gledaj sad kad me ukinu instant.sto ti je rec lova hahahaha
ima i besplatan prevoz ma sve sve sve...
samo nek nastave gadit i zmira i slogu raji..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tema je Sloboda, ne prepucavanja vas dvojice. Imate pp i nastavite, ima dosta raje koja bi diskutovala o Slobodi, sadasnjim i nekim bivsim vremenima te ne bi citala vasa prepucavanja. Potrudit cu se da ispostujemo raju kojoj je dosta vaseg djecijeg prepucavanja. Dakle, tema je FK Sloboda i ovdje se diskutuje o Slobodi, na temi nekog drugog kluba se diskutuje o tom drugom klubu, a pp imate da zavrsavate vase privatne ratove.Sariel je napisao/la:stani jarane jel ovo tema fk slobode?admin je napisao/la:Skver i Sariel, zamolit ću vas da se prebacite na pp.
znaci tema samo za navijace slobode.
pa sta ocekujes od mene? slusam ovo godinu dana ovde.ni na jednoj durgoj temi ovo nije dozovljeno osim ovde.
pregledaj i procitaj malo ko gdje i kako pise.
ja cu dok sam ovde im odgovoarat je bo ban ba...
iskreno obli me krac..ako nije pravda za sve..sto bi me i bolio?
Sacekaj malo,ti haman nisi upucen da je predsjednik NJUO s ponosom obukao majicu Divizije i slikao se,da se druzi svaki dan itd.Skver je napisao/la:Koliko znam na ovom pdf su oni koji godinama pisu i vole svoj klub.....znaci ne smijemo biti protiv nekog NJUO da bi pisali na ovom pdf.....ili imati postovanje za neloga ko nam je spasio klub od grobara sporta u TZ.
Sariel je dobri duh foruma i to se zna cijeniti ali zna pretjerati sa vrijedjanjem. Evo ni sada ga ne zelim banovati jer znam da ne misli ono sto pise. Potrudimo se svi zajedno da temu dovedemo na visi nivo. Evo, ja sam tu, treba mi vasa pomoc. Djecijim prepucavanjima to necemo uspjeti.solinas je napisao/la:Stigo NATO ha![]()
Nemoj ba Sariela, popio cojk
Poštujem tradiciju, poštujem da smo ime, ali samo zbog godina postojanja, jer nikakvog mi uspjeha nemamo u ovih 100 godina, nema tutule prvaka niti kupa, osim onog jednog drugorangiranog iz bivše Juge.SARS je napisao/la:cuj Sloboda treba da se boji SSH![]()
![]()
![]()
![]()
Pa Sloboda je gospodo draga prije sve ime u BH fudbalu, drugo institucija sa dugogodisnjom tradicijom, trece svi instant projekti u ovoj drzavi tako lahko potonu da niste svjesni i ta ista "vasa" SSH ce da dozivi sudbinu Olimpika od ove godine kao i sudbinu mnogih instant klubova tipa Modrice,Brotnja itd...Jao kako ce te se ujedati za guzicu kada potonete da niste ni svjesni
+1 Nemoj ga, nema nas ko mezetiti.....admin je napisao/la:Sariel je dobri duh foruma i to se zna cijeniti ali zna pretjerati sa vrijedjanjem. Evo ni sada ga ne zelim banovati jer znam da ne misli ono sto pise. Potrudimo se svi zajedno da temu dovedemo na visi nivo. Evo, ja sam tu, treba mi vasa pomoc. Djecijim prepucavanjima to necemo uspjeti.solinas je napisao/la:Stigo NATO ha![]()
Nemoj ba Sariela, popio cojk
A ko to Sarijele mijenja dres, ja samo vidim da su ljudi zabrinuti i da svoju brigu pokazuju kroz frustraciju i sarkazam.Sariel je napisao/la:**** IH I MACAK I SVI LJUDI, A KAKAV JE TO MENTALITET I DRES PROMIJENIT ZARAD JEDNOG DVA COVJEKA. DOVOLJNO O SVEMU GOVORI.
misle meni je do macka i uprave.
ja kupljen? pa mene niko kupit ne moze.
nema moj obraz cijenu
zbogom picke jedne
Pa de iskreno reci, jesil ti zabrinut ili nisi ?Sariel je napisao/la:svi vi zabrinuti, koji ponekad odete pogledsat utakmicu sloge i jos se termin poklopi sa slobodinim.bujrum ko vam brani,.a nemojte meni onda spocitavat sto vam govorim divizionari,jasta neg ste promijenili dres,sto vam to smeta?poslje svega sto nam je sukno u zadnje vrijeme,jel ucinio dobra jest.jel se popiso na sve to jest.kraj.
jasta nego jeste.
nema tu dvije ljubavi.
ko zena, jedna je zena. jedan je klub,zena i klub se nedaju nikom.ocu rodjenom.