Jel vam se to ne sviđa sto senco ide kao navijac u Bugojno sa vama.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
@staragarda nađi post gdje to navodim citiraj slobodno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
FK Sloboda Tuzla
Nema veze docaraj nam prizor tajxeksor je napisao/la:Ima još jedna slika al u ovoj slici su isti akteri ali u trenerci novoj Slobode. Samo što ja ovdje ne znam slike postavit
Ko gdje stoji ko grli koga i ko je u trenerci ?
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 05 okt 2017, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jel s tvojom vip kartom u ruci?xeksor je napisao/la:Ima još jedna slika al u ovoj slici su isti akteri ali u trenerci novoj Slobode. Samo što ja ovdje ne znam slike postavit
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Za zadnji post sa maminom ti kartom, drze trenerku slobode predsjednik i Beriz
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 05 okt 2017, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije sa njegovom....sa SencinomPenaltiky je napisao/la:Jel s tvojom vip kartom u ruci?xeksor je napisao/la:Ima još jedna slika al u ovoj slici su isti akteri ali u trenerci novoj Slobode. Samo što ja ovdje ne znam slike postavit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sto lazes ko cuko jbg ti...sviunapad1010 je napisao/la:Ja to pricam non stop sta je cilj likovima podjela i cao. I dođe redovno neki tupko ko veceras solinas i trpa mi neke likove ispred Slobode. Niko nije veci od Slobode zato su mi svi koji se sprdaju i koji veličaju bilo kogaMortus je napisao/la:Drug kako ne shvatas da smo mi vec podijeljeni, cime je cilj grobara Slobode upola ostvaren, tj. Uklonjena im je velika prepreka na tom putusviunapad1010 je napisao/la:Zbog ovog svega mi nisu jasni ovi koji se vežu za likove. Pisem stalno mi ako se podjelimo nece nas biti i dođe delegat i veže me za likove. Provokatori vas boli rinaka za Slobodom a i ove sto idu gledati slogu isto. Vi ste digli ruke i odyebite ba u troskoku.
Kome god nije klub ispred spodoba raznih i nije navijač.
Jest vam krivo,popisao se drug prijeCjednik po vama posteno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Posto si clan Divizije, zamolio bi te da koristis opste diskusije.VolimTz je napisao/la:Napisao sam vam da se lik slikao s majicom, slika do mene dosla jos prije sedam dana. Dakle u vrhu je sve fer i korektno. Ako nastavite sa mrznjom, ovo najvise vazi za ove komuniste, nista dobro iz toga nece izaci.
Paradoksalno je da ovi koji sebe nazivaju pacifistima najvise mrze u ovom gradu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' slijedbenici macka zaduzuju duks u S.H. ili na Tusnju?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kako se fotka postavlja ovdjeProbisvjet je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:
Jel ima u Tuzli kakav gospodin da nas vodi, ne mora imati ni para?
Od 7 do 17 na gradilistu nove pasareleProbisvjet je napisao/la:Jel' slijedbenici macka zaduzuju duks u S.H. ili na Tusnju?
zalijepis je na monitor sexore i svi je videxeksor je napisao/la:Kako se fotka postavlja ovdje
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ko laže? Solinas dobro je ba ne se.ri. Ili to sto pišeš da lazem citiraj.solinas je napisao/la:Sto lazes ko cuko jbg ti...sviunapad1010 je napisao/la:Ja to pricam non stop sta je cilj likovima podjela i cao. I dođe redovno neki tupko ko veceras solinas i trpa mi neke likove ispred Slobode. Niko nije veci od Slobode zato su mi svi koji se sprdaju i koji veličaju bilo kogaMortus je napisao/la: Drug kako ne shvatas da smo mi vec podijeljeni, cime je cilj grobara Slobode upola ostvaren, tj. Uklonjena im je velika prepreka na tom putu![]()
Jest vam krivo,popisao se drug prijeCjednik po vama posteno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kako je meni ogadjena i Sloboda i fudbal
Doslo vrijeme da se dignu ruke od svega 
Samo strani klubovi i liga prvaka !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
kakav monitor ja na mobitelu bizi ne zajebavaj da malo vratim povjerenje u prešjednika
Nem tu bajo moj carsijskih propqliteta kako srcu grah iz fruktal boce i deru rakijuDoeTz je napisao/la:Kako je meni ogadjena i Sloboda i fudbalDoslo vrijeme da se dignu ruke od svega
ne zajebavam te brate moj, ti znas kad se zezamo jbgxeksor je napisao/la:kakav monitor ja na mobitelu bizi ne zajebavaj da malo vratim povjerenje u prešjednika
onda zalijepi na displej, isto ti dodje
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Pa, ako Jasko fijasko šta otkuca, bit ćexeksor je napisao/la:Mene samo interesuje saopštenje navijačake skupine Fukare kad se Predsjednik kluba slika sa majicom druge navijačke skupine
Niko, niko, samo Sloboda
Daj linkxeksor je napisao/la:kakav monitor ja na mobitelu bizi ne zajebavaj da malo vratim povjerenje u prešjednika
Nema veze, grickat cu kospe i ispijat pivo, pa mozda nekad i odem na tekmu kad dignem kreditPenaltiky je napisao/la:Nem tu bajo moj carsijskih propqliteta kako srcu grah iz fruktal boce i deru rakijuDoeTz je napisao/la:Kako je meni ogadjena i Sloboda i fudbalDoslo vrijeme da se dignu ruke od svega
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Svi su dobrodošlisviunapad1010 je napisao/la:@staragarda nađi post gdje to navodim citiraj slobodno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.