Unistavaju ih onim sredstvom za ciscenje stolica .bila je neka zvrcka i oko togaTobeYarabi je napisao/la:grbavica baza zlaticaSariel je napisao/la:Baza bez zlatica![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Teško, previše ste bodova prosuli na Koševu, a imate preteška gostovanja.skoroalen je napisao/la: Svakako mislim da ću dobit' opkladu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Krivo ti sto nije bilo bif teka ha? zato pizdis i pistis ko pretis lonac saro nasa mala.Sariel je napisao/la:Unistavaju ih onim sredstvom za ciscenje stolica .bila je neka zvrcka i oko togaTobeYarabi je napisao/la:grbavica baza zlaticaSariel je napisao/la:Baza bez zlatica![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja ba. Neko bi odrobij'o više nego prosječan ubica i pljačkaš u BiH. Bahatost se skupo plaća.MocMahale444 je napisao/la:![]()
![]()
moja greska. Cuj 90 dana ko da si zatvora dobio.
@Virtu4l znam, jbg. Ipak se nadam najboljem, jer ste i vi potanki ovih dana, a za sad je razlika 5 bodova, još dva i ja na konju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- TobeYarabi
- Kontakt:
nama je najteze gostovanje na kosevuVirtu4l je napisao/la:Teško, previše ste bodova prosuli na Koševu, a imate preteška gostovanja.skoroalen je napisao/la: Svakako mislim da ću dobit' opkladu.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pretis? Kuhani kompir? A sto ne bi moglooooo.ako ce seo cap carap dodat i malo koljeniceMocMahale444 je napisao/la:
Krivo ti sto nije bilo bif teka ha? zato pizdis i pistis ko pretis lonac saro nasa mala.
Bra'o. Nas "kuća" yebe.TobeYarabi je napisao/la:nama je najteze gostovanje na kosevuVirtu4l je napisao/la:Teško, previše ste bodova prosuli na Koševu, a imate preteška gostovanja.skoroalen je napisao/la: Svakako mislim da ću dobit' opkladu.![]()
Isti onaj nermin crnkic ebo sliku svojuwobly92 je napisao/la:
Ako bude sve kako treba, povećaćemo mi tu razliku u naredne dva kola. Vi gostujete Slobodi i Zrinjskom, a mi Čeliku i GOŠK-u.skoroalen je napisao/la:@Virtu4l znam, jbg. Ipak se nadam najboljem, jer ste i vi potanki ovih dana, a za sad je razlika 5 bodova, još dva i ja na konju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisu svu krtolu Hazard i ekipa odnijeli u Belgiju, ovaj fini primjerak su ostavili Ćuranu i ostalim pripadnicima plave filozofije da se goste uz janjetinu..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad ih celik tohne i sve po planu napada na upravu kluba
Što Tobe reče, mi se najviše bojimo Koševa.Virtu4l je napisao/la:Ako bude sve kako treba, povećaćemo mi tu razliku u naredne dva kola. Vi gostujete Slobodi i Zrinjskom, a mi Čeliku i GOŠK-u.skoroalen je napisao/la:@Virtu4l znam, jbg. Ipak se nadam najboljem, jer ste i vi potanki ovih dana, a za sad je razlika 5 bodova, još dva i ja na konju.
- MocMahale444
Vidi velim ti nije bif tek i nema zavjesa zasto bi ti tu bio?Sariel je napisao/la:Pretis? Kuhani kompir? A sto ne bi moglooooo.ako ce seo cap carap dodat i malo koljeniceMocMahale444 je napisao/la:
Krivo ti sto nije bilo bif teka ha? zato pizdis i pistis ko pretis lonac saro nasa mala.
Miki.para vrti dje burgija ne moreMocMahale444 je napisao/la:Vidi velim ti nije bif tek i nema zavjesa zasto bi ti tu bio?Sariel je napisao/la:Pretis? Kuhani kompir? A sto ne bi moglooooo.ako ce seo cap carap dodat i malo koljeniceMocMahale444 je napisao/la:
Ajmo na pivu pomfri je na moj racun
- MocMahale444
Allahu dragi cuj ga jos me na pivu zove
stakvirulah. Samo prirodno zeleno.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ovo ne moraju zvakati..mogu sebi direktno u zicugu trpatijoker90 je napisao/la:Nisu svu krtolu Hazard i ekipa odnijeli u Belgiju, ovaj fini primjerak su ostavili Ćuranu i ostalim pripadnicima plave filozofije da se goste uz janjetinu..
Ovo im je Slavko krisom posadio pred odlazak u Tuzlu. Napisao im poruku fol kad budete kopali naicete na ono sto mislim o Zelji...TobeYarabi je napisao/la:ovo ne moraju zvakati..mogu sebi direktno u zicugu trpatijoker90 je napisao/la:Nisu svu krtolu Hazard i ekipa odnijeli u Belgiju, ovaj fini primjerak su ostavili Ćuranu i ostalim pripadnicima plave filozofije da se goste uz janjetinu..
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hoce li tuzlanska kucka opet dati Sarajevu ?Sariel je napisao/la:Kad ih celik tohne i sve po planu napada na upravu kluba
- Zeljeznicar -
Nisu ga gulili nožem, nego zubima prije kuhanja.TobeYarabi je napisao/la:ovo ne moraju zvakati..mogu sebi direktno u zicugu trpatijoker90 je napisao/la:Nisu svu krtolu Hazard i ekipa odnijeli u Belgiju, ovaj fini primjerak su ostavili Ćuranu i ostalim pripadnicima plave filozofije da se goste uz janjetinu..
![]()
![]()
@Sabinho, to im ostavio trofej da dignu ispred vječne nakon neslavnog pohoda na titulu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.