Ovaj projekat je dijelom izmjenjen,cio stadion ce biti pokriven.
jbt imam osjećaj da će i Olimpik kao i ovaj Hofenhajm ući u 1. ligu (PL) i ostati među prvih 3-4 na tebeli.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
pare vrte gdje burgija nece, ne zivi se od proslosti kao sarajevo i zeljoZagor je napisao/la:jbt imam osjećaj da će i Olimpik kao i ovaj Hofenhajm ući u 1. ligu (PL) i ostati među prvih 3-4 na tebeli.
I Ja imam taj osjecaj, mislim da Olimpik moze daleko dogurati oni su vukovibh hrvat je napisao/la:pare vrte gdje burgija nece, ne zivi se od proslosti kao sarajevo i zeljoZagor je napisao/la:jbt imam osjećaj da će i Olimpik kao i ovaj Hofenhajm ući u 1. ligu (PL) i ostati među prvih 3-4 na tebeli.

mB!
Kao sto se i ocekivala lagana pobjeda nad ekipom Krajine iz Cazina.Olimpik imao osim golova sest sto postotnih sansi a gosti dva smijesna pokusaja da im se svira jedanaesterac,malo od ekipe koja se misli izboriti za opstanak.Prvenstvo je rijeseno kada je u pitanju ulazak u PL.
veoma mi je drago sto ce uci u pl,na gostovanje cemo ici tranvajem...Zagor je napisao/la:jbt imam osjećaj da će i Olimpik kao i ovaj Hofenhajm ući u 1. ligu (PL) i ostati među prvih 3-4 na tebeli.

vukovi sa otoke hhaa
Ovaj projekat je za svaku pohvalu.
Radujem se rezultatima Olimpika i volio bih da ulete u PL i razdrmaju istu.
Radujem se rezultatima Olimpika i volio bih da ulete u PL i razdrmaju istu.
Olimpik na plus 7...
Husref uvodi Olimpik u Premijer Ligu
Husref uvodi Olimpik u Premijer Ligu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
GRACIC uz pomoc sudija vodi olimpik u PL to je prava istina a ne kvalitet olimpika jer se to vidjelo u utakmici protiv BRATSTVA jadan je olimpik al sa GRACICEM ce harati i PL
U toku 90 minuta u Gracanici niste uputili nijedan sut prema golu Olimpika,ne znam sta ste ocekivali da ce vam se pustiti bodovi onako sto vam gori,ljuti se i mrzi kada ti nista drugo ne preostaje. 

Bilo bi fino da napokon jedan sarajevski klub osvoji ovu nasu ligu nije neki kvalitet, ali mislim da ce bar kupiti par igraca da valjaju i onda bosanskohercegovacki vukovi(kako u bundesligi hoff,)napadaju na titulu

mB!
- AnnesTNT
- Kontakt:
Olimpik hmm..Mukiol je napisao/la:Bilo bi fino da napokon jedan sarajevski klub osvoji ovu nasu ligu nije neki kvalitet, ali mislim da ce bar kupiti par igraca da valjaju i onda bosanskohercegovacki vukovi(kako u bundesligi hoff,)napadaju na titulu![]()
Prejaka ekipa najbolji igrac Radonja ove godine ce uci u PL i za 2 godine osvojiti premijer ligu

ako ovako nastave napredovati osvojice 100% ako ne iduce onda bar u narednih 5 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.