PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
I loša reklama je opet reklama! Ova slika s Grbavice sada ode u svijet i eto konama prilike za nove sergije, ovaj put na globalnom nivou. Svakako će ljudi misliti da rat ovamo nije nikad ni stao kad vide onaj teren.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Normala, kad se sredi stadion bice ekstra. Svima dobro nama, repki i ostalim poznatim pjevacimasviunapad1010 je napisao/la:Hahaha firaunskiMocMahale444 je napisao/la:Nema sta teren je bio los samo tako ali tako nam je grah pao. Mi smo to firaunski izveli da fifa vidi kazni savez a ovi nam naprave teren.
Nek si vala sam priznao

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Nemoj samo ljubu i keli femili ode sve u 3 pmMocMahale444 je napisao/la:Normala, kad se sredi stadion bice ekstra. Svima dobro nama, repki i ostalim poznatim pjevacimasviunapad1010 je napisao/la:Hahaha firaunskiMocMahale444 je napisao/la:Nema sta teren je bio los samo tako ali tako nam je grah pao. Mi smo to firaunski izveli da fifa vidi kazni savez a ovi nam naprave teren.
Nek si vala sam priznao

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
ma ne prefdstavlja on nikog osim samog sebe ovde uostalom ko i svi ostali...no sikirki..
nema generalizacije..
vise bode oci sto se horde nisu javno ogradile od onog jcue ko manijaci..
nema generalizacije..
- MocMahale444
Sto da ne, Ljuba redovan gost
Za uvod ide ova vasa iz tz
mjau maju

Za uvod ide ova vasa iz tz

-
- Kontakt:
Jel bolja od zerine priznaj muhiMocMahale444 je napisao/la:Sto da ne, Ljuba redovan gost![]()
Za uvod ide ova vasa iz tzmjau maju

Ma ja i ljuba je firaun pa zato

Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 07 okt 2017, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Posto doticnu znam licno, prao joj prozore na semaforu. Mogu reci da je Zerina za nju Pamela.sviunapad1010 je napisao/la:Jel bolja od zerine priznaj muhiMocMahale444 je napisao/la:Sto da ne, Ljuba redovan gost![]()
Za uvod ide ova vasa iz tzmjau maju
Ma od čega da se ogradjujjes, pa ona generacija ujutro kači na fb jedna si jedina, u podne nosi majicu armije bih, naveče reže vene na cecu i tomsona... DegeneracijaSariel je napisao/la:ma ne prefdstavlja on nikog osim samog sebe ovde uostalom ko i svi ostali...no sikirki..
nema generalizacije..
Debil kojeg treba kastrirati da se ne razmnozava
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ljupka, Zerina, Pamela dokle bolan više muhiceMocMahale444 je napisao/la:Posto doticnu znam licno, prao joj prozore na semaforu. Mogu reci da je Zerina za nju Pamela.sviunapad1010 je napisao/la:
Jel bolja od zerine priznaj muhi

slazem se za generaciju, ali zasto ne spustiti loptu na zemlju?Pantelija je napisao/la:Ma od čega da se ogradjujjes, pa ona generacija ujutro kači na fb jedna si jedina, u podne nosi majicu armije bih, naveče reže vene na cecu i tomsona... DegeneracijaSariel je napisao/la:ma ne prefdstavlja on nikog osim samog sebe ovde uostalom ko i svi ostali...no sikirki..
nema generalizacije..
Debil kojeg treba kastrirati da se ne razmnozava
zasto se ne ograditi od takvih pojedinaca? on je sam reko da je bio pjan i da pojma nije imo da je spomen obiljezje sto je jos poraznije a dovelo ih u tz na jednodnevnu ekskurziju,sta su onda ti nastavnici radili gdje su vodili tu djecu?jel moguce da ta djeca danas vjerovatno i nemaju realno pojma o cemu se radi???
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 07 okt 2017, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nema nam športskih. Fino im metnuli Finci 

Ne znaju
Kapija, Markale, Prijedor, Foča, Srebrenica veze oni nemaju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Joj kakve ste budale, u usta vas yeben defektna

Seru ovi Belgijanci, ovo je jedan od boljih terena u BiH
Sta bi da su igrali u terminu od decembra do maja, plakali bi ko mala djeca.
Sta bi da su igrali u terminu od decembra do maja, plakali bi ko mala djeca.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zato je ovaj dole momak veceras uradio vise nego svi ovi gore.
Koji kompleksi medu nepismenom navijackom "elitom".
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
granica koja se ne bi smjela niakd i ni iz kakvog razloga prelazit...to je kolektivna trauma..Pantelija je napisao/la:Ne znaju
i zato je vazno da se grupe od ovakih ispada pojedinaca ogradjuju.moje misljenje.
I da se ograde i da naruze dobro pocinioce. Je*o fudbal to su ozbiljne stvari, mora postojat postovanje.Sariel je napisao/la:granica koja se ne bi smjela niakd i ni iz kakvog razloga prelazit...to je kolektivna trauma..Pantelija je napisao/la:Ne znaju
i zato je vazno da se grupe od ovakih ispada pojedinaca ogradjuju.moje misljenje.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
I onda kukaju kako neko mrzi sarajevo toboze a samo generalizuju.doduse virto mozda i mrzi...Virtu4l je napisao/la:Isto kao da imaju kalup pa ih štancaju.Zeljo92 je napisao/la:Tuzlaci su obicna go.vna, to nam je svima jasno odavno bilo pogotovo ovaj Sariel, pola zivota proveo u septickoj jami, fuj![]()

Sace ostatak copora il nikova kako god

Ovo samo kod nas u Bosni ima, da se raja iz dva grada ovoliko mrzi. Sutra da opet do frke dođe, ljubili bismo se svi, samo da smo skupa. Poplave su nam bile dobar primjer, nema Srbin, Hrvat, Bošnjak, Tuzlak, Zeničanin, Sarajlija... niko nije pitao odakle namirnice i ostala pomoć dolazi. Alaselamet...
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.