mislis?rumbalija je napisao/la:Nema Blekić para za Mujagu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mislis?rumbalija je napisao/la:Nema Blekić para za Mujagu.
ma ja kako ga nije stidrumbalija je napisao/la:Nema Blekić para za Mujagu.
nema para za hotu kamoli za kučukovića...čisto sumnjam da bi pao na takve grane da dođe u ovu liguDaRtAnJaN je napisao/la:mislis?rumbalija je napisao/la:Nema Blekić para za Mujagu.
NARAVNO...AL NE STVARNO ,EVROPSKI TIM MORA IMATI VRHUNSKE DRESOVE ..... ja sam se nadao da ce nike vidjeti kakvom brzinom se dizemo iz prosjeka i vidjeli su tu dobru reklamu sigurnoLarry David je napisao/la:Nike radi samo sa najboljim.
bas suprotno.. raja ce se uvjeriti na tvu kako igramo i onda ce i oni odluciti da dolaze na tekme kad vide kak ose kvalitetno da igra... Posjeta se moze samo povecati jer ova ista raja ce dolaziti i kao dosad bio ili ne bio prenos.. I odmah ce biti vise i sponzora i zarade za klub...januar je napisao/la:Ja bi licno volio da nema prijenosa jer ce odmah biti manje raje,ali dobro nek vide i ostali kako igramo da imaju sta komentarisati!
Nemoj majke ti eto te ko prosla uprava s takvim razmisljanjem daleko cemo dogurat jer nisu samo navijaci u Sarajevu ima i malo dalje pa nela ljudi vide i igrace al i najbolje navijace a ko bude htio doci on ce doci bio prijenos il ne ,sta bi tek govorili navijaci ostalih liga koji imaju prijenose, bemti nas mentalitetjanuar je napisao/la:Ja bi licno volio da nema prijenosa jer ce odmah biti manje raje,ali dobro nek vide i ostali kako igramo da imaju sta komentarisati!
menadzer njegov pravi njasra valja misli da ce ga neko iz njemacke uzeti (malo sutraMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?
haj aBd potpisace Mustafa imam neki predosjecajjohnnyHZ je napisao/la:menadzer njegov pravi njasra valja misli da ce ga neko iz njemacke uzeti (malo sutraMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?) pa ce se sve znati u ovo dan dva .... al mislim da ima opcija ko ekrem jevric zuba
![]()
Nece biti nista od njegaMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?
Ma jok sutra dolazi kucukovicHairlija je napisao/la:Nece biti nista od njegaMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?![]()
Trazi previse i uslove koji odgovaraju njemu,
Imamo mi Jahovica
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bosnas_, broj6, GradKamena2, haris004, johntravolta123, r3m1, SamoDaKazeem, VolimoSarajevo i 63 gosta.