PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
koji od belgijanaca ce umjesto lukakua dobiti glavusu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:the manjejaci u pristini napali navijace ukraine

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oko rebarcadi je izbila frka pa ukrajinci bacali baklje
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Manjejaki, ako ne uspije s Adžemom, mislim da je za vas najbolji izbor poslije njega Mehmed JANJoš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:

Hello, hello osuđujem što se desilo u Tuzli, ali riječi 'fukara' i psovanje, generalizujuci i opozivajuci se na poznati kompleks glavnog grada ne mogu prešutit'. Izlet u Sarajevo prije par mj, jedna od mnogobrojnih lokacija i spomenika koje su išarali.

Vidi se da si skretnicar glup ko **** poredis spomenik jednom covjeku s kapijom
-
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Vidi se da si skretnicar glup ko **** poredis spomenik jednom covjeku s kapijom
Vandalizam bilo cega nije uredu...
Ne opravdavam ovo sto se desilo, zrtve se moraju pogotovo postovati..
Psovanje markala u Tuzli nas doceka svaki put kada gostujemo, a i nase komsije ovakve stvari
'Sramota: Navijači Slobode vrijeđali uspomenu na ubijenog navijača Sarajeva'
Ocistite svoju avliju, mi cemo se pobrinuti za svoju.
Napaceni glupane, prije nego otvoris usta, okreni se.
Eto to za vrijedjanje uspomene je laz sarajevskih medija, mi smo zajedno s hordama skandirali, pa su mediji izvrnuli da smo psovali isto ko i za markale
-
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Eto to za vrijedjanje uspomene je laz sarajevskih medija, mi smo zajedno s hordama skandirali, pa su mediji izvrnuli da smo psovali isto ko i za markale
Dap, sve je laz, kompleksaši.
Navijaci, predstavljeno ko da su fukare vrijedjale a ne par pijanih budala aj sad postavi drugi klip s utakmice i pojedi svoja ****, a da ne pricamo sta sve mozemo cut sa prenosa s grbavice **** autopijacu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ovdje psuje jedan lik i zna svako ko je on i s kim je trenutno dobar. I da se uvijek nabije na sektor C kada Sarajevo gostuje da moze provocirati.
- TobeYarabi
- Kontakt:
pustite mrtve nek pocivaju u miru..ima i drugih zajebancija i provokacija, ne morate o tome..o ovim debilima je suvisno bilo sta pisati
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidio sam negdje jedan momak na FB kaze da je taj momak od 18 godina sto je svarao rekao da nije u tom trenutku ni znao sta svara vec vidio zid i zafrkao i sada ne moze vratiti nazad.
Isto vjerovatno kao i oni sto su pisali na spomeniku Davorin i Delibasic. Nevjerovatno ali vjerovatno istinito da nisu ni znali sta rade i gdje pisu, a vrlo moguce ni ko je Delibasic iako je rodjen u Tuzli i igrao u Slobodi.
Jbg to je kada se uci Rimsko carstvo i Grcka 4 godine, a ne znas van svog grada nista niti o historiji ni bilo cemu drugom.
Isto vjerovatno kao i oni sto su pisali na spomeniku Davorin i Delibasic. Nevjerovatno ali vjerovatno istinito da nisu ni znali sta rade i gdje pisu, a vrlo moguce ni ko je Delibasic iako je rodjen u Tuzli i igrao u Slobodi.
Jbg to je kada se uci Rimsko carstvo i Grcka 4 godine, a ne znas van svog grada nista niti o historiji ni bilo cemu drugom.
- TobeYarabi
- Kontakt:
vjerovatno je istina ovo sto pises jer niko normalan takvo nesto ne moze skrnaviti, zato ne treba pisati o tome i siriti mrznjutuzlak1987 je napisao/la:Vidio sam negdje jedan momak na FB kaze da je taj momak od 18 godina sto je svarao rekao da nije u tom trenutku ni znao sta svara vec vidio zid i zafrkao i sada ne moze vratiti nazad.
-
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Navijaci, predstavljeno ko da su fukare vrijedjale a ne par pijanih budala aj sad postavi drugi klip s utakmice i pojedi svoja ****, a da ne pricamo sta sve mozemo cut sa prenosa s grbavice **** autopijacu
Zasto vi sudite na osnovu jednog pojedinca i ukljucujete u to odmah Sarajevo kao grad , teška li je vaša sudbina s onakvim saopstenjima ...
Mozemo cuti sto cujemo i na svim utakmicama, psovke isfrustriranih debila, kojima zena upravlja zivotom, pa je jedini nacin utakmica da se isprazne.
- TobeYarabi
- Kontakt:
i meni zena upravlja zivotom pa se ne praznim na utakmicamaskretnicar je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Navijaci, predstavljeno ko da su fukare vrijedjale a ne par pijanih budala aj sad postavi drugi klip s utakmice i pojedi svoja ****, a da ne pricamo sta sve mozemo cut sa prenosa s grbavice **** autopijacu
Zasto vi sudite na osnovu jednog pojedinca i ukljucujete u to odmah Sarajevo kao grad , teška li je vaša sudbina s onakvim saopstenjima ...
Mozemo cuti sto cujemo i na svim utakmicama, psovke isfrustriranih debila, kojima zena upravlja zivotom, pa je jedini nacin utakmica da se isprazne.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To sam jucer napisao. Vjeruj da ne znaju nista oko toga. Njemu je zid isti a vidio dobru priliku i hajde. Samo mi je cudno sto niko nije reagovao od tuzlaka, jos u po bijela dana.tuzlak1987 je napisao/la:Vidio sam negdje jedan momak na FB kaze da je taj momak od 18 godina sto je svarao rekao da nije u tom trenutku ni znao sta svara vec vidio zid i zafrkao i sada ne moze vratiti nazad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jest al kurko. Nemoj i ti biti naivan.tuzlak1987 je napisao/la:Vidio sam negdje jedan momak na FB kaze da je taj momak od 18 godina sto je svarao rekao da nije u tom trenutku ni znao sta svara vec vidio zid i zafrkao i sada ne moze vratiti nazad.
Znaš i sam, a i da drugima predočim kolikim slovima piše da je to KAPIJA.
Plus imena žrtava dole, ne možeš profulat nikako.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ko ovog majmuna opravdava na bilo koji nacin isti je kao i on. Sad cete napisati ima 18 god i ide u gimnaziju ali ybg nije jos naucio da čita. Uostalom zakoni ne poznaju takve stvari malo sam se zayebo nisam znao. Ali yebe vas sto je debil napisao tm hz više nego to gdje je pisao.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.