To iz preventive sam davno da ne trazim i sam sebe citiram.wobly92 je napisao/la:Evo i Faraonu se počinje psovat, čisto iz preventive.![]()
![]()
![]()
Sta je tebi smjesno sarajevski dupelizac.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To iz preventive sam davno da ne trazim i sam sebe citiram.wobly92 je napisao/la:Evo i Faraonu se počinje psovat, čisto iz preventive.![]()
![]()
![]()
dramaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:e Boze![]()
![]()
Idi klanjaj jaciju delegat. Pusi qrac. Yebo te faraon u pakas truhli a ti njega.solinas je napisao/la:Nece,i nesmije biti,ali bez tih pojedinaca,koji ce izvaliti brdo love,ostacemo kur.cevaca od kluba...druze sars....moramo naci balans.
a ovom sto psuje nekome pleme yebem sjemenku kojom je zacet.Sta ces se ti boriti jado jadni placa te Jasmin brnjoza jedan prodali ste se za sicu...mrs
Sve sam očekivao ali ovo mi je stvarno nevjerovatno.NjonjoVam je napisao/la:Ka5an je napisao/la:
jel moguće![]()
![]()
![]()
![]()
sviunapad1010 je napisao/la:Idi klanjaj jaciju delegat. Pusi qrac. Yebo te faraon u pakas truhli a ti njega.solinas je napisao/la:Nece,i nesmije biti,ali bez tih pojedinaca,koji ce izvaliti brdo love,ostacemo kur.cevaca od kluba...druze sars....moramo naci balans.
a ovom sto psuje nekome pleme yebem sjemenku kojom je zacet.Sta ces se ti boriti jado jadni placa te Jasmin brnjoza jedan prodali ste se za sicu...mrs
Pa zar nisam upravu......ultrasstyle_tz je napisao/la:hahahahhaa oplaka![]()
dobro neko kaze dok se mi krvimo...
solinas je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Idi klanjaj jaciju delegat. Pusi qrac. Yebo te faraon u pakas truhli a ti njega.solinas je napisao/la:Nece,i nesmije biti,ali bez tih pojedinaca,koji ce izvaliti brdo love,ostacemo kur.cevaca od kluba...druze sars....moramo naci balans.
a ovom sto psuje nekome pleme yebem sjemenku kojom je zacet.Sta ces se ti boriti jado jadni placa te Jasmin brnjoza jedan prodali ste se za sicu...mrs![]()
![]()
Apsolutno sve za interes...solinas je napisao/la:Pa zar nisam upravu......ultrasstyle_tz je napisao/la:hahahahhaa oplaka![]()
dobro neko kaze dok se mi krvimo...
yebi im mater ba,sve za interes.
Šest bodova Radnik i Gošk i dva boda Čelik. Borba za Evropuultrasstyle_tz je napisao/la:van terena definitivno funkcionisu mnogo bolje nego Azmirova Sloboda, to nema dileme. Ne bi mogli izdrzati da nije tako.
Medjutim , problem je na terenu i to je evidentno. A na kraju je teren jedini bitan. Kad smo bili drugi sve ostalo sto ne funkcionise se moglo izdrzati jer je rezultat fasada koja sve pokriva. Sad je dzaba , mislim pod navodne znake dzaba, i reprogram i sve ostalo sto se uradilo, kad nema rezultata.
ocigledno je da nisu dovedeni pravi igraci. Ovi koji su dovedeni nisu bas ni jeftini, znaci nije sve ni u parama. Mislim jest u parama kad ti das 20.000 mjesecno Velkoskom i znas da si iole pogodio, ali nema toga vise u ligi, osim kod par igraca. Za ovo sto se ima moglo je i moralo biti bolje.
I to je prvenstveni razlog ovakvog stanja.
Da su ovi igraci odigrali i 50% onog sto MORAJU i koliko su placeni, sad bi mi pricali o pozitivnim aspektima reprograma, opreme, marketinga, klubske stranice i televizije, promocijama i slicnim glupostima.
po meni najveci dio ide na Vladu i na onog ko je dovodio igrace s njim. Ako su im plate redovne, a haman da jesu, i ako ti u ekipi imas 3 u-21 reprezentativca, Ordagica, Krpica, Mehmedagica pa eto i imena neka poput Culuma, Ignjatovica, Osmanagica, Husica onda je OGROMNA SRAMOTA da si 10. na tabeli i da su ti ostali pobjegli.
tu je Senad jednom dobro rekao, ja im mogu dat platu, ne mogu ja sic i dat go i to je cinjenica.
nisu bezgresni, ali su sastavili ekipu koja na papiru vrijedi i zvuci mnogo vise i mnogo jace nego sto pokazuju na terenu i to je osnovni razlog svih problema.
Garantujem da budzet za igrace Mladosti, Borca i Krupe nije veci.
sto se tice stadiona to je posebna prica, ali jbg bili su izbori. jesmo li ovdje upozoravali na vrijeme. Covjek je toliko ubjedljivo pobijedio na izborima, a ispade na forumu smo svi protiv njega.
Ti o Evropi jbt.katarakta je napisao/la:Šest bodova Radnik i Gošk i dva boda Čelik. Borba za Evropuultrasstyle_tz je napisao/la:van terena definitivno funkcionisu mnogo bolje nego Azmirova Sloboda, to nema dileme. Ne bi mogli izdrzati da nije tako.
Medjutim , problem je na terenu i to je evidentno. A na kraju je teren jedini bitan. Kad smo bili drugi sve ostalo sto ne funkcionise se moglo izdrzati jer je rezultat fasada koja sve pokriva. Sad je dzaba , mislim pod navodne znake dzaba, i reprogram i sve ostalo sto se uradilo, kad nema rezultata.
ocigledno je da nisu dovedeni pravi igraci. Ovi koji su dovedeni nisu bas ni jeftini, znaci nije sve ni u parama. Mislim jest u parama kad ti das 20.000 mjesecno Velkoskom i znas da si iole pogodio, ali nema toga vise u ligi, osim kod par igraca. Za ovo sto se ima moglo je i moralo biti bolje.
I to je prvenstveni razlog ovakvog stanja.
Da su ovi igraci odigrali i 50% onog sto MORAJU i koliko su placeni, sad bi mi pricali o pozitivnim aspektima reprograma, opreme, marketinga, klubske stranice i televizije, promocijama i slicnim glupostima.
po meni najveci dio ide na Vladu i na onog ko je dovodio igrace s njim. Ako su im plate redovne, a haman da jesu, i ako ti u ekipi imas 3 u-21 reprezentativca, Ordagica, Krpica, Mehmedagica pa eto i imena neka poput Culuma, Ignjatovica, Osmanagica, Husica onda je OGROMNA SRAMOTA da si 10. na tabeli i da su ti ostali pobjegli.
tu je Senad jednom dobro rekao, ja im mogu dat platu, ne mogu ja sic i dat go i to je cinjenica.
nisu bezgresni, ali su sastavili ekipu koja na papiru vrijedi i zvuci mnogo vise i mnogo jace nego sto pokazuju na terenu i to je osnovni razlog svih problema.
Garantujem da budzet za igrace Mladosti, Borca i Krupe nije veci.
Ti o evrepi jbt.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto se tice stadiona to je posebna prica, ali jbg bili su izbori. jesmo li ovdje upozoravali na vrijeme. Covjek je toliko ubjedljivo pobijedio na izborima, a ispade na forumu smo svi protiv njega.
Zar tako o Senči da pričate?75000 je napisao/la:Joj babuna azemovaca
Azemice, Azemice.... seoska varalice...SARS je napisao/la:[
Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!
tuzlak1987 je napisao/la:
Jel ima u Tuzli kakav gospodin da nas vodi, ne mora imati ni para?

Probisvjet je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:
Jel ima u Tuzli kakav gospodin da nas vodi, ne mora imati ni para?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.