Neka hlupaju a krac ce za veceruTobeYarabi je napisao/la:Polupace ti prozore krompirimaSariel je napisao/la:Prebaci hinmeni sjecem kao sejo sikiricaTobeYarabi je napisao/la:De nek neko objasni konama da PP ne znaci prijeteca, nego privatna poruka.. Ispametise me ljudi![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Je li rodila krtola?
- TobeYarabi
- Kontakt:
Kaze frajer hajde da se nadjemo.. Ja mu odgovorim nisi moj tip pichke, sad mi 2 dana dokaziva da nije zenskoPenaltiky je napisao/la:Odgovoris im u stilu Caneta iz Partibrejkersa, sta je seljaci rodilo aaaa?
Jel sad zovu na kopanje kompira kad ste već završili s basketom?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
mora da je muskarcina.takorec krtolasTobeYarabi je napisao/la:Kaze frajer hajde da se nadjemo.. Ja mu odgovorim nisi moj tip pichke, sad mi 2 dana dokaziva da nije zenskoPenaltiky je napisao/la:Odgovoris im u stilu Caneta iz Partibrejkersa, sta je seljaci rodilo aaaa?![]()
![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Jel sad zovu na kopanje kompira kad ste već završili s basketom?
Obracun na kompiriscu
Hajd u avatar da će se od narednih 5 utakmica reprezentacije, 4 odigrat u Zenici. Ni sad se ne bi igralo kod vas da Bilino nije suspendovano, i to je suspenzija na jednu utakmicu, ne na 30. Grbavica će možda za 2-3 godine bit dom reprezentacije, al' još ne, cijele naredne kvalifikacije će se odigrat u Zenici, osim možda jedne ljetne utakmice kad budemo sigurni da se ono od sinoć neće ponovit.Zenzo je napisao/la:Gledaj sto slave pitari, tuzlaci, zenicani i ostali (cast pojedincima), slave los teren Grbavice.![]()
Kako cete samo kmecati i pjeniti kada krenu naredni radovi na stadionu, tone Tuzla i Tusanj, Kosevo propada nece biti ulaganja, Zenica vise nije dom reprezentacije.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ma manejaki su sinoć nabili kompleks Evropi cjeloj kamoli nama ovdje
Nigdje onakvog krompira nema.
Nigdje onakvog krompira nema.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Zar si ti zaboravio da neces pisati 90 dana na forumu?skoroalen je napisao/la:Hajd u avatar
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 08 okt 2017, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Na ovoj temi* ukoliko budete više od tri boda ispred nas kad se liga bude dijelila. I na kraju je zaključeno 23 dana, nemoj preuveličavat', nemoj da se citiram. Bilo je sedam, pa ste vi tražili 40, na kraju smo se našli na 23, avatar, potpis i neaktivnost na ovoj temi.MocMahale444 je napisao/la:Zar ti nisi zaboravio da nesces pisati 90 dana na forumu?skoroalen je napisao/la:Hajd u avatar
Grbavicki pandan ribarskom pozdravu bistro.krtolasto
Vragolan:krtolan
Vragolan:krtolan
- MocMahale444
23 dana? kopaj po postovima dok ja kopam krompir da nahranimo tuzlake. Oni slabo jedu, nista osim brabonjaka. Rigo neka ponese gulas moze i klempetina tuzlaci nisu protiv.skoroalen je napisao/la:Na ovoj temi* ukoliko budete više od tri boda ispred nas kad se liga bude dijelila. I na kraju je zaključeno 23 dana, nemoj preuveličavat', nemoj da se citiram. Bilo je sedam, pa ste vi tražili 40, na kraju smo se našli na 23, avatar, potpis i neaktivnost na ovoj temi.MocMahale444 je napisao/la:Zar ti nisi zaboravio da nesces pisati 90 dana na forumu?skoroalen je napisao/la:Hajd u avatar
- TobeYarabi
- Kontakt:
krompir arena
Baza bez zlatica

MocMahale444 je napisao/la: 23 dana? kopaj po postovima dok ja kopam krompir da nahranimo tuzlake. Oni slabo jedu, nista osim brabonjaka. Rigo neka ponese gulas moze i klempetina tuzlaci nisu protiv.

Ovo je zadnji post na tu temu, slobodno provjeri. Zato što si me pokušao prevarit trebao bih potražit advokata da smanjim sve na tri dana, al' nešto sam dobre volje. Svakako mislim da ću dobit' opkladu.
Zato su oni ono grmlje i sumu iza juga prokrcili sire njivu 
- TobeYarabi
- Kontakt:
grbavica baza zlaticaSariel je napisao/la:Baza bez zlatica![]()
- MocMahale444
skoroalen je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la: 23 dana? kopaj po postovima dok ja kopam krompir da nahranimo tuzlake. Oni slabo jedu, nista osim brabonjaka. Rigo neka ponese gulas moze i klempetina tuzlaci nisu protiv.
Ovo je zadnji post na tu temu, slobodno provjeri. Zato što si me pokušao prevarit trebao bih potražit advokata da smanjim sve na tri dana, al' nešto sam dobre volje. Svakako mislim da ću dobit' opkladu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.