Kakav atribut dajes Bajramovicu?invincible1921 je napisao/la:Sta mislite da otovrimo kakav kurs da se Bolic, pjevac Baljic, pokeras Barbarez i slicni uce trenerskom poslu na klupi reprezentcije...![]()
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Zašto ne bi probali sa Bajramovićem? Šta je to neko specijalniji od ovih imena što se spominju? Nemamo mi Messija u ekipi pa da sad ekipa ili igrač trpi što nemamo trenera.
- invincible1921
- Kontakt:
Da kao i svi navedni nema blage veze sa ternerskim poslom jer je zavrsio karijeru nedavno, a ne vidim da se nesto angazovo na trenerskom poslu...dubrovnik je napisao/la:Kakav atribut dajes Bajramovicu?invincible1921 je napisao/la:Sta mislite da otovrimo kakav kurs da se Bolic, pjevac Baljic, pokeras Barbarez i slicni uce trenerskom poslu na klupi reprezentcije...![]()
Sta ti mislis da mi postavimo spahica ili ibisevica ?

=\_1921_/=
Pa on se bavi trenerskim poslom koliko ja znam.invincible1921 je napisao/la:Da kao i svi navedni nema blage veze sa ternerskim poslom jer je zavrsio karijeru nedavno, a ne vidim da se nesto angazovo na trenerskom poslu...dubrovnik je napisao/la:Kakav atribut dajes Bajramovicu?invincible1921 je napisao/la:Sta mislite da otovrimo kakav kurs da se Bolic, pjevac Baljic, pokeras Barbarez i slicni uce trenerskom poslu na klupi reprezentcije...![]()
Sta ti mislis da mi postavimo spahica ili ibisevica ?
Biti trener u Zeljeznicaru i Sarajevu realno i nije neka preporuka. Zrinjski je osvojio zadnjih nekoliko godina 3 titule sa 3 razlicita trenera. Moze li svaki od njih biti selektor?
- invincible1921
- Kontakt:
@dubrovnik ali osvojiti pehare u zelji i srajevu vala i jest...vi pricate ko da je osvojit bilo kakav pehar eto usput mogu svi ako im se da peglat...
Ne ne treba...al Osim ima vise pehara nego Zrinski u historiji. Uostalom svi se uhvatili perioda od 2009 a sta je sa periodom kad smo igrali sa Newcastlom ?
Gdje je trener ?
Ne ne treba...al Osim ima vise pehara nego Zrinski u historiji. Uostalom svi se uhvatili perioda od 2009 a sta je sa periodom kad smo igrali sa Newcastlom ?
Gdje je trener ?
=\_1921_/=
Ja povremeno pratim BiH ligu pa nisam siguran tko ima najvise titula od ujedinjenja iste. Valjda je to najmjerodavnije.invincible1921 je napisao/la:@dubrovnik ali osvojiti pehare u zelji i srajevu vala i jest...vi pricate ko da je osvojit bilo kakav pehar eto usput mogu svi ako im se da peglat...
Gdje je trener ?
Ali ajde da ne privatiziram temu. Volio bih da se malo odmorimo od vas iz Sarajeva. Bazdarevica ste takodjer vecina vas iz Zelja podrzavali.
Ali sada ga ne bi uzeli sebi taman da ga Osim zamjeni u reprezentaciji.
Ja bih volio ozbiljnog selektora a ako je to nemoguce onda bih radije Bajramovica nego Osima
Ti ne bi i to je to. Nekako sam vise sit legendi Sarajeva i Zeljeznicara.
Plasman na EP je dosta laksi zadatak od plasmana na SP, vjerovatno bi se nasao dobar trener, koji bi pristao da radi na procenat od para od plasmana. Sa nasom ekipom, svaki iole dobar selektor ce se plasieatai na EP. Opet su najveci problem ljudi u savezu, tesko da ce iko pristati da radi po njihovim naopakim kriterijima.
- invincible1921
- Kontakt:
Nemoj bit tako siguranDrFilgud je napisao/la:Plasman na EP je dosta laksi zadatak od plasmana na SP, vjerovatno bi se nasao dobar trener, koji bi pristao da radi na procenat od para od plasmana. Sa nasom ekipom, svaki iole dobar selektor ce se plasieatai na EP. Opet su najveci problem ljudi u savezu, tesko da ce iko pristati da radi po njihovim naopakim kriterijima.

=\_1921_/=
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hajde Željovci sjašite više sa Amara. Kaže najtrofejniji naš trener. Pomislio bi čovjek da je nekad nešto osvojio izvan ove oyebine od lige i države.
Uzeo par puta ligu (koja je poznata po neregularnosti) i kup ovdje i sad je bolji od Fergusona.
Ponavljam opet, ne uzimati za ozbiljno nijednog trenera iz naše lige! Pa radije bi Barbareza bez trunke trenerskog iskustva volio vijdeti na klupi nego Amara Osima ili Sliškovića.
Ali opet džaba mi ovdje seruckamo kada će uhljupi iz saveza izabrati najpodobnijeg mogućeg trenera. Imali ljudi mogućnost da jednog Felixa Magatha angažuju kao selektora, još se lik sam nudio na početku, ali ne. Ipak bolje Baždarevića kojem je vrhunac karijere promocija u Ligue 1

Uzeo par puta ligu (koja je poznata po neregularnosti) i kup ovdje i sad je bolji od Fergusona.

Ponavljam opet, ne uzimati za ozbiljno nijednog trenera iz naše lige! Pa radije bi Barbareza bez trunke trenerskog iskustva volio vijdeti na klupi nego Amara Osima ili Sliškovića.
Ali opet džaba mi ovdje seruckamo kada će uhljupi iz saveza izabrati najpodobnijeg mogućeg trenera. Imali ljudi mogućnost da jednog Felixa Magatha angažuju kao selektora, još se lik sam nudio na početku, ali ne. Ipak bolje Baždarevića kojem je vrhunac karijere promocija u Ligue 1

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Napisah iole dobar selektor ce se plasiratiinvincible1921 je napisao/la:Nemoj bit tako siguranDrFilgud je napisao/la:Plasman na EP je dosta laksi zadatak od plasmana na SP, vjerovatno bi se nasao dobar trener, koji bi pristao da radi na procenat od para od plasmana. Sa nasom ekipom, svaki iole dobar selektor ce se plasieatai na EP. Opet su najveci problem ljudi u savezu, tesko da ce iko pristati da radi po njihovim naopakim kriterijima.Ovaj novi sistem takmicenja je da UEFA bije one koji nece da idu pa mi nismo otisli

-
- Kontakt:
Vrijeme je da Mesa ode. KO BI MOGAO BITI NASLJEDNIK. Po meni ako ne ubjedimo Vahu jedini preostali kandidat bi mogao biti Prosinecki ili cak mozda Ciro opet, zasto ne. Bolji je i od Papeta i od Mese.
-
- Kontakt:
Cuj zasluzili da odemo a samo estoniju pobjedili 

UPRAVA NAPOLJE!
rece mi jaran iz saveza da je sve dogovoreno sa dusanom bajevicem 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Kamo sreće da je istina.hz1987 je napisao/la:rece mi jaran iz saveza da je sve dogovoreno sa dusanom bajevicem
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Rekla kazala pricehz1987 je napisao/la:rece mi jaran iz saveza da je sve dogovoreno sa dusanom bajevicem
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne bacaj bombe, osjetljiva je to temahz1987 je napisao/la:rece mi jaran iz saveza da je sve dogovoreno sa dusanom bajevicem

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bazdarev ... ije/254648
hahahahahahahahahahahahahahahaha ojjjjjjjjjj curana
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kao da je kemicar a ne nogometni trener.paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bazdarev ... ije/254648
Samo su mu atomi i formule u ovoj pamatnoj glavi.
Ohladi vise Bazdarevicu, ova utakmica je potpuno nevazna. One vazne si sve izgubio i vrijeme je za rastanak. Atome ostavi za svoj naredni tim.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Curan je nadamo se svoje ispucao, ovo ce mu biti zadnja utakmica na klupi repke. Daj nekog ko zna svoj posao da usreci malo ovaj napaceni narod. 

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 10 nov 2017, 05:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.