FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SVI NA PARTI
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Je li pratio neko skauta na OBN? 

mnogo si smješan, da li si razmišljao da se pođeš baviti stand-up komedijom...zagorski je napisao/la:Suti ne pricaj tako! Inace ce doci denchi da nam objasnjava kako ti mladici nemaju dovoljno kila ili da 'golobradi' mladici od 20 godina nemaju dovoljno iskustva. Jer mi igramo na rezultat i ne drzimo đaba 1. mjesto,ali u LZO kuknjavaEsport je napisao/la:Danas BiH: Moldavija U17 4:0, igrala četri naša momka.
Bilo je bolje da su oni igrali protiv Zarije nego ovi profesionalci sa iskustvom.
takođe si iznio veliki broj argumenata

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svaka čast momcima koji su organizovali ovo sinoć, opet su postavili zadaću svima u državi. HZ30!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Jesam ja, teškom mukom.. fol on nešto pametuje, krupa ga mlatne na KoševuBelminM23 je napisao/la:Je li pratio neko skauta na OBN?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trajnciga nije malo
Nek nam sretan 

Ne d'o Bog da mi imamo i rezultate, gdje bi nam kraj bio. Kad mi u ovim gov.nima imamo standardne tri milje bolesnika, pravimo ovakve špice po gradu, šta bi bilo da se afirmišu i oni rezultat-navijači? Strašno Bgm.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
"Najviše zaposlenih kojima se uplaćuju porezi i doprinosi ima FK Sarajevo, njih čak 87. Među 87 zaposlenih su 29 profesionalnih fudbalera, 8 članova stručnog štaba koji vodi prvi tim, 12 trenera u Akademiji te 16 trenera u Školi fudbala."
Znaci 22 uposlena su u administraciji kluba!
Pa sta je ovo grob te ye.bo!!!
Jos kad se na ovu cifru dodaju oni koji su nekakvi suradnici,honorarci i sl.,a svi dobijaju solidne cifre onda je sasvim jasno zasto nam je ovako stanje.
Sto neko rece postali smo FK Uhljebitelj!
Znaci 22 uposlena su u administraciji kluba!
Pa sta je ovo grob te ye.bo!!!
Jos kad se na ovu cifru dodaju oni koji su nekakvi suradnici,honorarci i sl.,a svi dobijaju solidne cifre onda je sasvim jasno zasto nam je ovako stanje.
Sto neko rece postali smo FK Uhljebitelj!
[emoji639] [emoji646] 
Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Sent from my SM-J530F using Tapatalk
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajevo46
- Kontakt:
edRed je napisao/la:
Nema dalje !

Nermin Crnkić, fudbaler Sarajeva, govorio je o svojim postupcima u proteklim sedmicama. Igrač je odlučio da izađe u javnost i obrazloži sve što se desilo. “Prije svega želim iskoristiti priliku da se izvinim svim navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo, svim saigračima, trenerima i rukovodstvu kluba zbog svojih postupaka. Klub je za mene odredio najveću moguću kaznu, ja sam istu prihvatio jer sam svjestan da sam napravio veliku glupost koja je naštetilu ugledu ovog kluba, koji je veći od svakog pojedinca. Svjestan sam što su svi ljuti na mene, a ja želim priliku ponovnu da se dokažem i pokažem, kako bi svi vidjeli, i moji saigrači i navijači da sam lojalan ovom klubu nakon svega što se desilo.”, rekao je Crnkić, dodavši: “Vjerovao sam slijepo u ono što mi je menadžer pričao. On je bivši član Kaiserslauterna i vjerovao sam kada mi je govorio da je prelazak u taj klub završen. Moj uslov je bio da Sarajevo nešto zaradi od tog transfera i zbog toga sam i privahtio da odem. U drugom slučaju, ne bih to nikada htio, jer sam imao u Sarajevu u prvoj sezoni što sam igrao prelijep period i jedan od najboljih perioda u mom životu. Menadžer mi je govorio da će biti sve uredu i kako je vrijeme odmicalo u meni se budila sve veća sumnja. On je govorio i da je dobro što se približava kraj prelaznog roka (31.8.), kako bi Sarajevo u slučaju transfera dobilo što manje novca. On me doveo u Sarajevo i vjerovao sam da govori stvari koje su realne, međutim, kada sam vidio da od toga nema ništa, odmah sam odlučio da se vratim, jer ne želim otići da Sarajevo ne vidi tu svoju korist. Nakon svega, obavio sam razgovor sa menadžerom, koji je bio buran i sa njim više ne sarađujem. Ne želim da čujem ni H od Hotić više jer taj čovjek me izuzetno loše savjetovao, što je moju karijeru dovelo na samo dno, ali povrh svega, naštetio je ugledu institucije FK Sarajevo. Naravno, i krivica je moja. Vjerovao sam takvom čovjeku.” “Za mene je situacija vrlo teška. Žao mi je kada odem na trening i treniram odvojeno od ekipe, sam. Ovaj period je jedan od najgorih u mom životu. Međutim, ja sam spreman na sve što klub bude tražio. Želim pokazati da sam spreman da se borim maksimalno za ovaj klub, koji mi je mnogo toga dao i ako budem dobio priliku da se priključim ostatku ekipe, bio bih presretan. Obzirom da treniram odvojeno od ekipe, nisam imao priliku da se izvinem svim igračima pojedinačno, a to bi uradio prvom prilikom i još jednom, na kraju razgovora bi iskoristio priliku da se izvinem duboko, svima, koje sam iznevjerio, a kojima je Sarajevo blizu srca. Po čitav dan samo razmišljam o tome šta sam uradio i kako bih mogao stvari da popravim. Nadam se da će moje iskreno priznanje i pojašnjenje svega što je bilo bar malo smiriti strasti, jer ponavljam, prihvatio sam najveću moguću kaznu sa finansijske strane, radim odvojeno od tima i spreman sam sve uraditi kako bi ponovo konkurisao za ekipu.”, zaključio je Crnkić.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Čovjek je priznao krivicu i izvinuo se, ako Husref odluči da je potreban ekipi i da može pomoći neka igra ...joker90 je napisao/la:Patetika teška, na zapad sine i do kraja ugovora..
- ThrillerHz
- Kontakt:
*ebo li ga Hotic u pakSujoker90 je napisao/la:Patetika teška, na zapad sine i do kraja ugovora..
1946~
Realna priča...
Pomislio u cvajtu ide, ovaj.mu rekao sve zavrseno, jbg cvajta i riješiš sve životne probleme....
Kasnije shvatiš da je.ubleha i onda ga pušiš... Niko ga nije popljuvali.kao ja i poslije širokog i zbog ovoga al mi ga je. Sad zao jer.je.očito popušio menadžersku priču
Pomislio u cvajtu ide, ovaj.mu rekao sve zavrseno, jbg cvajta i riješiš sve životne probleme....
Kasnije shvatiš da je.ubleha i onda ga pušiš... Niko ga nije popljuvali.kao ja i poslije širokog i zbog ovoga al mi ga je. Sad zao jer.je.očito popušio menadžersku priču
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A bit ce da u alkoholu utapa tugu.Dusa draga,prevarili ga
Bit ce i konobari ga varaju svaku drugu noc on naruci sok oni po podvale zescu neku,srce drago svi ga prevarise 
J.ebem li te usta dijaporska da te j.ebem.

J.ebem li te usta dijaporska da te j.ebem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".