Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Frutek
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la Frutek » 01 sep 2010, 12:45

harry_90 je napisao/la:Iskreno nisam ljubitelj alkohola,ali kad je neki rodjus ili nova godina moze se popit .. Za Bajram je meni glupo otici napit se .. Al haj nismo svi isti,ko hoce da pije nemozes mu zabranit .. Kod nas u Tz bogat repertoar nastupa za Bajram,diskoteka Rondo Aca Lukas,club Privilege Dzej .. nigdje nasih pjevaca i da se Bajram provede u sevdalinkama,a ne Lukasa,Dzeja,Polumente itd.
Jebote kako oni dobiju dozvolu za nastup a kvalitetni bendovi (metal i rock) se izjebu do bola :o
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 01 sep 2010, 12:50

vidim imamo temu i " ramazan " al' pod skrivenim topicom ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 sep 2010, 13:00

Ja ne pijem za ramazan, ali da svi piju i ja bih, ali eto iz postovanja necu. Vjernik neki i nisam. Smeta mi kad raja cuga sve do 2 dana prije ramazana, ionda kao ne piju i poste.. Mislim nigdje veze. I u Kur'anu koliko znam pise da se ne smije alkohol piti 40 dana prije ramazana ako se misli postiti jer toliko alkohol ostaje u krvi (mada je uvijek haram, ali eto ne smije se 40 dana prije nikako jer se onda i ne moze zapostiti). I onda dosta raje tako cuga, ubija se, dodje ramazan i kao poste. Ne ide mi to u glavu nikako.
Ja svoju vjeru na drugaciji nacin shvatam, cinim dobra djela. Trenutno nisam sposoban da postim, a to sto pijem je ponekad.. 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 01 sep 2010, 13:15

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja ne pijem za ramazan, ali da svi piju i ja bih, ali eto iz postovanja necu. Vjernik neki i nisam. Smeta mi kad raja cuga sve do 2 dana prije ramazana, ionda kao ne piju i poste.. Mislim nigdje veze. I u Kur'anu koliko znam pise da se ne smije alkohol piti 40 dana prije ramazana ako se misli postiti jer toliko alkohol ostaje u krvi (mada je uvijek haram, ali eto ne smije se 40 dana prije nikako jer se onda i ne moze zapostiti). I onda dosta raje tako cuga, ubija se, dodje ramazan i kao poste. Ne ide mi to u glavu nikako.
Ja svoju vjeru na drugaciji nacin shvatam, cinim dobra djela. Trenutno nisam sposoban da postim, a to sto pijem je ponekad.. 8-)

Nepise to jer se po Islamu nesmije NIKAD konzumirati alkohol.Nema moze malo pa malo necu. ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 sep 2010, 13:21

123456 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja ne pijem za ramazan, ali da svi piju i ja bih, ali eto iz postovanja necu. Vjernik neki i nisam. Smeta mi kad raja cuga sve do 2 dana prije ramazana, ionda kao ne piju i poste.. Mislim nigdje veze. I u Kur'anu koliko znam pise da se ne smije alkohol piti 40 dana prije ramazana ako se misli postiti jer toliko alkohol ostaje u krvi (mada je uvijek haram, ali eto ne smije se 40 dana prije nikako jer se onda i ne moze zapostiti). I onda dosta raje tako cuga, ubija se, dodje ramazan i kao poste. Ne ide mi to u glavu nikako.

Nepise to jer se po Islamu nesmije NIKAD konzumirati alkohol.Nema moze malo pa malo necu. ;)
Pa da naravno, slazem se, ali ako pijes npr 39 dana prije ramazana, onda ne mozes zapostiti prvi dan jer imas alkohola u krvi. To ti pise, sta ako popijes ponekad, kad NE SMIJES popiti ako mislis da zapostis.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 01 sep 2010, 13:23

kad se prica o vjeri prica da dam svoj doprinos mi vjeru dal katolici,prvoslavci ili musliman mi slabo praktikujemo vjeru i konzumiramo je partikularno uzimamo sta nam odgovara to je neko moje misljenje

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2010, 13:23

Ma što se tiče toga kada ste već započeli temu ja nisam neki vjernik,ali ni ne pijem(jest da sam još mlad,ali ni ne mislim)okušavam neki sportski život 8-) Ali opet mi nije jasno ti neki kvazi vjernici što jedva čekaju bajram da se opiju :twisted: :roll: Pa ima u mene jedan jaran,ali baš sam ono pravo dobar sa njim još od ranog djetinjstva sada je njemu 13 godina i ima u nas jedan čovjek stalno pije ramazan,bajram ma sve i kaže vidi ga pije za ramazan kako ga nije stid,a on sa 13 godina meni priča kako je negdje derao votku ili ne znam šta već :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 sep 2010, 13:24

Gluposti je napisao/la:kad se prica o vjeri prica da dam svoj doprinos mi vjeru dal katolici,prvoslavci ili musliman mi slabo praktikujemo vjeru i konzumiramo je partikularno uzimamo sta nam odgovara to je neko moje misljenje
sta odgovora uzmi, sta ne odbaci
uvijek bilo i bice

Facebook je zarazan! :D :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 01 sep 2010, 13:26

Ja ih znam na desetine takvih, kojima Bajram sluzi samo za dobar provod, a mnogi zavrse i na ispumpavanju, i stvarno ne vidim gdje je tu pamet

ja sam skroz drugaciji tip: ta 3-4 dana provedem u kuci, gledam prigodan program (a toga je posljednjih godina sve manje i manje), sjedim jedem kolace i pijem sokove, ma milina

od rodbine iskren da budem posjecujem samo nanu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 sep 2010, 18:09

Facebook = Ovisnost za mlade
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2010, 18:29

Samo me zanima kako neko moze postati ovisan o FB!? :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 sep 2010, 18:52

bistrikboy je napisao/la:Samo me zanima kako neko moze postati ovisan o FB!? :roll:
X
100% sportski i krajnje opušten potpis

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 01 sep 2010, 18:54

RiNo je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Samo me zanima kako neko moze postati ovisan o FB!? :roll:
X
daj tu aplikaciju,gdje ti je :)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 sep 2010, 21:01

hercegovina je napisao/la: daj tu aplikaciju,gdje ti je :)
Koju aplikaciju, da te ne zanima ko ti gleda profil?
100% sportski i krajnje opušten potpis

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 02 sep 2010, 01:06

Stivi_Dzi je napisao/la:A ja sam bas jednom gledo na tv-u, ja mislim da je bio hayat u pitanju, neka emisija neam pjma sad koja je, i tako oni izasli u grad i pitaju raju kako se provede bajram kod njih, i pitaju jednu k.urvetinu koja je vise otkrila nego sto je sakrila, i ona odgovara "pa eto vidite opijamo se hehehe" i pitaju je i kolko si do sad popila a ona odgovara "pa dva jegera i sedam piva, hehehe" ono kao ona se time ponosi, **** ti ba nas seljakluk, zbog takvih ljudi bi u zemlju propao, vise bi volio da me Bog stvorio ko kera neg sto me stvorio da budem covjek pa da se moram porediti sa takvim gadovima kao sto su ti koji se opijaju za ramazan i bajram !
jel' ova ??? :lol:

[youtube][/youtube]
FORZA MARŠAL !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 sep 2010, 01:14

ubit i nista vise....... :twisted: :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 sep 2010, 01:15

Cccc jedva docekala Bajram da pije :evil: :evil: al dobro nije samo ona,ima njih jos dosta koji jedva docekaju da piju kad dodje Bajram ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2010, 01:26

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 sep 2010, 01:32

najvise su krivi ovi kvazi pjevaci iz Srbije sto dolaze za bajram da zarade koju paru :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 sep 2010, 01:43

Ja , face koristim onako reda radi nije zaraza tu sam online uvijek kad sam na netu ali .

Od igrica igram samo onaj Top Eleven Manager bas je superi tako na to trosim nekih 10 - tak minuta i ono kad pratim utakmicu , i radi STRANICE ostalo više , manje :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, kraljttbvb, VensanKasel i 5 gostiju.