PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 07 okt 2017, 20:39

ma mojne to ba.
nije vise normalno.
haj teren, tusanj je i gori od grbavice.al ovo covjece cccc

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 okt 2017, 20:42

Je l' El-Bake okrenuo janje u VIP-u?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 okt 2017, 20:44

Na napravićemo mi Grbavicu. I teren, i stadion kompletan. Do tada Čelik će igrati drugu ligu grupa centar, a pjesnik će vjerovatno izbetonirati onu rupu na Tušnju koja je iskopana. Naravno sisoje će vjerovatno do tada napraviti stadion...al u Kalesiji..crknite dušmani...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 okt 2017, 20:45

od terena sve pocinje.,savez umjesto sto ulaze u zgrade.. bolje da izvlace one lptice i godisnje jedan teren srede kako valja..

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 okt 2017, 20:48

Ma srediće vam racku. Uložite šta samostalno. Navikle komunjare na zevagu. Karinu bi Vam ja dao. Pljujete po Sarajevu, a Boga molite da kakav poso čvaknete ovdje, ili da djecu ili sestre udate u Sarajevu..licemjeri...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 okt 2017, 20:52

Monci je napisao/la:Ma srediće vam racku. Uložite šta samostalno. Navikle komunjare na zevagu. Karinu bi Vam ja dao. Pljujete po Sarajevu, a Boga molite da kakav poso čvaknete ovdje, ili da djecu ili sestre udate u Sarajevu..licemjeri...
Vama ona dzava gradila, ova gradi, i ti se naso pricat ma ajte molim vas
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 okt 2017, 20:53

Lahko je belgijancima bilo igrti, kad su napadali njiž njivu.......
🔴⚫️

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 okt 2017, 20:55

Monci je napisao/la:Ma srediće vam racku. Uložite šta samostalno. Navikle komunjare na zevagu. Karinu bi Vam ja dao. Pljujete po Sarajevu, a Boga molite da kakav poso čvaknete ovdje, ili da djecu ili sestre udate u Sarajevu..licemjeri...
Da vas bogdom hoće Arapi okupirati i da napravi El Bake Alijari fildžan državu. Pa da svi uživamo. I vi i mi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 okt 2017, 20:56

Pa da je moglo gdje drugo u BiH i da je bilo gdje drugo bolje, sigurno bi se igralo. Tako da kad već ismijavate Grbavicu, onda se sjetite gdje su stadioni vaših klubova u svemu tome.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 07 okt 2017, 20:57

Monci je napisao/la:Na napravićemo mi Grbavicu. I teren, i stadion kompletan. Do tada Čelik će igrati drugu ligu grupa centar, a pjesnik će vjerovatno izbetonirati onu rupu na Tušnju koja je iskopana. Naravno sisoje će vjerovatno do tada napraviti stadion...al u Kalesiji..crknite dušmani...
napravite grbavicu meni ce biti dragooo,celik nece igrat vise nikakvu ligu ugasit cemo se da tebi i tebi slicnima bude dusa na mjestu
dusmani nismo nikom budi siguran, a izmedzu vas i tuzaka hmmm no coment (mada su mi tuzlaci puno drazi)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 okt 2017, 20:58

Raonffa je napisao/la:Pa da je moglo gdje drugo u BiH i da je bilo gdje drugo bolje, sigurno bi se igralo. Tako da kad već ismijavate Grbavicu, onda se sjetite gdje su stadioni vaših klubova u svemu tome.
slazem se.
tuga od a do z...
no to je vec neka normalna spika i ne uklapa se u pl prepucavanja... :)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 okt 2017, 21:00

sviunapad1010 je napisao/la:
Da vas bogdom hoće Arapi okupirati i da napravi El Bake Alijari fildžan državu. Pa da svi uživamo. I vi i mi.
Kako da uzivate bez praseta na raznju i prepecenice za potegnuti :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 okt 2017, 21:01

MocMahale444 je napisao/la:
sta fali prasetu na raznju i rakiji? razumijes valjda da nisu svi u vjerskim okvirima?valjda je to osnova zivota u otvorenom drustvu sloboda izbora..dok god tebe ni na sta ne prisiljava?slazes se?

za ovo sa arapimna se ne slazem, mislim d ne bih voio zivjeti po njihovim pravilima u bosni..

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 07 okt 2017, 21:03

vodi cipar kruh te mazno
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 okt 2017, 21:04

Sariel je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Pa da je moglo gdje drugo u BiH i da je bilo gdje drugo bolje, sigurno bi se igralo. Tako da kad već ismijavate Grbavicu, onda se sjetite gdje su stadioni vaših klubova u svemu tome.
slazem se.
tuga od a do z...
Pa valjda je ova tema osmišljena za kvalitetno podyebavanje, ovo veza sa vezom nema, mada tema se srozala već odavno, raznih levata se nakupilo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 okt 2017, 21:07

Sariel je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
sta fali prasetu na raznju i rakiji? razumijes valjda da nisu svi u vjerskim okvirima?valjda je to osnova zivota u otvorenom drustvu sloboda izbora..dok god tebe ni na sta ne prisiljava?slazes se?

za ovo sa arapimna se ne slazem, mislim d ne bih voio zivjeti po njihovim pravilima u bosni..
Vidis sta on zeli, zbog toga sam napisao :kafa: ukljuci tu tintaru bem mu misa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 okt 2017, 21:08

Raonffa je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
slazem se.
tuga od a do z...
Pa valjda je ova tema osmišljena za kvalitetno podyebavanje, ovo veza sa vezom nema, mada tema se srozala već odavno, raznih levata se nakupilo.
pa to daj za teren to je u granicama, za igrace, trofeje, ima materijala za normalniju zajkebanciju...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 okt 2017, 21:13

Sariel je napisao/la: pa to daj za teren to je u granicama, za igrace, trofeje, ima materijala za normalniju zajkebanciju...
Al' šta je smisao toga za teren? Je l' misliš da bi teren na Tušnju, Koševu, Pecari, BB bio bolji nakon padanja kiše više od 24h?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 okt 2017, 21:16

Raonffa je napisao/la:
Sariel je napisao/la: pa to daj za teren to je u granicama, za igrace, trofeje, ima materijala za normalniju zajkebanciju...
Al' šta je smisao toga za teren? Je l' misliš da bi teren na Tušnju, Koševu, Pecari, BB bio bolji nakon padanja kiše više od 24h?
u nasem kanpu teren je idealan..sto nisu tamo igrali?!?!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 okt 2017, 21:18

Raonffa je napisao/la:
covjece ne branim ostale terene.ista je to tuga. zato i kazem pametnije bi bilo da savez sto trosi suludo milione u zgradu uradi terene po drzavi.
tereni su osnova.
isto bi belgijanci napisali i za ostale terene.
taman je jesen kise idu :lol:
sad sto se igra na grbavici i bace ljudi izajuv koja je koska legitimna za prepucavanja,a bez spominjana mrtvih i bolesnih clanova porodice.i nekakvih suludih generalizacija.
realno i vi bi nekog drugog za.ebavali

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.