Caroline GOATcia!

Nikad nije bilo sumnje u njen talenat i znanje, jedino sto je imala slabe zivce i mentalno padala, ali sada je cura postala mentalna institucija!

U ovakvom stavu i samopouzdanju do godine se nadam da moze i slam da osvoji cak! Konsistentna je cijelu sezonu i nema je ni jedne druge da je tolika sigurna u svoje pobjede kad je favorit. Stvarno minimum minimuma nekih smijesnih poraza od levata za razliku i cak od nekih bolje plasiranih. Nju kad ide bas je ide. Sad je krenula da reseta i bolje od sebe i s kojima ima los h2h, samo nebo je granica!
Kakve pobjede nize nad top igracicama i dan za danom, pa je li ovo moguce? Pretice Kontu i na WTA ljestvici sada je 8a a i u utrci za Singapur gdje se sada isto na 8o mjesto uvalila i istisnula Kontu za nekih 250ak bodova. Kako stvari stoje morat ce Konta minimalno finale u Moskvi da izgura jer je Hong Kong otkazala glupaca!
Niko sretniji od mene kad pravi talenat pobjedjuje, a ovako ove krampe ko lazna Britanka (evo 2.u godinu ce zaredom izvisiti za dlaku za Singapur)
Bice poslije i slike!
jestamaji je napisao/la:nikad nisam vidio da neko servira ko ova garcia, prvo digne reket iznad glave pa baci loptu

tj jesam vidio, ali na rekreacionim terenima

Da bas ima cudno kretanje kod servisa ali je jako efektivna na servi. Mislim da je 3a ili 4a po broju aseva u sezoni i po ostalim servis parametrima kotira vrlo visoko. Jake kik servise ima i vrlo precizno plasira, naravno bude i duplih ali se dobro kompenziraju za sve lake poene koje kupi zato. Npr. protiv Kerber prosle sedmice, nasla je slabu tacku kad joj ova mora bekend vracat. Isforsirala je maximalno tu stranu, Andja jadna zna svaki put gdje ce tacno da servira i postavi se jos tamo da pokrije ali dzaba! Ja umiro od smijeha, a pazi jbg opet Andja jedna od najboljih reternerki od svih.