FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ne mozemo mi promijenit to moze Faraon, ali mogu mozemo vrsit pritisak. Za picetak mozemo prestat kukat sto su drugi uspjesniji od nas i imaju srece, a mozemo jebt mater svakome ko nas pinizava od nasih, mislim ns upravu koja nas od starta pravi budalama od obecanja izjava i sramoti nas u medijima.
Rjesenje na svakoj tekmi transparenti protiv Faraona i njegovih poslusnika i svakoga ko cini zlo Slobodi. To je ono sto navijaci mogu. Bilo da ih je 20 ili 2000 kamere su tu da snime i slikaju, mefiji tako nesto jedva docekaju....
Rjesenje na svakoj tekmi transparenti protiv Faraona i njegovih poslusnika i svakoga ko cini zlo Slobodi. To je ono sto navijaci mogu. Bilo da ih je 20 ili 2000 kamere su tu da snime i slikaju, mefiji tako nesto jedva docekaju....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
van terena definitivno funkcionisu mnogo bolje nego Azmirova Sloboda, to nema dileme. Ne bi mogli izdrzati da nije tako.
Medjutim , problem je na terenu i to je evidentno. A na kraju je teren jedini bitan. Kad smo bili drugi sve ostalo sto ne funkcionise se moglo izdrzati jer je rezultat fasada koja sve pokriva. Sad je dzaba , mislim pod navodne znake dzaba, i reprogram i sve ostalo sto se uradilo, kad nema rezultata.
ocigledno je da nisu dovedeni pravi igraci. Ovi koji su dovedeni nisu bas ni jeftini, znaci nije sve ni u parama. Mislim jest u parama kad ti das 20.000 mjesecno Velkoskom i znas da si iole pogodio, ali nema toga vise u ligi, osim kod par igraca. Za ovo sto se ima moglo je i moralo biti bolje.
I to je prvenstveni razlog ovakvog stanja.
Da su ovi igraci odigrali i 50% onog sto MORAJU i koliko su placeni, sad bi mi pricali o pozitivnim aspektima reprograma, opreme, marketinga, klubske stranice i televizije, promocijama i slicnim glupostima.
po meni najveci dio ide na Vladu i na onog ko je dovodio igrace s njim. Ako su im plate redovne, a haman da jesu, i ako ti u ekipi imas 3 u-21 reprezentativca, Ordagica, Krpica, Mehmedagica pa eto i imena neka poput Culuma, Ignjatovica, Osmanagica, Husica onda je OGROMNA SRAMOTA da si 10. na tabeli i da su ti ostali pobjegli.
tu je Senad jednom dobro rekao, ja im mogu dat platu, ne mogu ja sic i dat go i to je cinjenica.
nisu bezgresni, ali su sastavili ekipu koja na papiru vrijedi i zvuci mnogo vise i mnogo jace nego sto pokazuju na terenu i to je osnovni razlog svih problema.
Garantujem da budzet za igrace Mladosti, Borca i Krupe nije veci.
sto se tice stadiona to je posebna prica, ali jbg bili su izbori. jesmo li ovdje upozoravali na vrijeme. Covjek je toliko ubjedljivo pobijedio na izborima, a ispade na forumu smo svi protiv njega.
Medjutim , problem je na terenu i to je evidentno. A na kraju je teren jedini bitan. Kad smo bili drugi sve ostalo sto ne funkcionise se moglo izdrzati jer je rezultat fasada koja sve pokriva. Sad je dzaba , mislim pod navodne znake dzaba, i reprogram i sve ostalo sto se uradilo, kad nema rezultata.
ocigledno je da nisu dovedeni pravi igraci. Ovi koji su dovedeni nisu bas ni jeftini, znaci nije sve ni u parama. Mislim jest u parama kad ti das 20.000 mjesecno Velkoskom i znas da si iole pogodio, ali nema toga vise u ligi, osim kod par igraca. Za ovo sto se ima moglo je i moralo biti bolje.
I to je prvenstveni razlog ovakvog stanja.
Da su ovi igraci odigrali i 50% onog sto MORAJU i koliko su placeni, sad bi mi pricali o pozitivnim aspektima reprograma, opreme, marketinga, klubske stranice i televizije, promocijama i slicnim glupostima.
po meni najveci dio ide na Vladu i na onog ko je dovodio igrace s njim. Ako su im plate redovne, a haman da jesu, i ako ti u ekipi imas 3 u-21 reprezentativca, Ordagica, Krpica, Mehmedagica pa eto i imena neka poput Culuma, Ignjatovica, Osmanagica, Husica onda je OGROMNA SRAMOTA da si 10. na tabeli i da su ti ostali pobjegli.
tu je Senad jednom dobro rekao, ja im mogu dat platu, ne mogu ja sic i dat go i to je cinjenica.
nisu bezgresni, ali su sastavili ekipu koja na papiru vrijedi i zvuci mnogo vise i mnogo jace nego sto pokazuju na terenu i to je osnovni razlog svih problema.
Garantujem da budzet za igrace Mladosti, Borca i Krupe nije veci.
sto se tice stadiona to je posebna prica, ali jbg bili su izbori. jesmo li ovdje upozoravali na vrijeme. Covjek je toliko ubjedljivo pobijedio na izborima, a ispade na forumu smo svi protiv njega.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Gdje to organizuje macak bus i sendvish? Hvala ja sam uvijek sam isao na gostovanja Slobode. Terenac, restorani, alkohol i sve sto prilici jednom poslovnom starom navijacu simpatizeru bolesniku. Ne moze macak meni dati ono sto ja sam sebi mogu.sviunapad1010 je napisao/la:Ko je izgubio strpljenje treba ovdje prestati pričati i neka se hvata busa i sendviča i opleti. Ne znam sta čekate nestrpljivi.Mortus je napisao/la:Nikome nije zinulo dupe vec smo izgubili strpljenje. Hocemo titule hocemo uspjeh dosta je prosjecnosti.Slobodas je napisao/la:Ova uprava radi dobar posao , mozete pricati sta hocete ali ljudi drze klub financiki stabilnim. Problem je sto je vama zinulo dupe za dolarima pa ocekujte da se ulazu milioni, a takve budale nema vise !!! Podrska upravi nadam se da ce i rezultati krenuti na bolje . Samo Sloboda
Ko god ne ostvari taj cilj, mskar evropu svake godine je za mene neuspjesan.
Potenciramo da je Sloboda klub sa tradicijom,imenom,renomeom, isl. Pa zar nije sramota da jos javno isticu da je cilj liga6. U startu su za mene neuspjesni i zabusanti i trebaju se ispisat.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovaj NJUO je nesposoban i neka daju ostavku! Sloboda nije mjesto za volonterizam i sticanje iskustva. Mi hocemo rezultat i klub u evropskim takmicenjima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
E to je to o cemu se prica. Yebo vas Bus I sendvic I Azmir u usta da vas yebo .sviunapad1010 je napisao/la:Ko je izgubio strpljenje treba ovdje prestati pričati i neka se hvata busa i sendviča i opleti. Ne znam sta čekate nestrpljivi.Mortus je napisao/la:Nikome nije zinulo dupe vec smo izgubili strpljenje. Hocemo titule hocemo uspjeh dosta je prosjecnosti.Slobodas je napisao/la:Ova uprava radi dobar posao , mozete pricati sta hocete ali ljudi drze klub financiki stabilnim. Problem je sto je vama zinulo dupe za dolarima pa ocekujte da se ulazu milioni, a takve budale nema vise !!! Podrska upravi nadam se da ce i rezultati krenuti na bolje . Samo Sloboda
Ko god ne ostvari taj cilj, mskar evropu svake godine je za mene neuspjesan.
Potenciramo da je Sloboda klub sa tradicijom,imenom,renomeom, isl. Pa zar nije sramota da jos javno isticu da je cilj liga6. U startu su za mene neuspjesni i zabusanti i trebaju se ispisat.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Svaki dan je nas jure u klubskim prostorijam, crni audi a3 mislim. Vidio sam ga i na stadionu zadnju utakmicu protiv zelje, ne znam sta mu je poso jer ibric radi sve sto je radio i kod prosle svite. Jure uhljeb 100%Chinaglia je napisao/la:dosta vise price i o tom Zdenku Juricu, jel taj frajer uopste uposlenik kluba, niti jedne njegove slike do sada, niko ovdje nije napisao da je vidio tog covjeka na stadionu, samo neka info na nekom portalu da je ponovo uposlenik u klubu... cak i ako jeste uposlenik kluba, bitan je kao Denis Karic, tj nebitan je, a i ona slika sto se pojavljivala ovdje, kada je koliki dug nastao, ima tu i njegove ime i ako se na varam, f-ja koju je obavljao, zar vi stvarno mislite da se on za nesto pitao i da je on pravio dugovanja
ne branim covjeka, puca mi k za njim, samo konstatujem da pisemo kojesta, a da veze o zivotu nemamo
Ko vodi klub majko moja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dok se ovdje postena raja nesto raspravlja i vrijedja medjusobno, seoske lole uzivaju.
Ja kako vidim da su samo dvije stvari moguce, ili ce Sica za sportskog direktora u Slobodu ili ce Mačak u Diviziju za PR jer barata dobro medijima.Ka5an je napisao/la:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
pa sta se ovo desavaaa
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo sam cekaoKa5an je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Eto uprave predsjednika i ku.rca sirotinja se svadja prijeti,tuce,mrzi,dijeli,a lole dernece zajedno i brste kajmak,boli ih taki.
Ovo je sprdnja sa klubom i zaista su ovo mozda i najniže grane na koje moze spasti. Mada nista nije isključeno i da ispod dna ima prostora za pad
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
DRŽAVA TUZLA!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dajjjjj....dosta je vise vas negativaca...ako vam se ne sviđa po sendvič i u bus za BugojnoHitman22 je napisao/la:Ovo je sprdnja sa klubom i zaista su ovo mozda i najniže grane na koje moze spasti. Mada nista nije isključeno i da ispod dna ima prostora za pad
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
FK Sloboda Tuzla
Naravno da ga niko nije tjerao. Njegov habitus pripada tu i želi kao slobodan čovjek da se druži s kim hoce. Sad sto se mi tu palimo i stvarano netrpeljivosti medjusobne njima je vjerovatno smiješno.solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Ja samo znam da volim Slobodu i ni jedan drugi klub čak ne simpatisem
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 05 okt 2017, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.