PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ma mojne to ba.
nije vise normalno.
haj teren, tusanj je i gori od grbavice.al ovo covjece cccc
nije vise normalno.
haj teren, tusanj je i gori od grbavice.al ovo covjece cccc
Je l' El-Bake okrenuo janje u VIP-u?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Na napravićemo mi Grbavicu. I teren, i stadion kompletan. Do tada Čelik će igrati drugu ligu grupa centar, a pjesnik će vjerovatno izbetonirati onu rupu na Tušnju koja je iskopana. Naravno sisoje će vjerovatno do tada napraviti stadion...al u Kalesiji..crknite dušmani...
od terena sve pocinje.,savez umjesto sto ulaze u zgrade.. bolje da izvlace one lptice i godisnje jedan teren srede kako valja..
Ma srediće vam racku. Uložite šta samostalno. Navikle komunjare na zevagu. Karinu bi Vam ja dao. Pljujete po Sarajevu, a Boga molite da kakav poso čvaknete ovdje, ili da djecu ili sestre udate u Sarajevu..licemjeri...
Vama ona dzava gradila, ova gradi, i ti se naso pricat ma ajte molim vasMonci je napisao/la:Ma srediće vam racku. Uložite šta samostalno. Navikle komunjare na zevagu. Karinu bi Vam ja dao. Pljujete po Sarajevu, a Boga molite da kakav poso čvaknete ovdje, ili da djecu ili sestre udate u Sarajevu..licemjeri...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Da vas bogdom hoće Arapi okupirati i da napravi El Bake Alijari fildžan državu. Pa da svi uživamo. I vi i mi.Monci je napisao/la:Ma srediće vam racku. Uložite šta samostalno. Navikle komunjare na zevagu. Karinu bi Vam ja dao. Pljujete po Sarajevu, a Boga molite da kakav poso čvaknete ovdje, ili da djecu ili sestre udate u Sarajevu..licemjeri...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa da je moglo gdje drugo u BiH i da je bilo gdje drugo bolje, sigurno bi se igralo. Tako da kad već ismijavate Grbavicu, onda se sjetite gdje su stadioni vaših klubova u svemu tome.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
napravite grbavicu meni ce biti dragooo,celik nece igrat vise nikakvu ligu ugasit cemo se da tebi i tebi slicnima bude dusa na mjestuMonci je napisao/la:Na napravićemo mi Grbavicu. I teren, i stadion kompletan. Do tada Čelik će igrati drugu ligu grupa centar, a pjesnik će vjerovatno izbetonirati onu rupu na Tušnju koja je iskopana. Naravno sisoje će vjerovatno do tada napraviti stadion...al u Kalesiji..crknite dušmani...
dusmani nismo nikom budi siguran, a izmedzu vas i tuzaka hmmm no coment (mada su mi tuzlaci puno drazi)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
slazem se.Raonffa je napisao/la:Pa da je moglo gdje drugo u BiH i da je bilo gdje drugo bolje, sigurno bi se igralo. Tako da kad već ismijavate Grbavicu, onda se sjetite gdje su stadioni vaših klubova u svemu tome.
tuga od a do z...
no to je vec neka normalna spika i ne uklapa se u pl prepucavanja...

- MocMahale444
Kako da uzivate bez praseta na raznju i prepecenice za potegnutisviunapad1010 je napisao/la:Da vas bogdom hoće Arapi okupirati i da napravi El Bake Alijari fildžan državu. Pa da svi uživamo. I vi i mi.Monci je napisao/la:Ma srediće vam racku. Uložite šta samostalno. Navikle komunjare na zevagu. Karinu bi Vam ja dao. Pljujete po Sarajevu, a Boga molite da kakav poso čvaknete ovdje, ili da djecu ili sestre udate u Sarajevu..licemjeri...

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
sta fali prasetu na raznju i rakiji? razumijes valjda da nisu svi u vjerskim okvirima?valjda je to osnova zivota u otvorenom drustvu sloboda izbora..dok god tebe ni na sta ne prisiljava?slazes se?MocMahale444 je napisao/la:Kako da uzivate bez praseta na raznju i prepecenice za potegnutisviunapad1010 je napisao/la:Da vas bogdom hoće Arapi okupirati i da napravi El Bake Alijari fildžan državu. Pa da svi uživamo. I vi i mi.Monci je napisao/la:Ma srediće vam racku. Uložite šta samostalno. Navikle komunjare na zevagu. Karinu bi Vam ja dao. Pljujete po Sarajevu, a Boga molite da kakav poso čvaknete ovdje, ili da djecu ili sestre udate u Sarajevu..licemjeri...
za ovo sa arapimna se ne slazem, mislim d ne bih voio zivjeti po njihovim pravilima u bosni..
vodi cipar kruh te mazno
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Pa valjda je ova tema osmišljena za kvalitetno podyebavanje, ovo veza sa vezom nema, mada tema se srozala već odavno, raznih levata se nakupilo.Sariel je napisao/la:slazem se.Raonffa je napisao/la:Pa da je moglo gdje drugo u BiH i da je bilo gdje drugo bolje, sigurno bi se igralo. Tako da kad već ismijavate Grbavicu, onda se sjetite gdje su stadioni vaših klubova u svemu tome.
tuga od a do z...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Vidis sta on zeli, zbog toga sam napisaoSariel je napisao/la:sta fali prasetu na raznju i rakiji? razumijes valjda da nisu svi u vjerskim okvirima?valjda je to osnova zivota u otvorenom drustvu sloboda izbora..dok god tebe ni na sta ne prisiljava?slazes se?MocMahale444 je napisao/la:Kako da uzivate bez praseta na raznju i prepecenice za potegnutisviunapad1010 je napisao/la:
Da vas bogdom hoće Arapi okupirati i da napravi El Bake Alijari fildžan državu. Pa da svi uživamo. I vi i mi.
za ovo sa arapimna se ne slazem, mislim d ne bih voio zivjeti po njihovim pravilima u bosni..

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
pa to daj za teren to je u granicama, za igrace, trofeje, ima materijala za normalniju zajkebanciju...Raonffa je napisao/la:Pa valjda je ova tema osmišljena za kvalitetno podyebavanje, ovo veza sa vezom nema, mada tema se srozala već odavno, raznih levata se nakupilo.Sariel je napisao/la:slazem se.Raonffa je napisao/la:Pa da je moglo gdje drugo u BiH i da je bilo gdje drugo bolje, sigurno bi se igralo. Tako da kad već ismijavate Grbavicu, onda se sjetite gdje su stadioni vaših klubova u svemu tome.
tuga od a do z...
Al' šta je smisao toga za teren? Je l' misliš da bi teren na Tušnju, Koševu, Pecari, BB bio bolji nakon padanja kiše više od 24h?Sariel je napisao/la: pa to daj za teren to je u granicama, za igrace, trofeje, ima materijala za normalniju zajkebanciju...
- TobeYarabi
- Kontakt:
u nasem kanpu teren je idealan..sto nisu tamo igrali?!?!Raonffa je napisao/la:Al' šta je smisao toga za teren? Je l' misliš da bi teren na Tušnju, Koševu, Pecari, BB bio bolji nakon padanja kiše više od 24h?Sariel je napisao/la: pa to daj za teren to je u granicama, za igrace, trofeje, ima materijala za normalniju zajkebanciju...
covjece ne branim ostale terene.ista je to tuga. zato i kazem pametnije bi bilo da savez sto trosi suludo milione u zgradu uradi terene po drzavi.Raonffa je napisao/la:Al' šta je smisao toga za teren? Je l' misliš da bi teren na Tušnju, Koševu, Pecari, BB bio bolji nakon padanja kiše više od 24h?Sariel je napisao/la: pa to daj za teren to je u granicama, za igrace, trofeje, ima materijala za normalniju zajkebanciju...
tereni su osnova.
isto bi belgijanci napisali i za ostale terene.
taman je jesen kise idu

sad sto se igra na grbavici i bace ljudi izajuv koja je koska legitimna za prepucavanja,a bez spominjana mrtvih i bolesnih clanova porodice.i nekakvih suludih generalizacija.
realno i vi bi nekog drugog za.ebavali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.